הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

״צדדים״. מבנה גוף או שומן?

arielarik

משתמש מתחיל
31
5
נק' מוניטין:
-2
31
5
אהלן. כפי שניתן לראות בתמונה שהעלתי יש לי ״צדדים״ מה שנקרה. לא מת עליהם במיוחד חייב להודות. אני מניח שזה לא רק שומן אבל מה שכן שמתי לב זה שכשאני מותן את העור שלי לאחור יש הרבה פחות(כפי שניתן לראות בתמונה כשאני מותח תד אחד) השאלה היא אם יש דרך שבה אני אוכל לצמצם אותם טיפה ולא בהכרח באמצעות הרחבת הגב העליון. האם חיטוב ואימון הבטן ישפר את המראה לדעתכם?

קבצים מצורפים

• 196ED314-D4D2-4B03-B903-A55E8706EA74.jpeg
    196ED314-D4D2-4B03-B903-A55E8706EA74.jpeg
    KB 126.4 · צפיות: 363
  • FFCF16AB-BE75-42FB-8213-E21F22BF76BC.jpeg
    FFCF16AB-BE75-42FB-8213-E21F22BF76BC.jpeg
    KB 103 · צפיות: 332
הבעיה שאני אוכל כמו שצריך, עולה במשקל בצורה יחסית מבוקרת ועדיין נראה כמו אבו נפחה. אז יכול להיות שאני לא אוכל מספיק חלבון(משתדל אבל לא סופר עכשיו) אבל איך זה יכול להיות קשור לתזונה? בסופו של דבר עליה במשקל היא עליה במשקל. אם מתאמנים כמו שצריך ועולים במשקל העליה צריכה להיות הרבה ייתר גדולה בשריר.
ומבחינת אימונים אני עושה לפי התוכנית שכתוב בתוכנית פה בנעוץ.
אתה רק מחזק את מה שאני אומר , עובדתית אתה אומר שאתה מתאמן לפי התוכנית , רק מה יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק חלבון , קודם כל התמונות הראשונות שהעלת לא היית במצב טוב , היד הולכת אחורה ואתה מסתיר את פלג גוף העליון אז הם לא הכי מחמיאות התמונה השניה שהעלת מראה שיש לך מסת שריר ולא ניראיית כמו של אדם שלא מתאמן בכלל . אני חושב שתבדוק את ההוצאה קלוריות היומית שלך , תוסיף עליה באיזור ה350 קלוריות , תשקיע בתזונה טובה עם כמות חלבון מספקת , תעלה עוד 5 קילו לפחות אם לא יפריע לך יותר אז גם יותר , ואז לבסוף תעשה חיטוב להוריד את האחוז שומן ואני בטוח שאתה יכול תוך חצי שנה להגיע לתוצאות שאתה תיהיה מרוצה מהם . לגבי התוכנית אימונים אני אומר שוב לדעתי הרבה יותר חשוב מה אתה אוכל לעומת איך אתה מתאמן , לדעתי תוכנית של FBW / AB לא בהכרח עם תרגילי כוח ומורכבים יותר מידי יכולים לעשות את העבודה עם תזונה נכונה , לעומת תוכניות SS או כל תוכנית אחרת עם תרגילים מורכבים והרבה משקל ללא תזונה נכונה .

הבעיה שאני אוכל כמו שצריך, עולה במשקל בצורה יחסית מבוקרת ועדיין נראה כמו אבו נפחה. אז יכול להיות שאני לא אוכל מספיק חלבון(משתדל אבל לא סופר עכשיו) אבל איך זה יכול להיות קשור לתזונה? בסופו של דבר עליה במשקל היא עליה במשקל. אם מתאמנים כמו שצריך ועולים במשקל העליה צריכה להיות הרבה ייתר גדולה בשריר.
ומבחינת אימונים אני עושה לפי התוכנית שכתוב בתוכנית פה בנעוץ.

יכול להיות שהפלוס הקלורי גדול מידי,
יכול להיות מלחים, נוזלים ועוד אלף ואחת דברים.
אבל מה שבטוח, כל עוד התזונה שלך בסדר והפלוס הקלורי לא מוגזם אין לך יותר מידי מה לעשות בנידון.

הדבר האחרון שראיתי ממה שהוא אמר זה בודי שיימינג....

זה לא לוקח הרבה זמן לעלות מסת שריר בכלל. אם אתה יודע מה אתה עושה אתה אמור לראות בהתחלה שינויים תוך שבוע שבועיים. אני בטוח שלא יהיה לך מבנה מותניים של ילדה בת 12 אנורקסית כשתהיה מאוד חטוב, אבל מה שיש שם זה שומן. זה יכול לרדת או שתגדל ברוחב הכתפיים והיחס יהיה קטן יותר.

אני רואה פה אחלה מסה פוטנציאלית שאתה יכול להעלות ולהראות מעולה. מהתמונה השלישית לפחות. איך התאמנת ואכלת עד עכשיו?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהפלוס הקלורי גדול מידי,
יכול להיות מלחים, נוזלים ועוד אלף ואחת דברים.
אבל מה שבטוח, כל עוד התזונה שלך בסדר והפלוס הקלורי לא מוגזם אין לך יותר מידי מה לעשות בנידון.
זה בדיוק מה שאמרתי... יש אנשים שלוקח להם זמן.
הדבר האחרון שראיתי ממה שהוא אמר זה בודי שיימינג....

זה לא לוקח הרבה זמן לעלות מסת שריר בכלל. אם אתה יודע מה אתה עושה אתה אמור לראות בהתחלה שינויים תוך שבוע שבועיים. אני בטוח שלא יהיה לך מבנה מותניים של ילדה בת 12 אנורקסית כשתהיה מאוד חטוב, אבל מה שיש שם זה שומן. זה יכול לרדת או שתגדל ברוחב הכתפיים והיחס יהיה קטן יותר.

אני רואה פה אחלה מסה פוטנציאלית שאתה יכול להעלות ולהראות מעולה. מהתמונה השלישית לפחות. איך התאמנת ואכלת עד עכשיו?
תודה. בהתחלה עבדתי עם אפליקציה לחישוב קלוריות. ניסיתי להגיע לאזור ה300 מעל הניטראלי ואז כבר איכשהו בלי האפליקציה ניסיתי פחות או יותר לאכול את אותן ארוחות.
מבחינת איצונים אני תמיד מתחיל fbw ועובר לab אחרי חודשיים שלוש

תודה. בהתחלה עבדתי עם אפליקציה לחישוב קלוריות. ניסיתי להגיע לאזור ה300 מעל הניטראלי ואז כבר איכשהו בלי האפליקציה ניסיתי פחות או יותר לאכול את אותן ארוחות.
למה לקפוץ מתוכנית לתוכנית מבלי לנצל את התוכנית שלך עד הסוף? מה היו המשקלי עבודה?

זה ממש לא מה שאמרתי.
אם היית אוכל מדוייק וכמו שצריך ומתאמן טוב כנראה שלא הייתה כזו הצטברות שומן כי היית מתיישר על התהליך איך שאתה רואה שאתה משמין מידי, אין פה קצת ציפייה לעליה שבועית להשערתי ואתה פשוט אוכל ומשמין וכל עוד המ.ג עולה אתה ממשיך בלי לדפוק חשבון.

יא נור אל עין

ועוצרים פה,אתה מדליק אותי כבר

חחחחחחחחחח מתעעעעעע צחקתי בקוללל.
קחו חדר, יש פה ילדים קטנים.

לפותח האשכול, הי, אני בחורה, ואתה נראה בסדר גמור ביחס לרוב גברברי ישראל בתקופת הקורונה.
אם תרצה לשפר את המראה תעשה כמו שאמרו לך פה - להעלות מסת שריר, להוריד אחוז שומן. עדיף בסדר הזה.
עכשיו תתחיל לברר איך עושים את זה, ואם מתאים לך - תבצע.
הכי חשוב, קח את כל התהליך באיזי, אל תהיה פנאטי. אתה לא צריך לעשות מהפך מטורף ולהראות כמו סלע מהלך. (אלא אם בקטע שלך להרשים גברים - לא שופטת)

הרבה בהצלחה 😃

אהלן. כפי שניתן לראות בתמונה שהעלתי יש לי ״צדדים״ מה שנקרה. לא מת עליהם במיוחד חייב להודות. אני מניח שזה לא רק שומן אבל מה שכן שמתי לב זה שכשאני מותן את העור שלי לאחור יש הרבה פחות(כפי שניתן לראות בתמונה כשאני מותח תד אחד) השאלה היא אם יש דרך שבה אני אוכל לצמצם אותם טיפה ולא בהכרח באמצעות הרחבת הגב העליון. האם חיטוב ואימון הבטן ישפר את המראה לדעתכם?

אני רק אעלה לך 2 תמונות שלי שתראה שאפשר טיפה לשפר את המצב בלי טריקים מיוחדים, עלייה במשקלי עבודה, ירידה בשומן, תזונה במקום וסבלנות.

A8FCE9DF-2147-4814-9CF6-6DCE1755AB99.png 20ABA8C3-C14E-4CEB-B5D7-273D30430D63.jpeg

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא מה שאמרתי.
אם היית אוכל מדוייק וכמו שצריך ומתאמן טוב כנראה שלא הייתה כזו הצטברות שומן כי היית מתיישר על התהליך איך שאתה רואה שאתה משמין מידי, אין פה קצת ציפייה לעליה שבועית להשערתי ואתה פשוט אוכל ומשמין וכל עוד המ.ג עולה אתה ממשיך בלי לדפוק חשבון.
לא הייתה לי בעיה עם הצטברות שומן, פשוט רציתי לפתח שריר. מאוחר יותר הבנתי את ההשלכות. חוץ מזה שזה תהליך כל כך איטי שקשה לי להגיד ״אוקי עכשיו אני שמן מדי בוא נאכל פחות אבל עדיין מעל הפלוס הקלורי״ כי תמיד צוברים שומן יחד עם שריר אז כשזה קורה לאט לאט זה בכלל לא עולה בדעתי.
אני אשתדל הפעם לאכול לפי תפריט אבל זה מרגיש לי חיים די עצובים... מה גם שזה אומר שאני לא אוכל לאכול בעבודה כי אני לא באמת יודע את כמות השמן ומה בדיוק שמים באוכל ואני מן הסתם גם לא אשקול כל דבר שאכניס שם לפה.
לפותח האשכול, הי, אני בחורה, ואתה נראה בסדר גמור ביחס לרוב גברברי ישראל בתקופת הקורונה.
אם תרצה לשפר את המראה תעשה כמו שאמרו לך פה - להעלות מסת שריר, להוריד אחוז שומן. עדיף בסדר הזה.
עכשיו תתחיל לברר איך עושים את זה, ואם מתאים לך - תבצע.
הכי חשוב, קח את כל התהליך באיזי, אל תהיה פנאטי. אתה לא צריך לעשות מהפך מטורף ולהראות כמו סלע מהלך. (אלא אם בקטע שלך להרשים גברים - לא שופטת)

הרבה בהצלחה 😃
תודה רבה. משתדל לא להיות פנאטי. ואני אכן אשמח להרשים גברים אז שמח שאת לא שופטת;)

שמע אף אחד לא נולד עם קוביות וחיטוב של מתחרה , ברגע שתתמיד תעבוד נכון תעלה מסת שריר באזורים אחרים גם כתפיים גב חזה ידיים כל הגוף שלך יראה שונה , הצורת "משולש" תתן לגוף שלך פרופורציה אחרת וכשתעשה חיטוב רציני אחרי שתהיה לך מסה מכובדת אתה תראה שבמבט כולל ועם מסת שריר נוספת ושוב חיטוב שמכבד את עצמו ולא שבועיים בלי פחממות ולצפות לשישיה בבטן כמו של דוגמן אתה תראה שזה יראה פי 1000 יותר טוב ואני אומר לך את זה בתור בן אדם שראה קוביות על עצמו פעם ראשונה בגיל 21.
ולגבי עניין המותן בחיטוב שמים לרוחב המותן יותר לב אבל בסופו של דבר זו גנטיקה ואם אתה לא מתחרה מותן של ילדה בת 12 לא יתן לך יותר מדי.

תשמע, נראה שאתה צריך יותר פסיכיאטר מאשר אימונים. קודם כל תלמד לקבל את עצמך עם כל החסרונות והיתרונות שלך ותתחיל לעבוד על עצמך כמי שצריך בלי רחמים עצמיים.
עכשיו, אני רוצה לשאול שאלה, מה המשקלי עבודה שלך? אם אתה מתאמן כל כך הרבה זמן בצורה כל כך מושלמת, בטוח הגעת להישגים מרשימים, או שאולי התאמנת לא כל כך נכון כמו שאתה חושב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית