עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הניטרלי שלי הוא 2000אין מספר קסם, אתה צריך לכוון לעליה איטית במשקל הגוף, משהו בין 0.5%-1.5% מהמשקל שלך בחודש, ככל שאתה יותר מתחיל ככה אתה יכול ללכת יותר לכיוון הרף העליון.
לרוב כמות הקלוריות להוסיף תהיה בערך 10% מהנייטרלי, ככה שזה די תלוי בך אישית
בגדול כן, אבל תעקוב אחרי המשקל שלך כדי לראות האם זה מביא לך את התוצאות שאתה רוצההניטרלי שלי הוא 2000
זאת אומרת שאני צריך להוסיף 200 קלוריות בשביל מסה נקייה.?
הבנתי, ובכללי זה לא מעט מידי?בגדול כן, אבל תעקוב אחרי המשקל שלך כדי לראות האם זה מביא לך את התוצאות שאתה רוצה
כמו שאמרתי, אין מספר קסם, זה תלוי בנתונים האישיים שלךהבנתי, ובכללי זה לא מעט מידי?
כי הבנתי שמסה נקייה ממש זה 600 גרם בחודש
אמרתי לך את הנתונים אחי הניטרלי שלי הוא 2000כמו שאמרתי, אין מספר קסם, זה תלוי בנתונים האישיים שלך
אז כן, זה הגיוני.אמרתי לך את הנתונים אחי הניטרלי שלי הוא 2000
משקל 60
גובה 179
מה זה להשלים את הקלוריות מאימונים?אז כן, זה הגיוני.
רק קח בחשבון שאתה שוקל מעט מאוד, אז אתה גם יכול להרשות לעצמך בכיף קילו או קצת פחות בחודש.
ואל תשכח להשלים את הקלוריות מאימונים
אתה שורף קלוריות באימון, בממוצע 200-400 קלוריות, וכדי לעלות במשקל אתה צריך להכניס יותר קלוריות ממה שאתה שורף, אז צריך להשלים את הקלוריות האלהמה זה להשלים את הקלוריות מאימונים?
מתי שאתה מרגיש שעלית יותר מדי בשומן, רק קח בחשבון שכנראה תהיה עליה בשומן ככה או ככה, אבל היא לא אמורה להיות משמעותיתודרך אגב אחרי כמה זמן לעשות חיטוב?
אתה רזה לפי המשקל שלך לדעתי עדיף לך לעלות אפילו קצת יותר בקלוריות כי להיות בפלוס קלורי של 200 ביום= עלייה של 800 גרם-קילו בחודש שזה קצת אולי בשבילך וייקח לך המון זמן, תנסה קצת יותר. מן הסתם שאתה תעלה גם קצת יותר בשומן אבל זה זניח לעומת המסת שריר שתעלה. בכל חיטוב, גם הנקי ביותר תהיה עלייה של שומן (חוץ אולי מכמה שבועות ראשונים של מתאמן שמתחיל עכשיו או חוזר אחרי הפסקה) ואצלך שאתה רזה זה לא כזה קריטי, תצבור מסה עם קצת יותר שומן שגם ככה אין ברירה אלא לצבור ואז שתסיים תעבור לחיטוב. אלא אם אין לך בעיה למסה ארוכה ממש יותר מהרגילהניטרלי שלי הוא 2000
זאת אומרת שאני צריך להוסיף 200 קלוריות בשביל מסה נקייה.?