הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכה של אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Ohad625
  • פורסם בתאריך

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
פשוט בפורום השני לא עונים וזה די דחוף לי

אהלן חבר'ה
אני בחיטוב כבר 3 חודשים, התחלתי אותו עם 89 ק"ג, (אני 1.85 ס"מ)
עכשיו אני שוקל 81
זה חיטוב ראשון שלי, התאמנתי לפני שנה כמה חודשים מסה והפסקתי..
רציתי לדעת כמה אחוזי שומן לדעתכם יש לי, אצלי זה קצת בעיה אני הייתי לפני כמה שנים ממש שמן 120 קילו, הורדתי איזה 30 קילו אבל בלי ספורט כמעט, לכן יש לי עודפי עור, מידלדל כמו שאומרים, פעם היה לי הרבה יותר משהתחלתי להתאמן זה ירד הרבה אבל עדיין אם תשימו לב הבטן התחתונה יש עדיין. השאלה אם אפשר להעריך ככה או בגלל העור עדיף ללכת לבדוק ידני?
ומה עוד לדעתכם אני צריך לעשות, להמשיך חיטוב עוד קצת לרדת עוד כמה קילו או לעשות מסה כבר?

תודה רבה לעוזרים

קבצים מצורפים

• IMG_20200804_095634.jpg
    IMG_20200804_095634.jpg
    KB 58.4 · צפיות: 72
  • IMG_20200804_095616.jpg
    IMG_20200804_095616.jpg
    KB 60.2 · צפיות: 69
  • IMG_20200804_095601.jpg
    IMG_20200804_095601.jpg
    KB 79.8 · צפיות: 71
מה כל כך דחוף בלדעת מה הא.ש שלך? 😳

בכל מקרה נראה בין 10-12 אבל באמת יש קצת עודפי עור שמקשים על השיעור.
וגם מדידה ידנית לא תיתן לך תשובה מדוייקת אגב.

מת לדעת אבל למה חשוב המס' של הא.ש...

בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה אם אתה רוצה לגדול אז מסה ואם אתה רוצה להיות יותר חטוב אז חיטוב, ככה פשוט.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חבר'ה אני פשוט רוצה להיות במסה לגדול בשריר עם אחוז שומן כמה שיותר נמוך בגלל זה רציתי לדעת
בול כמו שאור אמר
רק 2% יותר לדעתי.. קצת פירגן לך

בקיצור תפתח שרירים חביבי
ברור מסה זה ה-דבר שאני מחכה לו כבר כמה חודשים חחח פשוט כמו שאמרתי רוצה להיות על אחוז שומן כמה שיותר נמוך שאפשר.. בקיצור אתם אומרים שדי עם חיטוב ולהתחיל מסה בימין הקרובים? (כמובן שבועיים נייטרלי ואז)
מה כל כך דחוף בלדעת מה הא.ש שלך? 😳

בכל מקרה נראה בין 10-12 אבל באמת יש קצת עודפי עור שמקשים על השיעור.
וגם מדידה ידנית לא תיתן לך תשובה מדוייקת אגב.

מת לדעת אבל למה חשוב המס' של הא.ש...

בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה אם אתה רוצה לגדול אז מסה ואם אתה רוצה להיות יותר חטוב אז חיטוב, ככה פשוט.

רוצה גם וגם שילוב של השניים חחח רוצה להיות גדול אבל עם א.ש נמוך כמה שאפשר

תודה רבה חבר'ה אני פשוט רוצה להיות במסה לגדול בשריר עם אחוז שומן כמה שיותר נמוך בגלל זה רציתי לדעת

ברור מסה זה ה-דבר שאני מחכה לו כבר כמה חודשים חחח פשוט כמו שאמרתי רוצה להיות על אחוז שומן כמה שיותר נמוך שאפשר.. בקיצור אתם אומרים שדי עם חיטוב ולהתחיל מסה בימין הקרובים? (כמובן שבועיים נייטרלי ואז)

רוצה גם וגם שילוב של השניים חחח רוצה להיות גדול אבל עם א.ש נמוך כמה שאפשר

גם אני רוצה, אבל אי אפשר להשיג את זה בטווח הקצר.

יש לך 2 אופציות,
להתקבב קצת ולשים על עצמך מסת שריר רצינית ואז חיטוב כמו שצריך.
או לעשות מסה נקייה ולסיים אותה בגיל 37 עם התוצאות שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
גם אני רוצה, אבל אי אפשר להשיג את זה בטווח הקצר.

יש לך 2 אופציות,
להתקבב קצת ולשים על עצמך מסת שריר רצינית ואז חיטוב כמו שצריך.
או לעשות מסה נקייה ולסיים אותה בגיל 37 עם התוצאות שאתה רוצה.

חחחח כן אני יודע אין ברירה אלא לעלות קצת באחוז שומן אה.. אבל אני אשתדל לעשות את זה כמה שיותר נקי, בפלוס של 500-700 קלוריות ליום זה יצא בערך ארבעה חודשים של מסה שיגמרו בעשרה קילו יותר אני מאמין.. דרך אגב כמה לדעתך אם עושים את זה נקי בפלוס הזה אמורים לעלות בשומן ביחס לשריר?

חחחח כן אני יודע אין ברירה אלא לעלות קצת באחוז שומן אה.. אבל אני אשתדל לעשות את זה כמה שיותר נקי, בפלוס של 500-700 קלוריות ליום.. דרך אגב כמה לדעתך אם עושים את זה נקי בפלוס הזה אמורים לעלות בשומן ביחס לשריר?

פלוס של 500-700 זה רחוק מלהיות נקי.
ואתה תעלה בשומן בכל מקרה, ככל שתמרח את התהליך יותר ההצטברות שומן תהיה יותר קטנה.

• פותח/ת השרשור
פלוס של 500-700 זה רחוק מלהיות נקי.
ואתה תעלה בשומן בכל מקרה, ככל שתמרח את התהליך יותר ההצטברות שומן תהיה יותר קטנה.
אוקיי סבבה אחי תודה רבה.. מה זה רחוק למה אפשר לעשות מסה בפלוס של 100-200 קלוריות? לא נראה לי שזה כל כך יעיל זה מאוד מינורי.. וכן עכשיו שאני חושב על זה אני 80 קילו אחוז וחצי מזה זה 1.2 ק''ג בחודש זה אומר 300 גרם בשבוע אז כן אולי אוריד לפלוס 300-400 במקום מה שאמרתי

אוקיי סבבה אחי תודה רבה.. מה זה רחוק למה אפשר לעשות מסה בפלוס של 100-200 קלוריות? לא נראה לי שזה כל כך יעיל זה מאוד מינורי.. וכן עכשיו שאני חושב על זה אני 80 קילו אחוז וחצי מזה זה 1.2 ק''ג בחודש זה אומר 300 גרם בשבוע אז כן אולי אוריד לפלוס 300-400 במקום מה שאמרתי

בוא נגיד שקילו בחודש זה יהיה סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית