הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אימונים וקעקוע

• פותח/ת השרשור Ohad625
  • פורסם בתאריך

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אהלן, שאלה למקועקעים שביניכם (וגם מי שלא יודע חח) אתמול (רביעי) חזרתי על קעקוע שעשיתי לפני חודשיים שהיה קצת דהוי, הוא על הזרוע מתחת לכתף לא כזה גדול בינוני כזה, עכשיו בדקתי באינטרנט רוב האנשים אומרים שבועיים בלי ללכת לחדר כושר אחרי קעקוע מחשש לזיהום או שהקעקוע יהרס וכו', אין מצב שאני שבועיים לא מתאמן עכשיו בגלל חזרה על קעקוע כזה!.. אני בדיוק אמור לסיים חיטוב להתחיל נייטרלי ואז מסה, השאלה שלי היא אם אני אחכה עד יום ראשון אנוח לא אתאמן לא אעבוד לא כלום ואז בראשון בערב אלך להתאמן זה יהיה בסדר? כמובן אני אשתדל כמה שפחות להזיע לא יעשה אירובי וזה, ואשתדל שהקעקוע לא יגע בשום דבר זה יהיה בסדר לדעתכם? או שיש בעיה?

אוקיי אז ככה
אני מקועקע בכל הגוף. ידיים, כתפיים, חזה, גב, צלעות, בטן...בקיצור ״חולצה״ אז יש לי לא מעט הבנה וניסיון בזה.

אתה יכול להחזור להתאמן ברגע שאתה מרגיש שהקעקוע לא מפריע יותר. באימוני רגליים הייתי לובש חולצה עם שרוול ארוך שתכסה את האזור המקועקע. לגביי אימוני פלג גוף עליון הייתי מחכה לקילוף המסיבי שיגמר ולאחר מכן לובש חולצת כותנה ארוכה ומתאמן כרגיל

אני בדרך כלל חוזר לחדכ אחריי פחות משבוע, ואני עושה בדרך כלל קעקועים גדולים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז ככה
אני מקועקע בכל הגוף. ידיים, כתפיים, חזה, גב, צלעות, בטן...בקיצור ״חולצה״ אז יש לי לא מעט הבנה וניסיון בזה.

אתה יכול להחזור להתאמן ברגע שאתה מרגיש שהקעקוע לא מפריע יותר. באימוני רגליים הייתי לובש חולצה עם שרוול ארוך שתכסה את האזור המקועקע. לגביי אימוני פלג גוף עליון הייתי מחכה לקילוף המסיבי שיגמר ולאחר מכן לובש חולצת כותנה ארוכה ומתאמן כרגיל

אני בדרך כלל חוזר לחדכ אחריי פחות משבוע, ואני עושה בדרך כלל קעקועים גדולים.
מעולה, מספיק לי חחח. הקעקוע עצמו כבר כמעט לא כואב לי לא מפריע לי, אבל הקילוף עוד לא עבר. הקעקוע עצמו בזרועה העליונה מתחת לכתף אז לא חושב שיהיה בעיה עם פלג גוף עליון, כי לא אמור להיות חיכוך בין הקעקוע למשקולות או משהו. במקסימום אני אשטוף את האזור כל פעם שיש קצת זיעה. עכשיו מבחינת אירובי, כדורגל וכו', גם לא אמורה להיות בעיה נכון אם הקעקוע כבר לא מפריע כואב? כמובן אשתדל לשטוף את זה ולנקות כל פעם

מעולה, מספיק לי חחח. הקעקוע עצמו כבר כמעט לא כואב לי לא מפריע לי, אבל הקילוף עוד לא עבר. הקעקוע עצמו בזרועה העליונה מתחת לכתף אז לא חושב שיהיה בעיה עם פלג גוף עליון, כי לא אמור להיות חיכוך בין הקעקוע למשקולות או משהו. במקסימום אני אשטוף את האזור כל פעם שיש קצת זיעה. עכשיו מבחינת אירובי, כדורגל וכו', גם לא אמורה להיות בעיה נכון אם הקעקוע כבר לא מפריע כואב? כמובן אשתדל לשטוף את זה ולנקות כל פעם

אם הקעקוע בשלב הסופי של הקילופים אין בעיה, גם אם יהיה מגע של מעט זיעה זה בסדר כי הקעקוע כבר לא פצע. כמו שאמרת תשטוף אותו במים וסבון היפואלרגני כמה פעמים ביום (תעסה את האזור בעדינות, אתה לא רוצה להקלף את הקעקוע באגרסיביות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית