עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
0:sarcastic:ומה המינון המומלץ לשימוש ?
יהיה מצחיק אם תקבל ניהול...בפורום סטרואידים0:sarcastic:
אני מוכן.יהיה מצחיק אם תקבל ניהול...בפורום סטרואידים
'סטרואיד-מוביל' 🚔אני מוכן.
רק אנשים עם בעיות רפואיות אמיתיות יוכלו ליטול ולדון על חומרים.
לכל השאר ניידת תגיע לית שלהם להחרים את החומרים הלא חוקיים שלהם.
🤣
'סטרואיד-מוביל' 🚔
כולל מעקבים אחרי דילרים וטרולים סטייל 'המליצו לי בולד וטרן סייקל ראשון'
אנשי חוק טבעיים (כף זכות משהו )
אבל אז מי לוקח חומרים לא מקבל ייעוץ ועושה ויש לא מעט פה שבלי ייעוץ היו עושים כמה טעויות נוראיות עם הסייקלים שלהם והשילוב תרופותאני מוכן.
רק אנשים עם בעיות רפואיות אמיתיות יוכלו ליטול ולדון על חומרים.
לכל השאר ניידת תגיע לבית שלהם להחרים את החומרים הלא חוקיים שלהם.
🤣
אם הגיון כזה צריך לפתוח פורום הרואין וקוקאין.אבל אז מי לוקח חומרים לא מקבל ייעוץ ועושה ויש לא מעט פה שבלי ייעוץ היו עושים כמה טעויות נוראיות עם הסייקלים שלהם והשילוב תרופות
כל עוד מדובר בשימוש עצמי שלא פוגע באחר, אין מן הנמנע מלאפשר זאת. פדופיליה כן פוגעת באחר לכן אין לזה מקום. אבל לא רואה איך קוק שאדם x מסניף פוגע בך.אם הגיון כזה צריך לפתוח פורום הרואין וקוקאין.
פורום פדופילה, פורום מתאמנים שחותכים את עצמם ודופקים משקולות בראש.
לא אתחיל לצאת נגד מה שיש כאן. אני רק כותב את דעתי על פורמט יעוץ לדברים מסוכנים ולא חוקיים.
וניסיתי לעשות זאת בהומור.
זה בהחלט פוגע באנשים אחריםכל עוד מדובר בשימוש עצמי שלא פוגע באחר, אין מן הנמנע מלאפשר זאת. פדופיליה כן פוגעת באחר לכן אין לזה מקום. אבל לא רואה איך קוק שאדם x מסניף פוגע בך.
הנה קח מאמר שמקשר בין איקיו נמוך לאנשים שמבצעים פשעים ..https://www.tandfonline.com/doi/full/10.3402/vgi.v3i0.14834?scroll=top&needAccess=true
יפה, אז אתה מקשר אנשים שנוטלים סטרואידיים לאיקיו נמוך.הנה קח מאמר שמקשר בין איקיו נמוך לאנשים שמבצעים פשעים ..https://www.tandfonline.com/doi/full/10.3402/vgi.v3i0.14834?scroll=top&needAccess=true
זה פורום, אני משתף את דעתי כמוך. כך עובדים דיונים, גם דעות שאתה לא אוהב ישמעו כאן.תגיד לי אין לך מה לעשות בחיים גבר? , אתה בפורום סטרואידים ומנסה להטיף לאנשים כאן ולשפוט אותנו ? ממש לא לעניין וגם לא מובן מה פשר מעשיך בפורום הזה
דווקא במקרה של דת, הוכח שזה מונע פשע, לך זה מעודד בבתי הכלא.גם דתות גורמות לפשע, שנאה, אלימות.
אז תגיד לאדם שהוא לא יכול להתחיל עם דת?
לך תדע לאן זה יוביל, אולי יש לו פוטנציאל להיסחף ולהיות קיצוני ואלים?
זה שיש כמה עשבים שוטים של אנשים שלוקחים חומרים, נוהגים באלימות ומבצעים פשעים לא אומר שכולם ככה, אותו דבר עם דת.
יש אנשים שנסחפים אחרי הדת והולכים לרצוח הומואים במצעדים, יש כאלה שמסממים ילדים בישיבות כדי לשמור אותם ממושמעים, ויש כאלה שיורקים על נשים ברחוב כי השמלה שלהן קצת קצרה וזה אסור לפי הדת שלהם.
אי אפשר לשפוט קהילה שלמה לפי קטן קטן ממנה. יש המון אנשים שלוקחים חומרים ולא הולכים לבצע שוד מזוין במכולת השכונתית, או מסתובבים עם סכינים בגרביים..
אני אשמח לראות את ההוכחה הזאת.דווקא במקרה של דת, הוכח שזה מונע פשע, לך זה מעודד בבתי הכלא.
יש הרבה מחקרים על זה, אבל מה שברור, זה שאי אפשר לומר שזה מעודד פשע.אני אשמח לראות את ההוכחה הזאת.
לא מזלזל, אבל אני בספק בנושא