עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, אני תמיד עושה את הטעות הזאת.זה היפרטרופיה 😉 היפר לא היפו (מצטער, הייתי חייב זה צרם בעין, היפו זה הפוך מהיפר)
היי חברים בוקר טוב,
אז לאחר ששיניתי קצת את התכנית והוספתי מספר חזרות וסטים לכל תרגיל,
מה דעתכם? יש משהו לשפר או שהיא טובה?
תודה לכם 😃
כן בידיוק שיניתי את כל התרגילים והחלפתי אותם קצתקודם כל מה זה הסדר תרגילים נטול החשיבה הזה בחזה?
דבר שני הגב הוא שריר יותר גדול מהחזה ובטח שמהכתפיים ואצלך הוא מקבל נגיעה מינורית משום מה.
אולי יד אחורית הייתי מחליף אחד מהתרגילים בתנועה קצרה אבל לא קריטי.
זו בסך הכל רשימת תרגילים נחמדה אבל אין פה שום תיכנון התקדמות...
כן בידיוק שיניתי את כל התרגילים והחלפתי אותם קצת
ככה יותר טוב?
אין בעיה אחי אני אוסיף עוד תרגיל לגב ואת החזרות יעלהשוב, הגב זה שריר שדורש יותר התייחסות בדרך כלל מהחזה, ובטח שמהכתפיים.
אין בעיה אחי אני אוסיף עוד תרגיל לגב ואת החזרות יעלה
השאלה אם בכללי חוץ מהגב הכל בסדר
ועוד משהו, כדאי לעשות
A - חזה, רגליים , יד אחורית
B גב יד קדמית וכתפיים?
כי הבנתי ששה קשוח באותו אימון גם רגליים וגם גב
יש לי גם דדילפט ברגלייםכן זה בסדר,
וכל עוד אתה לא נתלה על המתח עם הרגליים אין שום סיבה שזה יפריע.
ועכשיו ברצינות, אומרים את זה שמשלבים דדליפט בדרך כלל, למה שמתח יזיק לסקוואט שלך ? או להפך?
יש לי גם דדילפט ברגליים
אבל זה לא העניין
העניין כאילו שאחרי אימון רגליים אתה מותש אז אין לך כוח להמשיך לגב
זה הכוונה שלי
אז מה עושים כדי לשפר יד קדמית?ברור שתיתקע ביד קדמית בתדירות הרבה יותר גבוהה מרגליים / חזה / גב וכו'.
שיא העולם לנשים בפרס נראה לי בסביבות אותו משקל כמו של גברים ביד קדמית האם זה אומר שנשים לא יכול לבנות עליה לינארית בפרס?חוץ מלראות שאתה לא הורג את עצמך באימוני גב / יד קדמית אין יותר מידי, זה שריר קטן שכמעט ואי אפשר לבנות בו עליה לינארית
למתאמן עם טיפה ותק.
אז מה עושים כדי לשפר יד קדמית?
מרימים לא קרוב לכשל, מבוקר.
מתחזקים, אוכלים, ישנים טוב ומשתפרים באימוני גב.
שיא העולם לנשים בפרס נראה לי בסביבות אותו משקל כמו של גברים ביד קדמית האם זה אומר שנשים לא יכול לבנות עליה לינארית בפרס?
זה אומר שלנשים יש פחות טסט, ופחות יכולת לבנות שריר ולהיות חזקות כמו גברים.שיא העולם לנשים בפרס נראה לי בסביבות אותו משקל כמו של גברים ביד קדמית האם זה אומר שנשים לא יכול לבנות עליה לינארית בפרס?