הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

״צדדים״. מבנה גוף או שומן?

arielarik

משתמש מתחיל
31
5
נק' מוניטין:
-2
31
5
אהלן. כפי שניתן לראות בתמונה שהעלתי יש לי ״צדדים״ מה שנקרה. לא מת עליהם במיוחד חייב להודות. אני מניח שזה לא רק שומן אבל מה שכן שמתי לב זה שכשאני מותן את העור שלי לאחור יש הרבה פחות(כפי שניתן לראות בתמונה כשאני מותח תד אחד) השאלה היא אם יש דרך שבה אני אוכל לצמצם אותם טיפה ולא בהכרח באמצעות הרחבת הגב העליון. האם חיטוב ואימון הבטן ישפר את המראה לדעתכם?

קבצים מצורפים

• 196ED314-D4D2-4B03-B903-A55E8706EA74.jpeg
    196ED314-D4D2-4B03-B903-A55E8706EA74.jpeg
    KB 126.4 · צפיות: 363
  • FFCF16AB-BE75-42FB-8213-E21F22BF76BC.jpeg
    FFCF16AB-BE75-42FB-8213-E21F22BF76BC.jpeg
    KB 103 · צפיות: 332
לא, אין קשר ישיר בין עבודה ישירה על שרירי הבטן לבין הצרת היקפים.

יש עלייך הרבה שומן ומסת שריר נמוכה - וזו התוצאה.

• פותח/ת השרשור
לא, אין קשר ישיר בין עבודה ישירה על שרירי הבטן לבין הצרת היקפים.

יש עלייך הרבה שומן ומסת שריר נמוכה - וזו התוצאה.
אין לי הרבה שומן, אני 1.84 ושוקל 75, לא צריך להגזים. גם מבחינת מסת שריר נכון, אני לא אתה, אבל תאמין לי שאני לא מתחת לממצוע וזה גם הרבה עניין של זוויות צילום ותאורה(העלתי תמונה לא ממזמן עם מצב די דומה כדי להמחיש)
לא צריך לעשות body shame לבן אדם בגלל שאין לו גוף כמו שלך.

קבצים מצורפים

• 816F6EB0-FF16-4C48-9CEE-6FC706073799.jpeg
    816F6EB0-FF16-4C48-9CEE-6FC706073799.jpeg
    KB 57.3 · צפיות: 252
אין לי הרבה שומן, אני 1.84 ושוקל 75, לא צריך להגזים. גם מבחינת מסת שריר נכון, אני לא אתה, אבל תאמין לי שאני לא מתחת לממצוע וזה גם הרבה עניין של זוויות צילום ותאורה(העלתי תמונה לא ממזמן עם מצב די דומה כדי להמחיש)

קודם כל איזה BODY SHAME לעזאזל למה אנשים מאבדים פרופורציות?

כולה אמרתי לך שהעלאת מסת שריר וירידה בא.ש יביאו אותך לתוצאות הנכונות.

אין איזשהו רף שצריך להגיע אליו וכל אדם אינדיווידואלי, לעומת מישהו שלא מתאמן אז כן יש עלייך מסת שריר
אבל זה לא סותר את העובדה שהעלאת מסת שריר והורדת א.ש ישפר את המראה שלך פלאים.
וכרגע הא.ש שלך הוא יותר לכיוון 16-17 אחוז ואם אתה רוצה להגיד לעצמך שזה לא הרבה זה בסדר כי לכל אחד
יש מטרות שונות.

לטעמי הא.ש האלו הם קצת יותר מ"מעט שומן". וזו כולה דעתי, שאני הייתי על 15 א.ש כבר זה התחיל להציק לי אבל
הכל תלוי במסת שריר, אם הייתה עלייך יותר מסה כנראה שהא.ש הנוכחי היה נראה עלייך הרבה יותר טוב.

בסופו של דבר תעשה מה שעושה לך טוב, אם אתה מעלה לפה תמונות אל תצפה לא לקבל ביקורות.

גם שאני מעלה פה תמונות על 8 א.ש לאנשים יש מה להגיד, וזה בסדר, אני לומד מזה. (או מתעלם)

@orazriel יוצאים עליך חופשי היום 🙄

רק היום?

לאנשים קשה עם ביקורת, ומשום מה גם שהיא בונה הם נפגעים ממנה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל איזה BODY SHAME לעזאזל למה אנשים מאבדים פרופורציות?

כולה אמרתי לך שהעלאת מסת שריר וירידה בא.ש יביאו אותך לתוצאות הנכונות.

אין איזשהו רף שצריך להגיע אליו וכל אדם אינדיווידואלי, לעומת מישהו שלא מתאמן אז כן יש עלייך מסת שריר
אבל זה לא סותר את העובדה שהעלאת מסת שריר והורדת א.ש ישפר את המראה שלך פלאים.
וכרגע הא.ש שלך הוא יותר לכיוון 16-17 אחוז ואם אתה רוצה להגיד לעצמך שזה לא הרבה זה בסדר כי לכל אחד
יש מטרות שונות.

לטעמי הא.ש האלו הם קצת יותר מ"מעט שומן". וזו כולה דעתי, שאני הייתי על 15 א.ש כבר זה התחיל להציק לי אבל
הכל תלוי במסת שריר, אם הייתה עלייך יותר מסה כנראה שהא.ש הנוכחי היה נראה עלייך הרבה יותר טוב.

בסופו של דבר תעשה מה שעושה לך טוב, אם אתה מעלה לפה תמונות אל תצפה לא לקבל ביקורות.

גם שאני מעלה פה תמונות על 8 א.ש לאנשים יש מה להגיד, וזה בסדר, אני לומד מזה. (או מתעלם)

רק היום?

לאנשים קשה עם ביקורת, ומשום מה גם שהיא בונה הם נפגעים ממנה.
כשמדובר בגוף, לא משנה אם זה גבר או אישה יש דרך להגיד דברים. הפרעות אכילה ובעיות דימוי גוף לא שייכות רק לנשים ולמילים שלך יש הפשעה מאוד גדולה לאנשים שנכנסים לפה ורואים את כל הגופות המטורפות של אנשים פה שלא משנה מה הם יעשו בלי חומרים הם לא יוכלו להגיע אליהם.
אני יכןל להגיד לך שנהייתי אובססיבי ברמה מוגזמת בגלל ביקורות שאנשים נתנו לי פה כלפי הגוף.

כשמדובר בגוף, לא משנה אם זה גבר או אישה יש דרך להגיד דברים. הפרעות אכילה ובעיות דימוי גוף לא שייכות רק לנשים ולמילים שלך יש הפשעה מאוד גדולה לאנשים שנכנסים לפה ורואים את כל הגופות המטורפות של אנשים פה שלא משנה מה הם יעשו בלי חומרים הם לא יוכלו להגיע אליהם.
אני יכןל להגיד לך שנהייתי אובססיבי ברמה מוגזמת בגלל ביקורות שאנשים נתנו לי פה כלפי הגוף.

חביבי גם אני הייתי שחיף עד לפני 4 שנים, ובצורה טבעית העלתי 25 ק"ג בעזרת תזונה נכונה, עצות מכוונות ודבקות במטרה.

אין אף אחד בלי איזשהי מחלת רקע שמפריעה לו שלא מסוגל להגיע לגוף מעוצב ברמה בסיסית.
כמעט הכל תלוי בכוח רצון ומשמעת עצמית.

בכל מקרה אם נפגעת אבקש סליחה כי זו לא הייתה הכוונה כמובן.

אשאיר את הבמה לאנשים יותר "עדינים" לתת לך ביקורות, תצליח.

גבר הבעיה אצלך..
אתה רוצה לקבל ביקורת אבל נעלב שאתה מקבל אותה?!
יש לך בעיות עם דימוי גוף אז תעבוד על זה.. לך לתזונאי.. מאמן אישי..
והכי חשוב שתלמד גם לקבל את עצמך עם 11% שומן או 16%

לפותח האשכול.
ה"צדדים" הם חלק ניכר ממסת השומן (אגב מצבך לא נורא בכלל)
המצב ישתפר כשתתרחש ירידה באחוזי השומן, מה שמשאיר לך שתי אופציות:
1. לרדת במשקל, אבל אז תוכל להיות לא מרוצה ממשהו אחר (לדוגמה מראה "שחיפי")
2. להתאמן במגמה להעלות את מסת השריר ולצמצם את הפערים.
אפשר גם לשלב בין שתיהן.

זהו בגדול.
קיבלת פה תגובות ממש לעניין,
בוא נישאר בפרופורציות (לא להיות רגשי אה) קבל את הדברים כפי שהם וברוח טובה, סה"כ כותבים פה כדי לעזור לך.

אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי

ל99% מהמתאמנים יש בעיות דימוי גוף.. יש סיבה לזה שמתאמנים.

בוא נתחיל מזה שהמשקל שלך לא אומר כלום בנוגע לכמה שומן יש לך.
דבר שני, יש פער עצום בין התמונות, יכול להיות שהראשונה ממש ממש לא מחמיאה והשניה ממש כן מחמיאה, ככה או ככה אתה ביקשת חוות דעת וקיבלת אותה.
איפה לעזאזל אתה רואה פה בודי שיימינג? ואיך קישרת תגובה של אדם רנדומלי בפורום לשיימינג? למה לאור אזולאי יש כ''כ הרבה השפעה עליך?
אנשים צריכים להתבגר.

• פותח/ת השרשור
חביבי גם אני הייתי שחיף עד לפני 4 שנים, ובצורה טבעית העלתי 25 ק"ג בעזרת תזונה נכונה, עצות מכוונות ודבקות במטרה.

