הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישור ברכיים בסקוואט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אחד המאמנים אמר לי לא ליישר ברכיים בסקוואט כשאני עולה כי זה יכול לייצר כאבי ברכיים ולמרות עם כמה שאני לא סומך על המאמנים דוקא פה כן הקשבתי כי זה נשמע לי די הגיוני ובאמת ככה אני עושה כשאני עולה אני משאיר כיפוף ממש קטן
אבל למרות שהתחלתי לעשות סקוואט סבבה אני עדיין כל הזמן רואה עוד סירטונים כדי ללמוד דברים ואני שם לב שאף אחד לא מכופף ברכיים כאילו כולם נועלים אותם כשהם עולים(יכול להיות סתם לא רואים את זה בסירטון)
מה אומרים שעדיף?

• פותח/ת השרשור
עדיף לא לייצר ציפייה לכאב.

תנעל ברכיים לא יקרה כלום.
קיבלתי סבבה
אמרו לי אותן דבר בדדליפט אבל זה כבר אני לא רואה את עצמי איך אני עולה מבלי לנעול ברכיים אז התעלמתי
בסקוואט כשאני חושב על זה בראש זה כן נשמע כואב בברך

אחד המאמנים אמר לי לא ליישר ברכיים בסקוואט כשאני עולה כי זה יכול לייצר כאבי ברכיים ולמרות עם כמה שאני לא סומך על המאמנים דוקא פה כן הקשבתי כי זה נשמע לי די הגיוני ובאמת ככה אני עושה כשאני עולה אני משאיר כיפוף ממש קטן
אבל למרות שהתחלתי לעשות סקוואט סבבה אני עדיין כל הזמן רואה עוד סירטונים כדי ללמוד דברים ואני שם לב שאף אחד לא מכופף ברכיים כאילו כולם נועלים אותם כשהם עולים(יכול להיות סתם לא רואים את זה בסירטון)
מה אומרים שעדיף?
מי זה,לוצ׳יאנו או עידן?

אני מעולם לא נועל ברכיים, גם בלי משקל זה הרגל מגונה ולא בריא לברכיים.
אני מאוד ממליץ להימנע מנעילת ברכיים.

יש הבדל בין רגל ישרה ונעולה.
רגל נעולה זה המשקל מונח על המפרקים ואין שריר שמתאמץ, זה כמו שסוס ישן, אנחנו לא בנויים לזה.
רגל ישרה זה סוף התנועה, והשרירים עדיין מייצבים.

• פותח/ת השרשור
אני מעולם לא נועל ברכיים, גם בלי משקל זה הרגל מגונה ולא בריא לברכיים.
אני מאוד ממליץ להימנע מנעילת ברכיים.

יש הבדל בין רגל ישרה ונעולה.
רגל נעולה זה המשקל מונח על המפרקים ואין שריר שמתאמץ, זה כמו שסוס ישן, אנחנו לא בנויים לזה.
רגל ישרה זה סוף התנועה, והשרירים עדיין מייצבים.
הבנתי אז אני פשוט טיפה מכופף את הברכיים
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

תבוא להירשם אצלנו בחייאת
חחח כן תכלס לא הייתי צריך לצפות
מעולם לא ראיתי אותו עושה סקוואט ודדליפט

אין שום בעיה עם נעילה, רק מן הסתם אל תשחרר את השרירים, אחרת המשקל מונח על מגדל קלפים

מה זאת אומרת לא לשחרר את השרירים?
לא לשים את עצמך במצב שאתה נשען רק על העצמות, תמיד תשאיר את השרירים מכווצים חלקית לפחות.
במצב של עמידה ועוד עם משקל זה די קשה להגיע לפוזיציה כזאת, אבל אנשים לפעמים עושים את זה בכוונה כדי לא להתאמץ

• פותח/ת השרשור
כי הוא לא עושה
אבל זאת הבעיה עם המאמנים בארץ
מלמדים אותם רק מה עושים בתיאוריה מבלי באמת לעשות את זה
מה עדיף? להקשיב למישהו שיודע רק בתיאוריה או למישהו שעושה בעתמו את התרגיל חח
לא לשים את עצמך במצב שאתה נשען רק על העצמות, תמיד תשאיר את השרירים מכווצים חלקית לפחות.
במצב של עמידה ועוד עם משקל זה די קשה להגיע לפוזיציה כזאת, אבל אנשים לפעמים עושים את זה בכוונה כדי לא להתאמץ
אה הבנתי

אבל זאת הבעיה עם המאמנים בארץ
מלמדים אותם רק מה עושים בתיאוריה מבלי באמת לעשות את זה
מה עדיף? להקשיב למישהו שיודע רק בתיאוריה או למישהו שעושה בעתמו את התרגיל חח

אה הבנתי
עדיף להטיל ספק בכולם, הפוארליפטר בחדר כושר יכול לשלשל מהפה שלו שטויות, והמדריך שלמד בוינגייט לא ידע תאכלס כלום,
תצליב מידע ממספר מקורות, ותנסה להבין למה הוא נכון או לא נכון.

• פותח/ת השרשור
עדיף להטיל ספק בכולם, הפוארליפטר בחדר כושר יכול לשלשל מהפה שלו שטויות, והמדריך שלמד בוינגייט לא ידע תאכלס כלום,
תצליב מידע ממספר מקורות, ותנסה להבין למה הוא נכון או לא נכון.
אני כל הזמן רואה בסירטוניפ זה למה הגעתי לזה
עדיין לשמוע עצות ממישהו שרק בתיאוריה לימדו אותו מה עושים אבל מעולם לא עשה את התרגיל זה כניראה טעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית