הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה מנבא הצלחה בדיאטה?

אני זוכר שיום אחד לא ספרתי ירקות.. ״אמרתי אף אחד לא נהיה שמן כי הוא הגזים עם המלפפונים..״
אכלתי באותו היום מלפפונים גזר ועגבניות שרי חופשי.. נשנוש אפילו לא בסלט.
יום אחרי עליתי 1.7 kg ככה שאני לא קונה את הבולשיט של לא לספור ירקות. לעזעזל יש להם ערך קלורי, והפירוק של ירקות ממש לא כמו הפירוק של חלבון. אני מוכן להתערב שאתה תתפלא כמה קלוריות יש ב20 עגבניות שרי.
זה מים אחי, ירקות סופחים נוזלים, אין מה להיבהל.
גם אני עליתי ק"ג מירקות, אבל יום אחד רגיל ואתה יורד את הק"ג הזה, כי זה בסך הכל מים.
בעיני זאת טעות. בשמן ובדבש טמון המון קלוריות בעיני חייבים לספור.
אתה צודק, אבל אתה רואה שכבר ירדתי 4 ק"ג בכמעט 4 שבועות בלי לספור את זה, פשוט תשחרר טיפה.
(ק"ג אחד או שתיים זה נוזלים כנראה).
בסלט? עם רוטב והכול?
בעיקרון בלי רוטב, רק מיץ לימון ומלח, בכרוב כן היה רוטב מדבש, בקטנה.
כן גם אני חושב.. אבל זה פשוט מפצה על הצורך במתוק.
מפצה, אבל גובה מחיר מאוחר יותר, זה שווה?
איך מביאים עכברים לעודף משקל כדי לחקור עליהם השמנה? MSG, וזה די דומה איך שעובד ממתיקים מלאכותיים
fat-rats.jpg

בשורה התחתונה על 2000 קל ביום אני מעלה 2.5 קילו בשבוע, גנטיקה לא גנטיקה זה המצב.
איפה המדע?
7000 קלוריות זה ק"ג. אם 1700 זה הניטרלי שלך. אז אם תאכל 2000 קלוריות, יקח לך בערך חודש לעלות ק"ג אחד.

אתה פשוט לא מבין איך קלוריות עובדות.
המשקל לא משתנה מיום אחד שתאכל ירקות, או פלוס קלורי קטן של כמה ימים. זה דורש ממוצע שבועי וחודשי. אני במינוס קלורי של בערך 500 קלוריות, ובגלל גלישות ופעילות גופנית אירובית וכוח, המשקל שלי יורד בערך 0.5-1 ק"ג בשבוע, זה בדיוק לאן שאני מכוון.

אם קראת את הספר של מייק ישראטל, אתה בטח יודע שהוא ממליץ יום של אימון לאכול יותר מיום בלי, כי זה לא משנה כמות יומית, אלא ממוצע שבועי והדרך השפוי והנוח ביותר להגיע לכמות קלורית השבועית הרצוי, אם זה צום לסירוגין, וחריגות לכאן או לכאן, הכל תלוי בממוצע.

אין שום בעיה יום אחד לאכול יותר מיום אחר אם זה עובד לך.

7000 קלוריות זה ק"ג

* ק״ג שומן
אם 1700 זה הניטרלי שלך. אז אם תאכל 2000 קלוריות, יקח לך בערך חודש לעלות ק"ג אחד.

* 300 קל עודף ביום בחמישה ימים. זה 2.5 קילו בשבילי אני לא יודע כמה שומן וכמה נוזלים, אבל זה בוודאות 2-3 קילו. (אם יש יום שאני חורג מהתפריט קצת, לדוגמא פעם אחת שמרתי 1000 קל לערב לארוחת ערב משפחתית ויום אחרי ראיתי עלייה של שתיים ומשהו קילוגרם, אני סופח נוזלים כמו ספוג)

אם קראת את הספר של מייק ישראטל, אתה בטח יודע שהוא ממליץ יום של אימון לאכול יותר מיום בלי, כי זה לא משנה כמות יומית, אלא ממוצע שבועי והדרך השפוי והנוח ביותר להגיע לכמות קלורית השבועית הרצוי, אם זה צום לסירוגין, וחריגות לכאן או לכאן, הכל תלוי בממוצע

לא קראתי את הספר, אני צופה בסרטונים שלו ביוטיוב.. וואלה זה ממש מבאס שמומלץ ביום של אימון לאכול יותר.
בימים שאני לא מתאמן המאמץ הוא אינטנסיבי הרבה יותר לשמור ולא לחרוג אז אני אוכל קצת יותר מיום של אימון.

בימי האימון אני ממקם את האימון מ18:30 שאני יוצא מהבית, אחרי נסיעה חימום והמתנה לבנץ׳ אני מתחיל ב19:15 ומסיים את האימון בערך בתשע וחצי.

ככה שבשעות שאני בדרכ הכי רעב בהם אני מתאמן ואני בכלל לא מרגיש את הרעב. האימון ממש מדכא אצלי תיאבון.. אז קל יותר לאכול פחות

אגב, התמונה של האוגר ממש הולכת לעשות לי סיוטים

לא בדיוק, שומן זה 9000. משקל גוף זה בערך 7000 לק"ג.
* 300 קל עודף ביום בחמישה ימים. זה 2.5 קילו בשבילי אני לא יודע כמה שומן וכמה נוזלים, אבל זה בוודאות 2-3 קילו. (אם יש יום שאני חורג מהתפריט קצת, לדוגמא פעם אחת שמרתי 1000 קל לערב לארוחת ערב משפחתית ויום אחרי ראיתי עלייה של שתיים ומשהו קילוגרם, אני סופח נוזלים כמו ספוג)
אני לא יודע איך להחדיר לך את זה, אבל יש לך גוף כמו כולנו שמשועבד לחוקי הטבע, ואין שום סיכוי בעולם שהוא שונה.
אין דבר כזה ק"ג ב2500 קלוריות, אין חיה כזאת.

אתה לא סופחות נוזלים יותר מאף אחד, גרם מלח יספוג כמות מסוימת של נוזלים לא משנה בתוך איזה גוף שלא תהיה, ואתה לא מיוחד או שונה. זה פשוט פיזיקה.

אולי כשאתה אוכל יותר יש לך עצירות, וזה מראה את משקל הצואה בבטן על המשקל, זה יכול להיות. אבל מבחינה מדעית 2500 קלוריות זה לא שתי ק"ג. ואתה לא סוחף נוזלים אחרת מאף אחד.
קראתי את הספר, אני צופה בסרטונים שלו ביוטיוב.. וואלה זה ממש מבאס שמומלץ ביום של אימון לאכול יותר.
בימים שאני לא מתאמן המאמץ הוא אינטנסיבי הרבה יותר לשמור ולא לחרוג אז אני אוכל קצת יותר מיום של אימון.

בימי האימון אני ממקם את האימון מ18:30 שאני יוצא מהבית, אחרי נסיעה חימום והמתנה לבנץ׳ אני מתחיל ב19:15 ומסיים את האימון בערך בתשע וחצי.

ככה שבשעות שאני בדרכ הכי רעב בהם אני מתאמן ואני בכלל לא מרגיש את הרעב. האימון ממש מדכא אצלי תיאבון.. אז קל יותר לאכול פחות
תקרא את הספר, זה יכניס אותך לפורפורציה אולי.
אתה לא חייב לאכול יותר ביום אימון, זה המלצה למי שזה יותר קל לו. @Mike לדוגמה כתב אחרת ולא מסכים עם ישראטל, לדעתו רצוי לאכול כל יום אותו כמות. אתה צריך להבין שבסופו של דבר מה שיעזור לך להתמיד זה הדרך הכי טובה, ולא ההתעסקות המיותרת באוכל אחרי אימון מיד או פיזור חלבון.
אגב, התמונה של האוגר ממש הולכת לעשות לי סיוטים
אולי זה יעזור לך לשמור על התיאבון שלך.

נולדתי למשפחה טובה עם הורים מצויינים יש כסף ובריאות
אז למי אכפת מפיתוח גוף?

שוב זה ?
צא מהמחשבה הזאת ואל תיתן לזה להפריע לך

מדבר בתור שמן שלא נראה מתאמן בכלל
i'll pass
מזכיר לי את הערבית עם יצחק..
חביבי,
Do you want to join?
יש מקום ? (שואל בשביל חבר)

@Yonatann אתה חמוד.
מאוד מצער אותי לקרוא על נער בגילך שמתמודד עם רעב.
אני זוכר את עצמי עד גיל 24-25 אוכל מה שבא לי מתי שבא לי, לא סופר לא קלוריות ולא חלבונים.
אפשר להתמודד עם רעב מבלי להתעסק בו כל הזמן, עם הרגלי אכילה אחרים ו/או צריכת מזונות שונים, גיוון וכדומה.
למשל לאכול יותר פחמימות מורכבות, סיבים תזונתיים, להוסיף עוד קצת אירובי ו/או להיות פעיל יותר ביום יום,
לחלק את הארוחות אחרת (לא מחייב שהחלוקה תהיה קבועה בכל יום), פחות להתקבע על שעות, לגוון באוכל ולא לאכול כל יום אותו דבר (נחנקנו).
זה פחות או יותר הכיוון.
אלה רק הצעות ששווה לנסות ולראות איך זה עובד לך, חבל להיות משועבד לרעב ולקלוריות כל היום, במיוחד בגילך

@Yonatann אתה חמוד.
מאוד מצער אותי לקרוא על נער בגילך שמתמודד עם רעב.
אני זוכר את עצמי עד גיל 24-25 אוכל מה שבא לי מתי שבא לי, לא סופר לא קלוריות ולא חלבונים.
אפשר להתמודד עם רעב מבלי להתעסק בו כל הזמן, עם הרגלי אכילה אחרים ו/או צריכת מזונות שונים, גיוון וכדומה.
למשל לאכול יותר פחמימות מורכבות, סיבים תזונתיים, להוסיף עוד קצת אירובי ו/או להיות פעיל יותר ביום יום,
לחלק את הארוחות אחרת (לא מחייב שהחלוקה תהיה קבועה בכל יום), פחות להתקבע על שעות, לגוון באוכל ולא לאכול כל יום אותו דבר (נחנקנו).
זה פחות או יותר הכיוון.
אלה רק הצעות ששווה לנסות ולראות איך זה עובד לך, חבל להיות משועבד לרעב ולקלוריות כל היום, במיוחד בגילך

כן תודה על הטיפים, קיבלתי את זה שאני אהיה רעב בשביל לא להיות שמן, כל ארוחה שלי זה סלט עם ...
(חוץ מארוחה לפני אימון)
לגבי פחמימות מורכבות, אורז מלא וכו.. מפנטז על זה מדי פעם באמת. היחס טעם - קלוריות - שובע לא משתלם באמת.

בסה״כ אין מה לרחם עליי, בעיני החיים שלי מושלמים.

עזוב פנטזיית פחמימות,איך הולך עם המודיעין?
ש' שואלת..

חחח היה לי מעולה, תצלומי אוויר וזריזות טיפשית אני לא טוב, גם לא רציתי להביא שם ביצועים טובים.
לוגיקה אנגלויות הבנת הנקרא וטכני היה לי מעולה..!

חחח היה לי מעולה, תצלומי אוויר וזריזות טיפשית אני לא טוב, גם לא רציתי להביא שם ביצועים טובים.
לוגיקה אנגלויות הבנת הנקרא וטכני היה לך מעולה..!
אמסור לה

אגב,אם תרצה לעבור למחל' הערבית דבר איתי אה?

תצליח

קיבלתי את זה שאני אהיה רעב בשביל לא להיות שמן

זה לא נכון, ממש לא מסכים איתך.
אתה כ"כ עסוק בזה שאתה לא יודע מהו שובע.
גם לדעת להבחין בין רעב לרעב מדומה זה משהו שכדאי לדעת.
אני חושב שתחושת הרעב פשוט תקועה לך במוח ועם הגישה הנכונה אפשר לפתור את זה.
אף-אחד לא "נועד" להיות שמן.

בסה״כ אין מה לרחם עליי

אני לא מרחם עליך.
לרחם על מישהו זה נורא בעיניי.

בעיני החיים שלי מושלמים

כאלה דברים אני אוהב לשמוע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית