הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה סקוואט 180 160 140

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
קודם הבשר, אח"כ החפירות

180
Streamable Video

160
Streamable

140
Streamable

מקווה שהסרטונים חתוכים טוב ולא חסרים שם חלקים

ניסיתי להיות יותר טכני, תגידו לי אתם מי מה מו ואיפה אני צריך עדין לחזק נקודות חלשות, היה אימון קשוח כי התאמנתי גם אתמול בערב ובאתי עייף אבל זה מה שיצא
לגבי עומק ולגבי יציבות דברו אליי

תגידו לי איך זה נראה ואיפה לשים דגשים, אם אפשר גם קיויים לשים עליהם דגש לגבי דברים שאני עושה לא נכון, מאוד יעזור, תודה.

אם יש דברים ששיפרתי ביחס לפעמים קודמות אז אשמח שגם תציינו

לא הכל נראה מאה אבל מרגיש לי קצת יותר טוב מאשר פעמים שעברו שפרסמתי פה, מה גם שלא הרבצתי PR או משהו אז דברו אליי..
ההרגשה הכללית היא שזה יותר טוב אבל לא יודע.. זה עדיין לא זה.. יש לאן להתקדם

חסר עדיין עומק, כיווץ ויציבות.
תשים דגש על למצוא מאמן שיכין לך תוכנית.

• פותח/ת השרשור
חסר עדיין עומק, כיווץ ויציבות.
תשים דגש על למצוא מאמן שיכין לך תוכנית.
זה יותר טוב מפעמים קודמות? לאיזה עומק צריך להגיע? האם זה לא נחשב שובר מקביל? ופייר, אני אנסה להעמיק יותר.

האם בחלק מהחזרות שם אני מגיע לעומק הרצוי?
שאני אדע אם יש תקווה ופשוט אני לא 'משקיע' מספיק בכל החזרות או שזה עניין אחר?

איזה קיויים אני מפספס שם שבגללם אין כיווץ ויציבות?

זה יותר טוב מפעמים קודמות? לאיזה עומק צריך להגיע? האם זה לא נחשב שובר מקביל? ופייר, אני אנסה להעמיק יותר.

איזה קיויים אני מפספס שם שבגללם אין כיווץ ויציבות?
יותר טוב שאתה לא שולח יד באמצע.
אתה מפספס מה זה תוכנית.
לדעתי אתה ממזער את הליקויים שלך וחושב שקצת ריכוז יחפה על חוסר התוכנית והידע שלך.
שתשובה ספציפית ביותר תוביל לסקוואט כבד מושלם (לבנתיים כל התשובות שנתנו לך נדחו על ידך על הסף משום שזה לא התאים לך משום מה).

• פותח/ת השרשור
יותר טוב שאתה לא שולח יד באמצע.
אתה מפספס מה זה תוכנית.
לדעתי אתה ממזער את הליקויים שלך וחושב שקצת ריכוז יחפה על חוסר התוכנית והידע שלך.
שתשובה ספציפית ביותר תוביל לסקוואט כבד מושלם (לבנתיים כל התשובות שנתנו לך נדחו על ידך על הסף משום שזה לא התאים לך משום מה).
לקחתי מה שאמרו לי וניסיתי ליישם מה שהצלחתי זכרתי ליישם, לא יודע למה אתה אומר שדחיתי

לא יודע כמה עשיתי טוב אבל ניסיתי לשמור על המשקל מעל אמצע הרגל לנסות לרדת יותר עמוק כנראה שצריך עוד, וכל חזרה להתרכז בה, לשבור את המוט על הגב, לא תמיד עשיתי את זה טוב אבל זה בהחלט עזר

אם יש קיויים שלא יישמתי טוב אז אשמח שירשמו אותם שוב

אין תשובה ספציפית ביותר אלא לעשות סקוואט שוב ושוב ושוב וכל פעם לנסות לשפר עמדות וכמובן לנסות כמה שיותר להשאיר את האגו בדלת, וזה בערך מה שאני מנסה, לא קפצתי למים העמוקים של ה200+ עצרתי את עצמי כדי להיות יותר מרוכז ופחות באטרף של המשקלים
ושאלה חשובה שלא יודע לתת עליה תשובה בעצמי, האם לדעתכם חסר בסקוואטים שלי אספקט של היפ הינג?

לקחתי מה שאמרו לי וניסיתי ליישם מה שהצלחתי זכרתי ליישם, לא יודע למה אתה אומר שדחיתי

לא יודע כמה עשיתי טוב אבל ניסיתי לשמור על המשקל מעל אמצע הרגל לנסות לרדת יותר עמוק כנראה שצריך עוד, וכל חזרה להתרכז בה, לשבור את המוט על הגב, לא תמיד עשיתי את זה טוב אבל זה בהחלט עזר

אם יש קיויים שלא יישמתי טוב אז אשמח שירשמו אותם שוב

אין תשובה ספציפית ביותר אלא לעשות סקוואט שוב ושוב ושוב וכל פעם לנסות לשפר עמדות וכמובן לנסות כמה שיותר להשאיר את האגו בדלת, וזה בערך מה שאני מנסה, לא קפצתי למים העמוקים של ה200+ עצרתי את עצמי כדי להיות יותר מרוכז ופחות באטרף של המשקלים
ושאלה חשובה שלא יודע לתת עליה תשובה בעצמי, האם לדעתכם חסר בסקוואטים שלי אספקט של היפ הינג?
עוד לא התיחסתי לעיצה שלי.
תוכנית חביבי, תוכנית!!!
את זה אתה דוחה וכהנה רבות.

• פותח/ת השרשור
עוד לא התיחסתי לעיצה שלי.
תוכנית חביבי, תוכנית!!!
את זה אתה דוחה וכהנה רבות.
אין לי מושג איך להשיג בנתיים דבר כזה אז בנתיים מווסת את עצמי במשקלים ומנסה להשתלט על הטכניקה, רוצה להגיע במטרת למצב שכל הסקוואטים שלי ייראו אותו דבר ולא כל פעם כאילו זה בנאדם אחר שמסקוויט ומשם להעלות משקלים וסקוואט ייראה אותו דבר במתכונות של פרוגרסיב אוברלואוד במקום צעד אחורה צעד קדימה

אין פה כיווץ וזה נראה כאילו אתה עומד ליפול קדימה ולשבור את הפרצוף.

כשאני נכנס לסטים של 140+ ק"ג סקוואט אני לפחות חצי דקה רק עובד על הכיווץ לפני הירידה.

אגב, זה קורה לך גם ב140 וגם ב180.

תתחיל שבוע 30 סטים, 5 חזרות רק סקוואט לרגליים, שום מכונות או תרגילים אחרים.
עם 130 ק"ג, שום משקל אחר.
תחלק את זה ל3 או 4 אימונים, או חמש או 6, לא איכפת לי.
שבוע אחד כזה אני חושב שעלול לשפר לך את הטכניקה

• פותח/ת השרשור
אני שולק אשך אם הוא מקשיב לך ולא ממשיך לבזבז זמן לא צוחק לפני שנה הוא היה בדיוק באותם משקלים שאל בדיוק אותם שאלות קיבל בדיוק אותם תשובות רק בפורום אחר
לפני שנה כדי להרים 200 ק"ג הייתי צריך למשכן לעצמי את הרגליים, היום יום אחרי יכול לתפקד כרגיל

לפי שנה העומק היה רחוק מלהיות מספיק, עכשיו הוא בכיוון מקביל

לפני שנה הייתי עם באט וינק וחוסר גמישות שזה מגיע לאיפה שהמקביל

עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב

לפני שנה אחרי סקוואט הגב היה כואב, עכשיו אחרי סקוואט ממשיך כרגיל..

ברור לי שעם תיקון טכניקה וכיווץ המשקלים יעלו אפילו יותר אבל אני כן התקדמתי מאז, הקשבתי לחלק ממה שאמרו לי, הגמשתי את עצמי והתקדמתי המון

נכון זה עדיין לא מושלם אבל זה הרבה הרבה יותר טוב מאיך שזה היה אז

וכן יש לי לאן להתקדם, עכשיו אם אין לך מה להסביר על כיווץ ואיך עושים אותו נכון או מה הדבר המהותי שחסר לי כדי להגיע אליו אז לך תבזבז את הזמן של מישהו אחר
אין פה כיווץ וזה נראה כאילו אתה עומד ליפול קדימה ולשבור את הפרצוף.

כשאני נכנס לסטים של 140+ ק"ג סקוואט אני לפחות חצי דקה רק עובד על הכיווץ לפני הירידה.

אגב, זה קורה לך גם ב140 וגם ב180.
אשמח שתרחיב למה אתה מתכוון, האם היפ הינג או איך אני עוד את הכיווץ הזה? איך אתה עובד על הכיווץ לפני שאתה נכנס, מה הכוונה? אשמח מאוד להרחבה כי כל הזמן אומרים לי חסר כיווץ חסר כיווץ ואני לא בדיוק מבין מי מה מו

כיווץ איפה באיפה שרירים, מה באיך שאני מניע את הגוף מונע ממני מלהגיע אליו

לפי מה שאתה אומר שה לא עניין של משקלים הכיווץ אלא הבנה טכנית וגם אם אני אשים שם 80 ק"ג יהיה חסר את הכיווץ הזה, ברגע שאני אבין איך לגשת לנושא אז אוכל גם לשפר עמדות

לפני שנה כדי להרים 200 ק"ג הייתי צריך למשכן לעצמי את הרגליים, היום יום אחרי יכול לתפקד כרגיל

לפי שנה העומק היה רחוק מלהיות מספיק, עכשיו הוא בכיוון מקביל

לפני שנה הייתי עם באט וינק וחוסר גמישות שזה מגיע לאיפה שהמקביל

עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב

ברור לי שעם תיקון טכניקה וכיווץ המשקלים יעלו אפילו יותר אבל אני כן התקדמתי מאז, הקשבתי לחלק ממה שאמרו לי, הגמשתי את עצמי והתקדמתי המון

נכון זה עדיין לא מושלם אבל זה הרבה הרבה יותר טוב מאיך שזה היה אז

וכן יש לי לאן להתקדם, עכשיו אם אין לך מה להסביר על כיווץ ואיך עושים אותו נכון או מה הדבר המהותי שחסר לי כדי להגיע אליו אז לך תבזבז את הזמן של מישהו אחר

אשמח שתרחיב למה אתה מתכוון, האם הים הינג או איך אני עוד את הכיווץ הזה? איך אתה עובד על הכיווץ לפני שאתה נכנס, מה הכוונה? אשמח מאוד להרחבה כי כל הזמן אומרים לי חסר כיווץ חבר כיווץ ואני לא בדיוק מבין מי מה מו

גם אם אני אשים שם 80 ק"ג יהיה חסר את הכיווץ הזה, ברגע שאני אבין איך לגשת לנושא אז אוכל גם לשפר עמדות

שאתה מוציא את המוט מהראק תנשום עם המוט עלייך, קח צעד אחורה, כיווץ חזק של השכמות, ירגיש כאילו אתה מנסה לשבור את המוט על הגב.
קח נשימה עמוקה, תעשה ברייסינג כמו שצריך, שריר חזק בבטן וכיווץ של התאפקות שלא יברח לך קקי לפני הירידה ואתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
שאתה מוציא את המוט מהראק תנשום עם המוט עלייך, קח צעד אחורה, כיווץ חזק של השכמות, ירגיש כאילו אתה מנסה לשבור את המוט על הגב.
קח נשימה עמוקה, תעשה ברייסינג כמו שצריך, שריר חזק בבטן וכיווץ של התאפקות שלא יברח לך קקי לפני הירידה ואתה מסודר.
כאילו לשמור על הגב ישר אבל ברעיון והרגשה להתקפל פנימה לתוך עצמי כמו לפני שעושים סלטה? ועדיין להשאיר חזה בחוץ

זה הקיו המדובר של למעוך לעצמך את כלוב הצלעות? ואז יש את הכיווץ בבטן

ואתה גם נוספת שם לכווץ ישבן במה שהתכוונת עם הקקי?

הלוואי היה לי ראק בבית עם משקל מינימלי ככה הייתי יכול לעשות בזמן אמת מלא סרטונים עד שאני קולט את הנקודה

או כל הרעיון זה לתת ואפילו לעזור למוט להימעך על הטורסו כמה שיותר כדי לשמור על הגב ישר ושבעלייה יהיה דרייב מכך או שאני בכלל לא בכיוון?

כאילו לשמור על הגב ישר אבל ברעיון והרגשה להתקפל פנימה לתוך עצמי כמו לפני שעושים סלטה?

שמע בחיים לא עשיתי סלטה,
אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר, יודע לעשות ברייסינג?
מכווץ את העכוז?

• פותח/ת השרשור
שמע בחיים לא עשיתי סלטה,
אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר, יודע לעשות ברייסינג?
מכווץ את העכוז?
כן אני עושה שם ברייסינג אחרת אם אני לא עושה אז הגב כואב ובמקביל ומתחת יש תאקלים רואים בסרטון שאני לוקח נשימה עמוקה ואז סוגר את הפה, משהו ששמתי לב שבעייתי אצלי נראלי שאני מוציא את האוויר רק שאני למעלה למעלה במקום להוציא תוך כדי העלייה

אני עושה אותו לא נכון? את הברייסינג או שאתה מדבר על אחרי שלוקחים את האוויר לשים יותר דגש על הדבר הזה שקוראים לו אפקט ולסהלה אם אני לא מתבלבל במינוח
כן ולכן גם לפני שנה כל שני וחמישי עשית PR

הטכניקה הייתה חרא ונשארה חרא

לא

לא
סבבה אמרת את שלך, עכשיו צא לי מהאשכול באם באת לזרוק ארס במקום לעזור כמו חברים אחרים באשכול, תודה.

כן אני עושה שם ברייסינג אחרת אם אני לא עושה אז הגב כואב ובמקביל ומתחת יש תאקלים רואים בסרטון שאני לוקח נשימה עמוקה ואז סוגר את הפה, משהו ששמתי לב שבעייתי אצלי נראלי שאני מוציא את האוויר רק שאני למעלה למעלה במקום להוציא תוך כדי העלייה

אני עושה אותו לא נכון? את הברייסינג או שאתה מדבר על אחרי שלוקחים את האוויר לשים יותר דגש על הדבר הזה שקוראים לו אפקט ולסהלה אם אני לא מתבלבל במינוח

סבבה אמרת את שלך, עכשיו צא לי מהאשכול באם באת לזרוק ארס במקום לעזור כמו חברים אחרים באשכול, תודה.

קוראים לזה ולסלבה,
וכיווץ בעכוז קשה להסביר במילים, תחשוב שאתה מסתובב בתחנה מרכזית הישנה בת"א בלילה בעירום ותבין מה האינסטיקנט המדובר.

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה ולסלבה,
וכיווץ בעכוז קשה להסביר במילים, תחשוב שאתה מסתובב בתחנה מרכזית הישנה בת"א בלילה בעירום ותבין מה האינסטיקנט המדובר.
כמו בדדליפט שדוחפים את האגן קדימה במהלך העלייה?
או פשוט לדחוף עם הישבן את השטרומבול קדימה
ולתת לדבר הזה לגרום לירכיים לצאת יותר החוצה?

אני אנסה לתת על זה דגש
אבל מפחד שזה ישלח אותי לppt או apt במהלך התנועה אם לא אעשה זאת נכון, ננסה ונעדכן

כמו בדדליפט שדוחפים את האגן קדימה במהלך העלייה?
או פשוט לדחוף עם הישבן את השטרומבול קדימה
ולתת לדבר הזה לגרום לירכיים לצאת יותר החוצה?

אני אנסה לתת על זה דגש
אבל מפחד שזה ישלח אותי לppt או apt במהלך התנועה אם לא אעשה זאת נכון, ננסה ונעדכן

הכוונה היא פשוט לעשות כיווץ, כמו שלמשל אתה יושב בטבע ועושה קקי בכיף ופתאום באה מישהי פצצת עולם
ואתה חייב לסיים באמצע כדי שלא תקלוט אותך... אז אתה חותך אותו באמצע? זה הכיווץ.

השירשור הזה ירד לרמות נמוכות מידי.

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא פשוט לעשות כיווץ, כמו שלמשל אתה יושב בטבע ועושה קקי בכיף ופתאום באה מישהי פצצת עולם
ואתה חייב לסיים באמצע כדי שלא תקלוט אותך... אז אתה חותך אותו באמצע? זה הכיווץ.

רגע
אם חסר כיווץ? באגן, בבטן, ובשכמות? אז כאילו אני עושה סקוואט עם גב נטרלי לחלוטין
או שיש כיווץ אבל לא במידה מספקת?
אחרת איך אני לא נשבר ל2 במהלך התרגיל? או הגב לא נהיה עגול וכו וכו
וגם, מה בסרטון מסגיר את זה איך אפשר לראות, הרי אני עם חולצה שם
איך זה אמור להיראות אחרת?נניח והיה כיווץ איך הסקוואט היה נראה שונה?

נערך לאחרונה:
רגע
אם חסר כיווץ? באגן, בבטן, ובשכמות? אז כאילו אני עושה סקוואט עם גב נטרלי לחלוטין
או שיש כיווץ אבל לא במידה מספקת?
אחרת איך אני לא נשבר ל2 במהלך התרגיל? או הגב לא נהיה עגול וכו וכו
וגם, מה בסרטון מסגיר את זה איך אפשר לראות, הרי אני עם חולצה שם
איך זה אמור להיראות אחרת?נניח והיה כיווץ איך הסקוואט היה נראה שונה?
ככה נראה חוסר כיווץ, אתה קופץ וזז הרבה ולא מוצק ויציב.
HugeFrequentAiredale-small.gif

ככה נראה כיווץ, זה יציב ומוצק, ורק בתנועה בזמן ובאזור שצריך
ezgif.com-video-to-gif_2_grande_0e9ad5bd-ee9d-4b16-87ef-cfc301a3d23e_large.gif

הרשה לי לחולק עלייך, להסביר cues בסקוואט באמצעות מטאפורות על מניעת אונס/להתאפק לקקי/חיתוך קקי הן בדיוק הרמות שתמיד חיפשתי בפורומים של פאוורליפטינג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית