הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז למספר סטים

• פותח/ת השרשור DaBoi
  • פורסם בתאריך

DaBoi

משתמש מתחיל
94
36
נק' מוניטין:
47
94
36
נגיד שה-10RM שלי הוא X בתרגיל מסוים ועכשיו אני רוצה לעשות 5 סטים של 10 חזרות, בכמה אחוזים של X סביר להשתמש?
יש מחשבונים כאלה, או כלל אצבע כלשהו שיכול לעזור?

לא ממש. תלוי תרגיל ותלוי מתאמן

כלל אצבע מבחינתי הוא שעדיף להתחיל על משקל קל מדי ולהתקדם משם מאשר להתחיל במשקל כבד מדי להתקע מיד.

E1RM-TABLE-1024x322.png

למרות זאת הייתי שומר על עצימות מסוימת. נגיד על פי הטבלה 10 חזרות בRPE 7-6, במילים אחרות 3-4 חזרות ברזרבה בסוף הסט.

זו בקצה דעתי האישית, אין נכון או לא נכון. בסופו של יום תעשה מה שבא לך

יש מצב שאני אנסה אחוזים קצת שונים לפלג גוף עליון ותחתון

או מספר טיפה שונה של סטים/חזרות

מניסיון שלי עם השיטה הייתי ממליץ לא לעבור את ה-60%, המקום היחיד שאני מאמין שתרגיש אולי שזה לא מאתגר מספיק זה בבנץ, אבל עדיין לעלות מעבר לזה נשמע לי לא חכם.

כמובן שיש את האפשרות של פשוט להוסיף עבודת נפח שונה ולא בהכרח BBB, אבל הייתי מנסה לפי הספר לפני שאני שולל.

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי עם השיטה הייתי ממליץ לא לעבור את ה-60%, המקום היחיד שאני מאמין שתרגיש אולי שזה לא מאתגר מספיק זה בבנץ, אבל עדיין לעלות מעבר לזה נשמע לי לא חכם.

כמובן שיש את האפשרות של פשוט להוסיף עבודת נפח שונה ולא בהכרח BBB, אבל הייתי מנסה לפי הספר לפני שאני שולל.

מה הניסיון שלך לגבי סופרסטים של העזר?
ניסיתי באימון הקודם והיה לי קשה, במיוחד כאב לי הגריפ

מה הניסיון שלך לגבי סופרסטים של העזר?
ניסיתי באימון הקודם והיה לי קשה, במיוחד כאב לי הגריפ

אני ממש לא מתחבר לסופרסטים ולא חושב שיש יתרון מעבר לחיסכון בזמן. אם אתה לא ממהר, לא חושב שיש סיבה לעשות, בטח אם זה לא נוח לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית