הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HIIT

• פותח/ת השרשור ohayon
  • פורסם בתאריך

ohayon

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
קראתי את המאמר של הפרוטוקולים וכו.., אני רוצה להוריד שומן עיקש, ולעשות HIIT פעמיים בשבוע, בכל מקרה, על איזה מהירות לעשות את הספרינטים? אני מתכנן לעשות 15 דקות אימון אינטרוולים כאשר 15 שניות ספרינט ו 45 דקות הליכה.. אבל על איזה מהירויות בערך לעשות את זה? בנוסף, האם זה הגיוני שאימון כזה של 15 דקות ישרוף יותר קק"ל מלדוגמא ריצה קלה של 50 דקות?🙌

קראתי את המאמר של הפרוטוקולים וכו.., אני רוצה להוריד שומן עיקש, ולעשות HIIT פעמיים בשבוע, בכל מקרה, על איזה מהירות לעשות את הספרינטים? אני מתכנן לעשות 15 דקות אימון אינטרוולים כאשר 15 שניות ספרינט ו 45 דקות הליכה.. אבל על איזה מהירויות בערך לעשות את זה? בנוסף, האם זה הגיוני שאימון כזה של 15 דקות ישרוף יותר קק"ל מלדוגמא ריצה קלה של 50 דקות?🙌

הגדר קלה

יש הסבר על הפרוטוקול ועל התוספים המומלצים כדי לבצע אותו.

דיי עובד - בייחוד עם תזונה מוקפדת

נגיד ספרינט של 13 קמ"ש ל 15 שניות והליכה על 6 קמ"ש אחרי זה , זה טוב? (למשך 15 דקות סה"כ), כמה קלוריות לערך אפשר לשרוף באימון כזה?

יש כאלה שרצים בקצב 16 קמ"ש
13 זה לא ספרינט

אתה צריך לעשות ספריט שאחריו בא לך למות (תראה סרטונים של המתאמנים של דפרנקו איך הם עם סחרחורות והולכים להקיא)

בספרינט תן כמה שאתה יכול
ובקל אתה גם תתן כמה שיותר מהר אבל שתוכל לשמור על 40 ד' בקצב הזה

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שרצים בקצב 16 קמ"ש
13 זה לא ספרינט

אתה צריך לעשות ספריט שאחריו בא לך למות (תראה סרטונים של המתאמנים של דפרנקו איך הם עם סחרחורות והולכים להקיא)

בספרינט תן כמה שאתה יכול
ובקל אתה גם תתן כמה שיותר מהר אבל שתוכל לשמור על 40 ד' בקצב הזה
התכוונתי לעשות רק HIIT, ללא אירובי עם עצימות בינונית אחרי, כלומר, רק אינטרוולים של רבע שעה, זה לא יועיל? (רבע שעה של ספרינט 20 שניות והליכה 40 שניות)..

תעשה אחרי אירובי קל/בינוני
תקרא את המאמר על הפרוטוקולים של לייל

• פותח/ת השרשור
תעשה אחרי אירובי קל/בינוני
תקרא את המאמר על הפרוטוקולים של לייל
זה נראה לי גדול עליי אני יקיא אחרי זה.. אבל אני ינסה לעשות תרבע שעה אינטרוולים, ואחרי זה חצי שעה הליכה מהירה נגיד, אגב, רק האינטרוולים זה לא יועיל?

יעיל
אבל אם תעשה אחר כך אירובי קל אפילו הליכה מהירה זה יותר יעיל
עדיף אירובי יותר רציני מהליכה

• פותח/ת השרשור
יעיל
אבל אם תעשה אחר כך אירובי קל אפילו הליכה מהירה זה יותר יעיל
עדיף אירובי יותר רציני מהליכה
שמע גם אם אני עושה ספרינט 14 ככה אני נקרע לרצועות הדופק שלי בשמים כי אני לא בכושר, לעשות ככה אז 40 שניות הליכה 20 שניות ספרינט ל 10-15 דקות ואז נגיד הליכה מהירה-ריצה קלה ל 30 דקות?

• פותח/ת השרשור
משהו כזה כן
יש גם פרווקול 1 שהוא קל
מה יותר יעיל? לעשות רק 45-50 דקות בעצימות קלה.
או - לעשות רק 15 דקות אינטרוולים בעצימות נורא גבוהה?

---------- התגובה התווספה 11-05-2010 ב 16:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-05-2010 ב 19:52 ----------

מה יותר יעיל? לעשות רק 45-50 דקות בעצימות קלה.
או - לעשות רק 15 דקות אינטרוולים בעצימות נורא גבוהה?
מקפיץ:P

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית