האם לעבור למסה ? (+הערכת א.ש)

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך
אני רוצה להציע לך משהו אחר
קודם כל אין לך שום סיבה בעולם להתחיל מסה. לא מסה נקייה, לא מסה מצוחצחת, לא מלוכלכת ולא מטונפת.
אתה באחוז שומן גבוה, למה שתרצה להעלות את הא״ש עוד יותר? ולא אחי, אתה לא תעלה 6-7 קילו בחודשיים ש4 מהם שריר, 1 קילו שומן ו2 זה נוזלים, אם מישהו פה אומר לך אחרת הוא פשוט טועה ומטעה.
אני לא בא לזלזל בך, אבל עושה רושם שאתה לא איזה עילוי גנטי ופריק שקל לו לבנות מסת שריר. אם תצליח לעלות חצי קילו בחודש זה יהיה בגדר הישג (תחשוב חצי קילו בחודש שריר זה 6 קילו בשנה וגם זה בגדר הטירוף). אז במקום לשבור את הראש, תיכנס למאזן נטרלי, תתאמן חזק, תעשה אירובי, תדאג לייצר התקדמות עם המשקלי עבודה / סטים / חזרות וככה בעצם תקבל סוג של recomp וזאת האופציה הכי טובה במצבך, תודה לי בעוד כשנה ותפסיק עם היויו של חיטוב, מסה, חיטוב, מסה.

אני חושב שכדאי לך לעבור למסה נקיה ואיטית. אין לך מסת שומן גדולה, היא פשוט ניכרת בגלל מעט מסת שריר, זה למה גם לתת הערכה לאחוז שומן זה חסר תועלת בשלב הזה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכדאי לך לעבור למסה נקיה ואיטית. אין לך מסת שומן גדולה, היא פשוט ניכרת בגלל מעט מסת שריר, זה למה גם לתת הערכה לאחוז שומן זה חסר תועלת בשלב הזה
אז אם אהיה בפלוס קלורי יחסית קטן, המסת שריר ברובה תעלה עם קצת שומן, ובעצם לאו דווקא אעלה באחוזי שומן אבל אעלה במסת שריר והגוף יתאזן ? (כמו שרשום במאמר בקילוגרם)

אז אם אהיה בפלוס קלורי יחסית קטן, המסת שריר ברובה תעלה עם קצת שומן, ובעצם לאו דווקא אעלה באחוזי שומן אבל אעלה במסת שריר והגוף יתאזן ? (כמו שרשום במאמר בקילוגרם)
תיאורטית זה מה שאמור לקרות.
אל תחשוב שלא תעלה במסת השומן, אבל האחוז היחסי שלה לא אמור לעלות, וכנראה אפילו לרדת.
גם תחשוב ש-10% שומן על מעט מסת שריר נראה שונה לחלוטין מ-10% על מסת שריר גדולה, ככה שגם אחוז שומן לא מנבע כלום מבחינת מראה

• פותח/ת השרשור
תיאורטית זה מה שאמור לקרות.
אל תחשוב שלא תעלה במסת השומן, אבל האחוז היחסי שלה לא אמור לעלות, וכנראה אפילו לרדת.
גם תחשוב ש-10% שומן על מעט מסת שריר נראה שונה לחלוטין מ-10% על מסת שריר גדולה, ככה שגם אחוז שומן לא מנבע כלום מבחינת מראה
אתה טוען שאולי אפילו ארד באחוזי שומן ? תוכל להסביר כי זה מעניין אותי.
תודה 😃

אתה טוען שאולי אפילו ארד באחוזי שומן ? תוכל להסביר כי זה מעניין אותי.
תודה 😃
אפקט המתחילים, מתי שעדיין לא צבר הרבה מסת שריר, יכול לצבור הרבה ומהר, ואם אין עליה משמעותית במסת השומן, אז אחוז השומן ירד

אני סתם רוצה לציין לכל אלו שחושבים שמי ששמן צריך חיטוב, ומי שחטוב חייב להשמין עם מסה.
זה נטו עניין אישי של טעם ומה שמתחשק.
יש מספיק בחורות שאוהבים שמנמנים, יש גם כמות לא מבוטלת שנמשכות לחזקים, ויש את שהאלה שמחפשות שותף לאנורקסיה.

אם בחורות זה המטרה, קשה להגיד מה הדרך האידיאלית, כנראה ביטחון עצמי וחוש הומור.

אני חושב שזה החלטה שצריך לבוא ממקום אישי בלי קשר לחוות דעת של מאמן שאומר שמי שהגיע ל15% שומן צריך להתחטב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית