D dexy משתמש מתחיל 23 0 נק' מוניטין: 0 0 23 0 22/7/20 #1 הזמנתי כמה דברים ממיי פרוטאין וזו פעם ראשונה, תוך כמה ימים זה יגיע לי בערך זה משלוח עד הבית? רשמתי רק את הכתובת והמיקוד שלי, בלי מספר דירה וקומה זה בסדר? גם התחברתי דרך פייסבוק ואין לי גישה למייל של הפייסבוק הזה, זה בסדר? או שחייב את המייל
הזמנתי כמה דברים ממיי פרוטאין וזו פעם ראשונה, תוך כמה ימים זה יגיע לי בערך זה משלוח עד הבית? רשמתי רק את הכתובת והמיקוד שלי, בלי מספר דירה וקומה זה בסדר? גם התחברתי דרך פייסבוק ואין לי גישה למייל של הפייסבוק הזה, זה בסדר? או שחייב את המייל
LironR משתמש קבוע 1,001 543 נק' מוניטין: 1,094 0 1,001 543 22/7/20 #2 שבוע-שבועיים, יכול להיות יותר תלוי כמה המכס ירצה לדפוק אותך לא, עד לדואר שקרוב לביתך חושב שכן אני חושב שהם שולחים הודעה כשזה מגיע למייל או לטלפון אז תקווה שישלחו גם לטלפון Upvote 0 Downvote
שבוע-שבועיים, יכול להיות יותר תלוי כמה המכס ירצה לדפוק אותך לא, עד לדואר שקרוב לביתך חושב שכן אני חושב שהם שולחים הודעה כשזה מגיע למייל או לטלפון אז תקווה שישלחו גם לטלפון
E eyalko1 משתמש מתחיל 157 39 נק' מוניטין: 39 0 157 39 28/7/20 #3 הכי חשוב לרשום מספר טלפון ככה תדע איפה החבילה ומתי לאסוף אותה Upvote 0 Downvote