הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיני חיטוב אחרי שבוע של הגזמה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
בשבוע האחרון הגזמתי ממש ואכלתי כל יום מלא ובחוץ ועליתי מ60 ל63, (יודע שתגידו שזה נוזלים אבל בתכלס אני כבר מלא זמן במסה עם כמו גבוהה של פחמימות ואני די בטוח שמאגרי הגליקוגן שלי והנוזלים די מלאים), לא יודע להגיד בדיוק כמה אכלתי אבל זה היה בערך 3000-3500+ כאשר במסה באופן רגיל אני על 2000 ליום (1500~ ניטרלי, עולה 1-1.2 בחודש על 2000 ביום), אני רוצה לעשות מיני קאט כדי לחזור ל 60 שהייתי שבוע שעבר, איך בדיוק לעשות את זה וכמה זמן? אין לי בעיה לאכול ממש קצת מבחינת רעב אני יכול לאכול אפילו רק 1000 קלוריות ביום ולא לסבול בכלל (החיטוב שלי פחות או יותר)

דרך אגב, אכלתי כמו שאתם רואים מלא, כולל חלבון, וישנתי מלא כל השבוע ופתאום היום באימון ירדתי בדדליפט, אבל רק בו ובצורה משמעותית מאוד, בשאר דווקא עליתי קלות, האם זה יכול להיות קשור כי עישנתי במשך כל השבוע ירוק בפעם הראשונה בחיי? למה דווקא בדדליפט ירידה כזאת הזויה?

נערך לאחרונה:
כנראה שעלית קצת בשומן אם אכלת למעלה מ3500 קלוריות ביום, אבל מהנסיון שלי אתה בהחלט יכול לעשות מיני קאט לימים הקרובים בשביל לאזן את עצמך.
אתה גם מוזמן להעלות תמונות עדכניות שלך, זה רק יכול לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית