הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכנידה דדליפט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
היום לראשונה הכנסתי דדליפט לאימון ולפני שאני מתחיל להעמיס משקלים אני רוצה לוודא שאני עושה טוב ולא עושה איזה שטות שתשבית אותי לתקופה
הסיבה גם שאני מעלה היא כי אומנם בסט הראשון ששמתי 15 כל צד היה בסדר אבל בסט השני שהוספתי ל25 כל צד טיפה כאב הגב ורוצה שצוות המומחים פה יתן חוות דעת

נ.ב אל תתיחסו למוזיקה בבקשה אין לי כל קשר לזה‍...
וגם לחולצה כל הגופיות בכביסה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא אמר תמיד (קנס)

לא רואים בבירור
זה נעל ריצה?
נעל להכל בשבילי חח
סתם עדיין לא הבנתי איזה נעל אני אמור לקנות
אמרו לי אולסטאר אבל יש ים סוגים
אם אתה יכול לשלוח לי איזה דוגמא מומלצת ולא כל כך יקרה אני ישמח...

נעל להכל בשבילי חח
סתם עדיין לא הבנתי איזה נעל אני אמור לקנות
אמרו לי אולסטאר אבל יש ים סוגים
אם אתה יכול לשלוח לי איזה דוגמא מומלצת ולא כל כך יקרה אני ישמח...

לכל האולסטאר אותה סוליה. לא רלוונטי הדוגמה.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אין דגם אחי זה לא רלוונטי מה שמשנה זו הסוליה ובכל האלוסטאר הסוליה זהה.
לא רוצה לחפור על זה אבל יש עוד סוג שאתה מכיר ולא אולסטאר? יש לי כבר אולסטאר חח לא רוצה עוד אחד
אגב לבנץ גם צריך נעל סוליה גבוהה?

לגבי התקדמות איש חכם אחד הזכיר - כמה יותר לאט אתה מתקדם ככה רחוק יותר אתה מגיע לטווח רחוק.
חכם הבחור 😆
אגב לבנץ גם צריך נעל סוליה גבוהה?
זה לא משנה, מה שנוח לך.
היום לראשונה הכנסתי דדליפט לאימון ולפני שאני מתחיל להעמיס משקלים אני רוצה לוודא שאני עושה טוב ולא עושה איזה שטות שתשבית אותי לתקופה
הסיבה גם שאני מעלה היא כי אומנם בסט הראשון ששמתי 15 כל צד היה בסדר אבל בסט השני שהוספתי ל25 כל צד טיפה כאב הגב ורוצה שצוות המומחים פה יתן חוות דעת

נ.ב אל תתיחסו למוזיקה בבקשה אין לי כל קשר לזה‍...
וגם לחולצה כל הגופיות בכביסה

הכל נראה טוב, חוץ מזה שאתה לא נועל את הידיים והמוט לא שומר על מגע עם הגוף בכל מהלך התנועה.
אני סוג של חוזר כאן על מה שכבר חכמים וחכמות ממני כבר ציינו בפניך, אבל אני חושב שזה יכול להיות הסיבה לכאבי גב שציינת.
קריטי שהמוט ישמור על מגע בכל מהלך התרגיל, ולמרות זאת לשמור על כך שהמוט תמיד יהיה מעל אמצע כף הרגל, זה לבד יכול לסדר את הטעויות האחרות שלך.

• פותח/ת השרשור
חכם הבחור 😆

זה לא משנה, מה שנוח לך.

הכל נראה טוב, חוץ מזה שאתה לא נועל את הידיים והמוט לא שומר על מגע עם הגוף בכל מהלך התנועה.
אני סוג של חוזר כאן על מה שכבר חכמים וחכמות ממני כבר ציינו בפניך, אבל אני חושב שזה יכול להיות הסיבה לכאבי גב שציינת.
קריטי שהמוט ישמור על מגע בכל מהלך התרגיל, ולמרות זאת לשמור על כך שהמוט תמיד יהיה מעל אמצע כף הרגל, זה לבד יכול לסדר את הטעויות האחרות שלך.
בקשר לידיים הבנתי אבל בקשר למגע עם הגןף לא ממש הבנתי איך אפשר לעשות שיהיה מגע עם הגןף בעלייה? אתה מתכוון בעלייה או בירידה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית