הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

T3

• פותח/ת השרשור Energy
  • פורסם בתאריך

Energy

משתמש מתחיל
42
4
נק' מוניטין:
14
42
4
אהלן , ראיתי הרבה תשובות לשאלה שלי לגבי זה , והחלטתי בכל זאת לראות אולי יביאו לי תשובה שאוכל להבין אותה

אז ככה :
מה t3 עושה בגוף?
מה היתרונות והחסרונות שלו?
תופעות לוואי?
איך הוא עוזר לחיטוב?

תודה מראש

הוא מעלה את קצב חילוף החומרים בגוף, בין השאר שריפת שומן, אבל בגלל זה הוא גם בין החומרים המסוכנים ביותר שאפשר לקחת

T3 מעלה את קצב חילוף החומרים בערך ב 300 קלוריות משהו כזה זה הערכות ב50מג, זה יכול לעזור לחיטוב או למאסה להכניס יותר אוכל על אותו כמות משקל של אדם,
המינוס העיקרי זה שאם אתה לא משלב טסט כבסיס אתה הולך לשרוף כנראה שריר כי הוא יכול להיות קטבולי, חוץ מזה יש סכנה ב T3 לבעיות לבביות כמו רשרוש בלב ושאר ירקות..הוא אפקטיבי ובאמת מעלה מטבוליזם השאלה עד כמה אתה מוכן להסתכן ..

יהיה מצחיק אם תקבל ניהול...בפורום סטרואידים
אני מוכן.
רק אנשים עם בעיות רפואיות אמיתיות יוכלו ליטול ולדון על חומרים.
לכל השאר ניידת תגיע לבית שלהם להחרים את החומרים הלא חוקיים שלהם.
🤣

אני מוכן.
לכל השאר ניידת תגיע לית שלהם להחרים את החומרים הלא חוקיים שלהם.
🤣
'סטרואיד-מוביל' 🚔
כולל מעקבים אחרי דילרים וטרולים סטייל 'המליצו לי בולד וטרן סייקל ראשון'

'סטרואיד-מוביל' 🚔
כולל מעקבים אחרי דילרים וטרולים סטייל 'המליצו לי בולד וטרן סייקל ראשון'
steroid-cops-wichita.jpg

אני מוכן.
לכל השאר ניידת תגיע לבית שלהם להחרים את החומרים הלא חוקיים שלהם.
🤣
אבל אז מי לוקח חומרים לא מקבל ייעוץ ועושה ויש לא מעט פה שבלי ייעוץ היו עושים כמה טעויות נוראיות עם הסייקלים שלהם והשילוב תרופות

אבל אז מי לוקח חומרים לא מקבל ייעוץ ועושה ויש לא מעט פה שבלי ייעוץ היו עושים כמה טעויות נוראיות עם הסייקלים שלהם והשילוב תרופות
אם הגיון כזה צריך לפתוח פורום הרואין וקוקאין.
פורום פדופילה, פורום מתאמנים שחותכים את עצמם ודופקים משקולות בראש.

לא אתחיל לצאת נגד מה שיש כאן. אני רק כותב את דעתי על פורמט יעוץ לדברים מסוכנים ולא חוקיים.
וניסיתי לעשות זאת בהומור.

אם הגיון כזה צריך לפתוח פורום הרואין וקוקאין.
פורום פדופילה, פורום מתאמנים שחותכים את עצמם ודופקים משקולות בראש.

לא אתחיל לצאת נגד מה שיש כאן. אני רק כותב את דעתי על פורמט יעוץ לדברים מסוכנים ולא חוקיים.
וניסיתי לעשות זאת בהומור.
כל עוד מדובר בשימוש עצמי שלא פוגע באחר, אין מן הנמנע מלאפשר זאת. פדופיליה כן פוגעת באחר לכן אין לזה מקום. אבל לא רואה איך קוק שאדם x מסניף פוגע בך.

כל עוד מדובר בשימוש עצמי שלא פוגע באחר, אין מן הנמנע מלאפשר זאת. פדופיליה כן פוגעת באחר לכן אין לזה מקום. אבל לא רואה איך קוק שאדם x מסניף פוגע בך.
זה בהחלט פוגע באנשים אחרים
Steroid Users May Be More Likely To Commit Crimes Involving Weapons, Fraud
Bureau of Justice Statistics, Drugs and Crime Facts: Drug Use and Crime

הנה קח מאמר שמקשר בין איקיו נמוך לאנשים שמבצעים פשעים ..https://www.tandfonline.com/doi/full/10.3402/vgi.v3i0.14834?scroll=top&needAccess=true

תגיד לי אין לך מה לעשות בחיים גבר? , אתה בפורום סטרואידים ומנסה להטיף לאנשים כאן ולשפוט אותנו ? ממש לא לעניין וגם לא מובן מה פשר מעשיך בפורום הזה

הנה קח מאמר שמקשר בין איקיו נמוך לאנשים שמבצעים פשעים ..https://www.tandfonline.com/doi/full/10.3402/vgi.v3i0.14834?scroll=top&needAccess=true
יפה, אז אתה מקשר אנשים שנוטלים סטרואידיים לאיקיו נמוך.
אני לא רציתי לרדת לרמה הזאת, אבל זכותך לחשוב ככה על מוזרקים.
תגיד לי אין לך מה לעשות בחיים גבר? , אתה בפורום סטרואידים ומנסה להטיף לאנשים כאן ולשפוט אותנו ? ממש לא לעניין וגם לא מובן מה פשר מעשיך בפורום הזה
זה פורום, אני משתף את דעתי כמוך. כך עובדים דיונים, גם דעות שאתה לא אוהב ישמעו כאן.
ואני לא שופט אף אדם, מטיף רק לפעמים.

גם דתות גורמות לפשע, שנאה, אלימות ומלחמות.
אז תגיד לאדם שהוא לא יכול להתחיל עם דת?
לך תדע לאן זה יוביל, אולי יש לו פוטנציאל להיסחף ולהיות קיצוני ואלים?
זה שיש כמה עשבים שוטים של אנשים שלוקחים חומרים, נוהגים באלימות ומבצעים פשעים לא אומר שכולם ככה, אותו דבר עם דת.
יש אנשים שנסחפים אחרי הדת והולכים לרצוח הומואים במצעדים, יש כאלה שמסממים ילדים בישיבות כדי לשמור אותם ממושמעים, ויש כאלה שיורקים על נשים ברחוב כי השמלה שלהן קצת קצרה וזה אסור לפי הדת שלהם.

אי אפשר לשפוט קהילה שלמה לפי קטן קטן ממנה. יש המון אנשים שלוקחים חומרים ולא הולכים לבצע שוד מזוין במכולת השכונתית, או מסתובבים עם סכינים בגרביים..

נערך לאחרונה:
גם דתות גורמות לפשע, שנאה, אלימות.
אז תגיד לאדם שהוא לא יכול להתחיל עם דת?
לך תדע לאן זה יוביל, אולי יש לו פוטנציאל להיסחף ולהיות קיצוני ואלים?
זה שיש כמה עשבים שוטים של אנשים שלוקחים חומרים, נוהגים באלימות ומבצעים פשעים לא אומר שכולם ככה, אותו דבר עם דת.
יש אנשים שנסחפים אחרי הדת והולכים לרצוח הומואים במצעדים, יש כאלה שמסממים ילדים בישיבות כדי לשמור אותם ממושמעים, ויש כאלה שיורקים על נשים ברחוב כי השמלה שלהן קצת קצרה וזה אסור לפי הדת שלהם.

אי אפשר לשפוט קהילה שלמה לפי קטן קטן ממנה. יש המון אנשים שלוקחים חומרים ולא הולכים לבצע שוד מזוין במכולת השכונתית, או מסתובבים עם סכינים בגרביים..
דווקא במקרה של דת, הוכח שזה מונע פשע, לך זה מעודד בבתי הכלא.
הלואי ואסירים יתחילו להיות דתיים יותר.

ודת זה פילוסופיה אידיאולוגיה, אי אפשר לאסור על אדם צורת חשיבה, אפשר לאסור פעולות.
צריך להעמיד לדין פושעים, ולאסור בחוק פעולות שמובילות לפשע.
דת זה לא פעולה.

וסמים וסטרואידים מיועדים לאנשים חולים, זה שימוש מושכל בסמים וסטרואידים, לא אנשים שרוצים להגדיל את השריריים לחפות על הז** הקטן שלהם.

אני אשמח לראות את ההוכחה הזאת.
לא מזלזל, אבל אני בספק בנושא
יש הרבה מחקרים על זה, אבל מה שברור, זה שאי אפשר לומר שזה מעודד פשע.
אם יש לך זמן לקרוא

קבצים מצורפים

• religions-09-00193.pdf
    KB 215.2 · צפיות: 173
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית