הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה סקוואט 100-200 חתירה 60

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
בשמחה, אבל תחכה חודשיים לפני שתנסה סקוואט כבד שוב, אחרת אתה תקבל אותם תגובות כמו פעם שעברה.
עשיתי כמה בהתחלה ואז המשכתי עם יותר חזרות פחות משקל כנראה שיותר איכותיות אבל תגיד לי אתה שלא צולמו כי הייתי צריך להתרכז...
בסקוואט סדר הביצוע הוא הפוך מסדר הפרסום, לא כל בחתירה

200kg*1
200kg*1

180*3
180kg*3

140*4
140kg*4

100*3
100kg*3

-------

חתירה 60 #1
Row 60 #1

חתירה 60 #2
S

פיזיקס
IMG_20200823_174031.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודק, טכניקה ״מושלמת״ סביר להניח שלא קיימת. תמיד יש מקום לשיפור.
לגביי ה9 חזרות שלך, שמע...ריספקט. אין לי מה להוסיף יותר. זה מאוד מאוד מאוד מרשים (אותי לפחות)
https://instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/118245829_186682216355986_4342471965838945343_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5mZWVkLmRlZmF1bHQifQ&_nc_ht=instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=110&_nc_ohc=Kot54UV8DJ8AX8DLVI1&vs=17860727129088288_2687775255&_nc_vs=HBksFQAYJEdNVkpEQWVTR0RGWHlha0FBRDhzN05vX2owTThia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHUGE4Q2dmYnpGVmJCenNCQUJvUnVwNFA4UDRNYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwGIB3VzZV9vaWwBMBUAABgAFsDM9IySj7o/FQIoAkMzLBdATbul41P3zxgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB16gcA&_nc_rid=5803c2f349&oe=5F475F39&oh=5e34ef8df1faf62ab899df6d466d6b0a

טכניקה מושלמת מ20 ל320 ק"ג, בחור טבעי נראלי, טכניקה מושלמת קיימת.
זה יתרום לי ולכל הפורום כאן, תאמין לי.
זה אמנם מבדר התגובות שלך, אבל הם בגדר הטרללה משעממת כרגע.

לא כתבת שאתה יכול לתת 125 ק"ג סקוואט ל25 חזרות?

זהו, באתי על שכרי:sarcastic:
תודה לסמולוב, אחרת מעולם לא הייתי מנסה אפילו.

אני מאמין שאני יכול לתת 120 ל25 חזרות
לא יודע אם זה נקרא טכניקה טובה אבל יכול לנסות
-אתה רוצה שאני אצלם את הניסיון שלי לביצוע הזה? ^

ההתערבות הזאת מטיבה רק איתך, כי לי גם אם אנצח בהתערבות, לא ארוויח ממנה דבר

אני מאמין שאני יכול לתת 120 ל25 חזרות
לא יודע אם זה נקרא טכניקה טובה אבל יכול לנסות

ההתערבות הזאת מטיבה רק איתך, כי לי גם אם אנצח בהתערבות, לא ארוויח ממנה דבר
היא מטיבה לכל הפורום כאן. אני בסך הכל עושה טובה לכל המשתמשים כאן בפורום:sarcastic:

יודע מה, תעשה את זה. ואם תצליח תקבל 20 מוניטין חיובי ממני תוך 20 ימים.
אחרת זה 20 מוניטין שלילי תוך 20 ימים.

כבר לא קשור אלי, רק אתה יכול להרוויח או להפסיד.

• פותח/ת השרשור
היא מטיבה לכל הפורום כאן. אני בסך הכל עושה טובה לכל המשתמשים כאן בפורום:sarcastic:

יודע מה, תעשה את זה. ואם תצליח תקבל 20 מוניטין חיובי ממני תוך 20 ימים.
אחרת זה 20 מוניטין שלילי תוך 20 ימים.

כבר לא קשור אלי, רק אתה יכול להרוויח או להפסיד.
קיצור נסוגת מההתערבות על חלבון סויה או Citrulline mallet
ואתה אומר יאללה צלם, אין התערבות אבל אם ייצא לך משהו יפה נפנק אותך קצת במוניטין

אתה אומר מטיבה עם כל הפורום אבל אתה יודע שאם לא הייתי פה בפורום התעבורה פה הייתה

זה במילא אצלך 20 מוניטין שלילי ב20 יום אלא אם כן אתה במגבלה של ה5 משתמשים ואז נתקע

קיצור נסוגת מההתערבות על חלבון סויה או Citrulline mallet
ואתה אומר יאללה צלם, אין התערבות אבל אם ייצא לך משהו יפה נפנק אותך קצת במוניטין
אין לי מה לעשות עם החפצים המיותרים שיושבים אצלך בבית.

יש לך שילוב מוזר של הרבה כח וחוסר ביטחון בתנועה, ממליץ לך בחום לשפץ את הסקוואט עם מאמן, זה יכול להגמר רע, כי כרגע אתה מרביץ משקלים בלי כיוון סיבה ובעיקר בלי טכניקה טובה.
נתתי לו טיפ כמעט 100% זהה לפני יותר משנה.

אפילו הסרטתי לו *סרטון*, שבו אמרתי שהוא חזק, וש-200kg *ככה* קרוב, אבל עם הפצרה מודגשת שהוא כבר לא מרים משקלי-משחק, ושהוא צריך לעבוד בצורה מסודרת, ושמאמן יקנה לו את הסדר שהוא צריך, ויעשה לו המון טוב.

-המסר שהוא קבל מכל הסיפור הזה - זה ש-200kg אצלו בכיס, ולכן הוא התחיל להעלות טסטים למקס בתדירות סופר גבוהה, ובטווחי תנועה הולך ופוחתים...

-כשהוא המשיך והמשיך והמשיך - אמרתי לו שוב ושוב שהמשקלים שלו הם כבר לא משחק, ושהוא מסתכן בפציעה, ושהוא רוצה לחזור אחורה, לתקן את הסקוואט שלו, ולעבוד בצורה מסודרת...ושמאמן יעשה לו הרבה סדר.

אז קודם כל, קרדיט איפה שמגיע: נראה שעכשיו הוא כן חושב קצת לפני שהוא נכנס מתחת למוט, והוא גם בטוח עשה עבודה כלשהי - הוא שובר מקביל.

-----

@reemar
-אבל רבאק, ראם, עברה יותר משנה, ונראה שמה שעשית עם הפוטנציאל ועם הכסף שלך - זה להשתמש בחומרים. אם יש לך כסף לחומרים - יש לך כסף למאמן.

לא יכול להיות שאחרי יותר משנה אתה עדיין מתאמן כל-כך לא מסודר עם סינגלים, מעלה סרטונים עם טכניקה לא עקבית, ועם מלא מלא קטעים מוזרים ומפחידים (להוריד יד מהמוט כדי לדחוף את עצמך עם מעקי הבטחון? לקפוץ אחורה בסוף סקוואט?)

עברה יותר משנה, ואנשים עדיין אומרים לך להתאמן יותר מסודר, לקחת מאמן, ולשמור על הבריאות שלך.

עשה לעצמך, ולפוטנציאל שלך ולבריאות שלך טובה - חפש מאמן שמבין עניין (אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להמליץ), רצוי אחד שמפחד מפציעות - ותבקש ממנו שיאמן את הסקוואט שלך. (ותקשיב לו!!!)

לדעתי זה יעשה לך טוב, לא רק לסקוואט, אלא גם יעזור לך איך לחשוב בצורה יותר מסודרת, איך לתכנן את עצמך, איך להתאמן בצורה בוגרת, ואולי אפילו ייתן לך כמה מיומנויות ושיעורים לחיים.

ועוד משהו אחד - מי שמשחק באש, סופו מתישהו להכוות. בצורה שבה אתה כל הזמן עושה דברים - אתה הולך קבוע בדרך שבה פוטנציאל הפציעה הוא משמעותית גבוה יותר, ואם לא הבנת את האנלוגיה - זה כמו לשחק באש. (סליחה. עם 200kg זה לא כמו. אתה ממש משחק באש!)
יכול להיות לך מזל פעם אחת, פעמיים, עשר, שנה...אבל אם מתישהו תפצע - יש לך כבר 200kg על הגב...פציעה שהיא רק קצת יותר מקטנה יכולה לשים אותך שבועות, ואף חודשים אחורה. פציעה קצת יותר גדולה - יכולה להיות עבורך גם סוף המשחק, להשאיר אותך נכה, ולדרוס את כל מה שעשית עד היום. היית רוצה לחשוב יום אחד שבגלל שטות מפגרת שעשית מתוך אהבלות - אתה כבר לא יכול יותר לעשות סקוואט בחיים שלך?

קח. מאמן. (ותקשיב לו!!!)

נערך לאחרונה:
אני יוצא מנקודת הנחה שלא משנה מה אתה לא תיקח מאמן, וזה בסדר וזו זכותך. אתה מעדיף להשקיע את הכסף שלך ואת הזמן שלך בדברים אחרים. זכותך.

אבל בחיאת ראבק, אם החלטת ללכת בדרך הזו תעשה את זה עם שכל (אני לא אומר שאתה מפגר, אם כי אתה בהחלט מנסה להתנהג כמו אחד לפעמים). תפסיק, כן, תפסיק לבדוק 1RM. שים לב, אתה מעלה 200 קילו סקוואט ומקבל תגובות שליליות, כי אתה פעם אחר פעם חוזר על אותן טעויות ואנשים שרצו בעבר לעזור לך ממקום טוב, כבר התייאשו ממך.

תרד ל 100-120 קילו, אפילו תתחיל ממוט ריק. שחרר אותנו מהמשקלים הגבוהים, בטכניקה שלך וכל המסביב אין בזה שום דבר, כי כמו שכתבו לך אתה מסתכן בפציעה, לאנשים פה אשכרה אכפת ממך, אבל עושה רושם שאתה לא באמת מתעניין בזה, אז וואלה אם לך לא אכפת מעצמך, לך על זה, תראה לנו 5 פלטות ואחכ 6 פלטות...
מחכה לזה!!!

נתתי לו טיפ כמעט 100% זהה לפני יותר משנה.

אפילו הסרטתי לו *סרטון*, שבו אמרתי שהוא חזק, וש-200kg *ככה* קרוב, אבל עם הפצרה מודגשת שהוא כבר לא מרים משקלי-משחק, ושהוא צריך לעבוד בצורה מסודרת, ושמאמן יקנה לו את הסדר שהוא צריך, ויעשה לו המון טוב.

-המסר שהוא קבל מכל הסיפור הזה - זה ש-200kg אצלו בכיס, ולכן הוא התחיל להעלות טסטים למקס בתדירות סופר גבוהה טסטים ח בטווח תנועה הולך ופוחת...

-כשהוא המשיך והמשיך והמשיך - אמרתי לו שוב ושוב שהמשקלים שלו הם כבר לא משחק, ושהוא מסתכן בפציעה, ושהוא רוצה לחזור אחורה, לתקן את הסקוואט שלו, ולעבוד בצורה מסודרת...ושמאמן יעשה לו הרבה סדר.

אז קודם כל, קרדיט איפה שמגיע: נראה שעכשיו הוא כן חושב קצת לפני שהוא נכנס מתחת למוט, והוא גם בטוח עשה עבודה כלשהי - הוא שובר מקביל.

-----

@CycleTelephohe
-אבל רבאק, ראם, עברה יותר משנה, ונראה שמה שעשית עם הפוטנציאל ועם הכסף שלך - זה להשתמש בחומרים. אם יש לך כסף לחומרים - יש לך כסף למאמן.

לא יכול להיות שאחרי יותר משנה אתה עדיין מתאמן כל-כך לא מסודר עם סינגלים, מעלה סרטונים עם טכניקה לא עקבית, ועם מלא מלא קטעים מוזרים ומפחידים (להוריד יד מהמוט כדי לדחוף את עצמך עם מעקי הבטחון? לקפוץ אחורה בסוף סקוואט?)

עברה יותר משנה, ואנשים עדיין אומרים לך להתאמן יותר מסודר, לקחת מאמן, ולשמור על הבריאות שלך.

עשה לעצמך, ולפוטנציאל שלך ולבריאות שלך טובה - חפש מאמן שמבין עניין (אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להמליץ), רצוי אחד שמפחד מפציעות - ותבקש ממנו שיאמן את הסקוואט שלך.

לדעתי זה יעשה לך טוב, לא רק לסקוואט, אלא גם יעזור לך איך לחשוב בצורה יותר מסודרת, איך לתכנן את עצמך, איך להתאמן בצורה בוגרת, ואולי אולי אפילו ייתן לך כמה מיומנויות ושיעורים לחיים.

ועוד משהו אחד - מי שמשחק באש, סופו מתישהו להכוות. אתה כל הזמן עושה דברים בצורה שבה פוטנציאל הפציעה הוא משמעותית טוב יותר, ואם לא הבנת את האנלוגיה - זה כמו לשחק באש.
יכול להיות לך מזל פעם אחת, פעמיים, עשר, שנה...אבל אם מתישהו תפצע - יש לך כבר 200kg על הגב...פציעה שהיא רק קצת יותר מקטנה יכולה לשים אותך שבועות, ועד חודשים אחורה. פציעה קצת יותר גדולה - יכולה להיות עבורך גם סוף המשחק, להשאיר אותך נכה, ולדרוס את כל מה שעשית עד היום. היית רוצה לחשוב יום אחד שבגלל שטות מפגרת שעשית מתוך אהבלות - אתה כבר לא יכול יותר לעשות סקוואט בחיים שלך?

קח. מאמן.
רק תיקון קטן פותח השרשור הזה אינו CycleTelephohe...

• פותח/ת השרשור
אני יוצא מנקודת הנחה שלא משנה מה אתה לא תיקח מאמן, וזה בסדר וזו זכותך. אתה מעדיף להשקיע את הכסף שלך ואת הזמן שלך בדברים אחרים. זכותך.

אבל בחיאת ראבק, אם החלטת ללכת בדרך הזו תעשה את זה עם שכל (אני לא אומר שאתה מפגר, אם כי אתה בהחלט מנסה להתנהג כמו אחד לפעמים). תפסיק, כן, תפסיק לבדוק 1RM. שים לב, אתה מעלה 200 קילו סקוואט ומקבל תגובות שליליות, כי אתה פעם אחר פעם חוזר על אותן טעויות ואנשים שרצו בעבר לעזור לך ממקום טוב, כבר התייאשו ממך.

תרד ל 100-120 קילו, אפילו תתחיל ממוט ריק. שחרר אותנו מהמשקלים הגבוהים, בטכניקה שלך וכל המסביב אין בזה שום דבר, כי כמו שכתבו לך אתה מסתכן בפציעה, לאנשים פה אשכרה אכפת ממך, אבל עושה רושם שאתה לא באמת מתעניין בזה, אז וואלה אם לך לא אכפת מעצמך, לך על זה, תראה לנו 5 פלטות ואחכ 6 פלטות...
מחכה לזה!!!
חחחחח יאח יש לי בכל המכון רק 8 פלטות של 20 אחרת מזמן הייתי מצלם דברים יותר מפחידים למרות שלא כדאי חחחחח

וגם שמתי לב שאחרי 200 יש עוד אתגר שהמוט מחייך לך על הגב וזה עושה את זה שונה אז לבנתיים עצרתי שם

שהטכניקה תשתפר אני ארשה לעצמי לקפוץ בראש כי אז הדבר המגביל היחיד יהיה החיוך של המוט מהמשקל וזה לא יהיה בעיה חמורה בשבילי אם הטכניקה תהיה טובה משלבי הבסיס, היפ הינג, יציבות, שמירה על משקל על אמצע כף הרגל, וכמובן כיווץ לכל אורך התנועה, אני עוד לא שם, אבל בהחלט נחוש לשפר עמדות

בלי קשר לא חושב שיש דרך להגיע ל6 פלטות פר צד (260) אפילו בשבילי בלי לשפר עמדות של טכניקה בדרך, בעיקר מבחינת יעילות הפעלת כוח מעבר לסכנת פציעות

נערך לאחרונה:
לגבי העקבים אנסה לפתוח בהיפ הינג במקום ברכיים קודם למרות שעם הנעליים האלה יש הגבהה בעקב אז שהתנועה נראית קצת שונה

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה אבל כל המטרה של הגבהה בעקב זה לא להשתמש באגן בכלל

• פותח/ת השרשור
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה אבל כל המטרה של הגבהה בעקב זה לא להשתמש באגן בכלל

היתרון העיקרי בהגבהה בעקב זה פחות דרישה לגמישות בעקב ואפשרות לרדת יותר עמוק בלי butt wink

אתה צריך להושיב את כל הטורסו שלך על כל הרגליים ובשביל זה צריך להפעיל את ההיפ רוטטור ובנוסף היפ הינג ולתת לגוף מקום לשבת בתוך הרגליים אחרת זה מלא עומס נוסף על הגב וחוסר יציבות

לזה קוראים היפ הינג, לעשות מבחינה מכנית שהגוף יישב בתוך הירכיים, היינו לדחוף את הירכיים לצדדים וגם לתת לגוף מקום שיהיה לטורסו איפה לשבת בו , שים לב שאתה מכווץ ישבן אתה למעשה עושה את זה חלקית אבל בהיי באר חשוב שהוא לא יהיה אקססיבי מידי ההיפ הינג

בשונה מלואו באר שמה אתה נדרש לשבת לאחור במקום ללמטה
https://instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/118245829_186682216355986_4342471965838945343_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5mZWVkLmRlZmF1bHQifQ&_nc_ht=instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=110&_nc_ohc=Kot54UV8DJ8AX8DLVI1&vs=17860727129088288_2687775255&_nc_vs=HBksFQAYJEdNVkpEQWVTR0RGWHlha0FBRDhzN05vX2owTThia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHUGE4Q2dmYnpGVmJCenNCQUJvUnVwNFA4UDRNYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwGIB3VzZV9vaWwBMBUAABgAFsDM9IySj7o/FQIoAkMzLBdATbul41P3zxgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB16gcA&_nc_rid=5803c2f349&oe=5F475F39&oh=5e34ef8df1faf62ab899df6d466d6b0a

תראה איך הוא עושה, ואני מאמין שזה היי באר שם, הפתיחה תמיד מההיפ הינג ורק אז ברכיים

היתרון העיקרי בהגבהה בעקב זה פחות דרישה לגמישות בעקב ואפשרות לרדת יותר עמוק בלי butt wink

אתה צריך להושיב את כל הטורסו שלך על כל הרגליים ובשביל זה צריך להפעיל את ההיפ רוטטור ובנוסף היפ הינג ולתת לגוף מקום לשבת בתוך הרגליים אחרת זה מלא עומס נוסף על הגב וחוסר יציבות

לזה קוראים היפ הינג, לעשות מבחינה מכנית שהגוף יישב בתוך הירכיים, היינו לדחוף את הירכיים לצדדים וגם לתת לגוף מקום שיהיה לטורסו איפה לשבת בו , שים לב שאתה מכווץ ישבן אתה למעשה עושה את זה חלקית אבל בהיי באר חשוב שהוא לא יהיה אקססיבי מידי ההיפ הינג

בשונה מלואו באר שמה אתה נדרש לשבת לאחור במקום ללמטה

תראה איך הוא עושה, ואני מאמין שזה היי באר שם, הפתיחה תמיד מההיפ הינג ורק אז ברכיים
דווקא הפוך, משתמשים בהגבהה כדי שיהיה יותר קל לרדת עמוק יותר ולשמור על טורסו זקוף. במקרה כזה הברכיים צריכות להישלח קדימה ולא האגן אחורה. וויטליפטרים בדרך כלל שולחים גם אגן אחורה משום מה (לא יודע בוודאות מה הסיבה) אבל מבחינה מכנית עם הגבהה רצוי לשלוח ברכיים קדימה ולא הפוך.

• פותח/ת השרשור
דווקא הפוך, משתמשים בהגבהה כדי שיהיה יותר קל לרדת עמוק יותר ולשמור על טורסו זקוף. במקרה כזה הברכיים צריכות להישלח קדימה ולא האגן אחורה. וויטליפטרים בדרך כלל שולחים גם אגן אחורה משום מה (לא יודע בוודאות מה הסיבה) אבל מבחינה מכנית עם הגבהה רצוי לשלוח ברכיים קדימה ולא הפוך.
ההגבהה 'מאפשרת' לך לשלוח ברכיים יותר קדימה
ולעבוד עם טורסו קצת יותר ישר

אבל זה לא מאפשר לך לדלג על ההיפ הינג שלפני הברכיים קדימה, אחרת הסקוואט שלך פחות טוב פחות יציב פחות חזק, בערך כמו שיצא אצלי

הברכיים קדימה אבל במקביל עושים היפ הינג וחובה לעשותו לפני הברכיים קדימה, זה חלק מהמכניקה של התנועה
בנוסף תעשה את ההפרדה בין hi Bar ל low bar

שבלואו בר צריך לשבת לאחור ובהיי לשבת ללמטה אבל חובה להתחיל בהיפ הינג מסויים

זה לא בדיוק לקחת את האגן אחורה או קדימה ההיפ הינג אלא להושיב את הטורסו בתוך הרגליים

ההגבהה 'מאפשרת' לך לשלוח ברכיים יותר קדימה
ולעבוד עם טורסו קצת יותר ישר

אבל זה לא מאפשר לך לדלג על ההיפ הינג שלפני הברכיים קדימה, אחרת הסקוואט שלך פחות טוב פחות יציב פחות חזק, בערך כמו שיצא אצלי

הברכיים קדימה אבל במקביל עושים היפ הינג וחובה לעשותו לפני הברכיים קדימה, זה חלק מהמכניקה של התנועה
בנוסף תעשה את ההפרדה בין hi Bar ל low bar

שבלואו בר צריך לשבת לאחור ובהיי לשבת ללמטה אבל חובה להתחיל בהיפ הינג מסויים

זה לא בדיוק לקחת את האגן אחורה או קדימה ההיפ הינג אלא להושיב את הטורסו בתוך הרגליים
לא חושב שחוסר באגן זה מה שפוגע לך ביציבות. לי זה נראה שאתה פשוט לא שולח ברכיים החוצה, תנסה לפתוח כפות רגליים יותר לצדדים. ויש מצב שחסר לך גמישות בקרסול.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שחוסר באגן זה מה שפוגע לך ביציבות. לי זה נראה שאתה פשוט לא שולח ברכיים החוצה, תנסה לפתוח כפות רגליים יותר לצדדים. ויש מצב שחסר לך גמישות בקרסול.
גמישות בקרסול זה לא האישו שם כי אני עם נעליים

מה שהיה חסר לי ב200 זה בעיקר כיווץ וגם בתנועה עצמה להתחיל עם היפ הינג מסויים להושיב את הטורסו בתוך הרגליים ומשם להתחיל עם כיווץ ושליחת ברכיים קדימה במקום לשלוח ברכיים ישר קדימה

ככה לא הייתי 'נופל' לאחור בעלייה

זה היה לבדו מאפשר לי יותר 'לכווץ' וכמובן גם לדחוף את הברכיים החוצה, שים לב בסרטון, הברכיים שכחתי לדחוף אותם ביציאה מהבור, בירידה זה היה די סבבה אבל היה חסר היפ הינג לפני הברכיים עם בהתחלה, כמובן כל זה בנוסף לכיווץ

• פותח/ת השרשור
שמע אתה פסיכופט
לפחות תעבוד בכלוב סגור שלא תפצע מישהו שעובר מאחוריך
הכי קרוב לפציעה של מישהו אחר היה לפני אימון 2
סיימתי עם ה w וקמתי משם ובדיוק עברה מישהו מאחורה שלא שמה לב או תכננה שאני אקום מהמכשיר קיצור היא 1.60 או פחות נראלי ומעכתי אותה שם ואז קלטתי שיש מאחורי בנאדם כולי כזה סליחה אבל היא מסמיקה והולכת לתרגיל שלה כי תכלס זה היה באשמתה..

פעם עבדתי בכלוב סגור, הבדל של שמיים וארץ, הרבה יותר כיף גם פחות טרם לעבוד הפוך

במכון שאני בו עכשיו אין כלוב סגור אז דואג לפני סט שלא יהיה אנשים באיזור, מעביר צלחות למי שצריך וכל זה

וזה לא קורה הרבה שאני הולך אחורה וכל זה, מנסה לעבוד שם על היציבות ושמירת המקל על אמצע כף הרגל כדי שזה לא יקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית