הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה למשקלי עבודה בחיטוב

EstoLoca

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
שלום חבריי, ברצוני לשאול שאלה.

לפני סגירת המכוני כושר בפעם השנייה הייתי בחיטוב והייתי מרוצה מהתוצאות, עכשיו בתקופת הסגירה - לא התאמנתי וסטיתי מהתפריט פה ושם עם שמירה על כמות חלבון ( מהתלבטות אם להשאר במאזן שלילי בלי אימונים) אז בסוף יצא שרזיתי ונחלשתי באימונים אחרי החזרה למכון כושר.

לדעתכם אם אמשיך בתפריט החיטוב( גרעון 400) ( שבו שמרתי על אותם משקלים פחות או יותר מתקופת מסה ) אוכל לחזור למשקלי העבודה שלי? כי אחרי ההפסקה הזאת מרגיש חלש מקודם, ומתלבט אם לעשות מסה נקייה בכל הכוח - בידיעה שלא הגעתי למטרה שרציתי בחיטוב בגלל ההפסקה שנעשתה/ להמשיך בחיטוב שהופסק.

תודה לעוזרים.

בחיטוב יש שאיפה יותר לשמור על משקלי העבודה מאשר לשפר אותם, אולם זה כן אפשרי לשפר את משקלי העבודה בחיטוב - תלוי ברמת המתאמן ובתזונה.
האם להמשיך לחטב זה אתה תחליט כשתעמוד מול המראה

• פותח/ת השרשור
בחיטוב יש שאיפה יותר לשמור על משקלי העבודה מאשר לשפר אותם, אולם זה כן אפשרי לשפר את משקלי העבודה בחיטוב - תלוי ברמת המתאמן ובתזונה.
האם להמשיך לחטב זה אתה תחליט כשתעמוד מול המראה
תודה על המענה, אבל השאלה היא קצת אחרת.
השאלה שלי היא האם אוכל לשמור על משקלי העבודה שהיו לפני כן אחרי הירידה והפסקת החיטוב בתפריט עם גרעון שלישי? או שאני מחויב להחזיר לחיובי ( מסה נקייה ) כדי להחזיר את משקלי העבודה ואז לחזור לחיטוב?

תודה על המענה, אבל השאלה היא קצת אחרת.
השאלה שלי היא האם אוכל לשמור על משקלי העבודה שהיו לפני כן אחרי הירידה והפסקת החיטוב בתפריט עם גרעון שלישי? או שאני מחויב להחזיר לחיובי ( מסה נקייה ) כדי להחזיר את משקלי העבודה ואז לחזור לחיטוב?

אתה לא יכול לשמור על משהו שאין לך, אתה מדבר על משקלי עבודה שעוד לא חזרת אליהם, אז איך תשמור עליהם?
לשאלתך, כמו שכתבתי - זה כן אפשרי לשפר את משקלי העבודה בחיטוב - תלוי ברמת המתאמן ובתזונה.
מבלי להכיר אותך אני יכול לומר שיהיה לך קשה מאוד, ואם בכלל תצליח לחזור לאותם משקלים מדוברים,
זה ייקח כנראה הרבה הרבה זמן - זמן שחבל לבזבז.
לכן אם משקלי העבודה הקודמים חשובים לך יותר מלרדת עוד 2-3 קילו אז תתחיל "מסה"

• פותח/ת השרשור
אלה התוצאות שהייתי בהם במהלך החיטוב, מאוד מאוכזב שזה נהרס אבל אין מה לעשות.

Jk3sgKn.jpg

אתה תוכל לעלות במשקלי העבודה, לא יודע אם תוכל להגיע למשקלים שהיית בהם בשיא, אבל אתה בהחלט יכול להשתפר.
קח בחשבון רק שעם האימונים הגירעון הקלורי יגדל כל עוד לא תאכל יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית