זה מים אחי, ירקות סופחים נוזלים, אין מה להיבהל.אני זוכר שיום אחד לא ספרתי ירקות.. ״אמרתי אף אחד לא נהיה שמן כי הוא הגזים עם המלפפונים..״
אכלתי באותו היום מלפפונים גזר ועגבניות שרי חופשי.. נשנוש אפילו לא בסלט.
יום אחרי עליתי 1.7 kg ככה שאני לא קונה את הבולשיט של לא לספור ירקות. לעזעזל יש להם ערך קלורי, והפירוק של ירקות ממש לא כמו הפירוק של חלבון. אני מוכן להתערב שאתה תתפלא כמה קלוריות יש ב20 עגבניות שרי.
גם אני עליתי ק"ג מירקות, אבל יום אחד רגיל ואתה יורד את הק"ג הזה, כי זה בסך הכל מים.
אתה צודק, אבל אתה רואה שכבר ירדתי 4 ק"ג בכמעט 4 שבועות בלי לספור את זה, פשוט תשחרר טיפה.בעיני זאת טעות. בשמן ובדבש טמון המון קלוריות בעיני חייבים לספור.
(ק"ג אחד או שתיים זה נוזלים כנראה).
בעיקרון בלי רוטב, רק מיץ לימון ומלח, בכרוב כן היה רוטב מדבש, בקטנה.בסלט? עם רוטב והכול?
מפצה, אבל גובה מחיר מאוחר יותר, זה שווה?כן גם אני חושב.. אבל זה פשוט מפצה על הצורך במתוק.
איך מביאים עכברים לעודף משקל כדי לחקור עליהם השמנה? MSG, וזה די דומה איך שעובד ממתיקים מלאכותיים
איפה המדע?בשורה התחתונה על 2000 קל ביום אני מעלה 2.5 קילו בשבוע, גנטיקה לא גנטיקה זה המצב.
7000 קלוריות זה ק"ג. אם 1700 זה הניטרלי שלך. אז אם תאכל 2000 קלוריות, יקח לך בערך חודש לעלות ק"ג אחד.
אתה פשוט לא מבין איך קלוריות עובדות.
המשקל לא משתנה מיום אחד שתאכל ירקות, או פלוס קלורי קטן של כמה ימים. זה דורש ממוצע שבועי וחודשי. אני במינוס קלורי של בערך 500 קלוריות, ובגלל גלישות ופעילות גופנית אירובית וכוח, המשקל שלי יורד בערך 0.5-1 ק"ג בשבוע, זה בדיוק לאן שאני מכוון.
אם קראת את הספר של מייק ישראטל, אתה בטח יודע שהוא ממליץ יום של אימון לאכול יותר מיום בלי, כי זה לא משנה כמות יומית, אלא ממוצע שבועי והדרך השפוי והנוח ביותר להגיע לכמות קלורית השבועית הרצוי, אם זה צום לסירוגין, וחריגות לכאן או לכאן, הכל תלוי בממוצע.
אין שום בעיה יום אחד לאכול יותר מיום אחר אם זה עובד לך.