אין אף אחד בלי איזשהי מחלת רקע שמפריעה לו שלא מסוגל להגיע לגוף מעוצב ברמה בסיסית.
כמעט הכל תלוי בכוח רצון ומשמעת עצמית.

בכל מקרה אם נפגעת אבקש סליחה כי זו לא הייתה הכוונה כמובן.

אשאיר את הבמה לאנשים יותר "עדינים" לתת לך ביקורות, תצליח.
חרטאא. יש אנשים שצריכים להתאמן המון המון שנים כדי להעלות מסת שריר. אני עשיתי הכל לפי מה שאמרו שצריך לעשות פה באתר במשך שנים כי באמת האמנתי לדברים שאנשים כמוך פה אומרים, וזה פשוט לא נכון! לא כולם יכולים לעלות במסת שריר תוך כמה חודשים ברמה שאתם אומרים שצריך לקרות. יש אנשים עם גנים שלא משנה כמה יתאמנו הם לא יגיעו לגוף שלך ואני חותם לך על זה. אני הייתי סופר קלוריות ועושה תוכניות מהאתר פה וכל דבר שהמליצו. מעלה לפה סרטונים שלי לוודא שאני שהטכניקה שלי נכונה, וכן עליתי, אבל לא כל כך מהר וכפי שאתה רואה הגוף שלי לא קרוב אפילו לשלך. אז די כבר עם השקר הזה שאתם מפיצים פה זה פשוט לא נכון וזה גורם לתסכול!

חרטאא. יש אנשים שצריכים להתאמן המון המון שנים כדי להעלות מסת שריר. אני עשיתי הכל לפי מה שאמרו שצריך לעשות פה באתר במשך שנים כי באמת האמנתי לדברים שאנשים כמוך פה אומרים, וזה פשוט לא נכון! לא כולם יכולים לעלות במסת שריר תוך כמה חודשים ברמה שאתם אומרים שצריך לקרות. יש אנשים עם גנים שלא משנה כמה יתאמנו הם לא יגיעו לגוף שלך ואני חותם לך על זה. אני הייתי סופר קלוריות ועושה תוכניות מהאתר פה וכל דבר שהמליצו. מעלה לפה סרטונים שלי לוודא שאני שהטכניקה שלי נכונה, וכן עליתי, אבל לא כל כך מהר וכפי שאתה רואה הגוף שלי לא קרוב אפילו לשלך. אז די כבר עם השקר הזה שאתם מפיצים פה זה פשוט לא נכון וזה גורם לתסכול!

אף אחד לא אמר שתגיע לגוף שלי ומה שאני עברתי אני בטוח שעוד לא עברת חצי.
חוץ מזה שאמרתי שכל אדם אינדיוידואלי.

הדבר היחיד שיכול להפריע לך בגנטיקה מלראות שינוי זה פיזור שומן בגוף, חוץ מזה אין שום סיבה שלא תצליח להעלות מסת שריר כמו שצריך.

אני חותך רגל אם אתה מתאמן יותר משנה כמו שצריך מבחינת תזונה - אימונים ואורח חיים נכון.

אל תחפש אשמים למצב שלך.

הבאתי אנשים במצב הרבה יותר גרוע משלך למצב הרבה יותר טוב בפחות משנה אז לא לדבר שטויות בבקשה.

אני חייב להגיד שאני גם הייתי כמוך לפני כמה שנים הייתי רזה מאוד , ברגע שלקחתי את עצמי ברצינות בלי לחשוב מה שרשמת כרגע שהגוף שלי אבוד ואני שונה מכולם , ראיתי תוצאות בכמה חודשים בודדים , אני חושב שלרוב הבעיה של האנשים זה שהם יותר מידי משקיעים באימון מאשר בתזונה ותוצאות על הגוף רואים בעיקר בגלל התזונה , אני חושב שאנשים שהם לא מקצוענים לא כזה משמעותי אם עשית היום 8 סטים או 5 סטים ואם הרמת 100 אחוז מהיכולת שלך או הרמת 90 אחוז מהיכולת , מה שאני רוצה לומר שיותר חשוב להגיע לקצה היכולת בתזונה מאשר באימונים .

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאני אוכל כמו שצריך, עולה במשקל בצורה יחסית מבוקרת ועדיין נראה כמו אבו נפחה. אז יכול להיות שאני לא אוכל מספיק חלבון(משתדל אבל לא סופר עכשיו) אבל איך זה יכול להיות קשור לתזונה? בסופו של דבר עליה במשקל היא עליה במשקל. אם מתאמנים כמו שצריך ועולים במשקל העליה צריכה להיות הרבה ייתר גדולה בשריר.
ומבחינת אימונים אני עושה לפי התוכנית שכתוב בתוכנית פה בנעוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית