הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קלוריות שורף כדור אחד של קלן?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
240,560.0019 לערך
לפני שאנחנו מקבלים פרופיל יפה כמו שלך לא עונים על אף שאלה שלך
אני מניח שקלן הוא לא חלק מהייעוץ שרכשת פה

לא באתי להטריל או משהו ואני שואל ברצינות ומתוך סקרנות, אני יודע שהשאלה דיי מופשטת אבל אני לא יודע איך לשאול אחרת, אני רק רוצה לדעת כמה זה שורף

אתה צריך לציין מג חומר פעיל ולא כדור. בכל מקרה כל גוף מקבל את זה אחרת ואף אחד לא יכול לדעת. בכללי קלן לא ישרוף לך אלפי קלוריות אם זאת השאלה יותר לכיוון המאות הראשונות. (תלוי במינון ובגוף שלך). בכל מקרה מדובר בחומר מסוכן שאם אתה לא על במות אין סיבה להשתמש דווקא בו.

חבר אני אישית מעדיף להריץ 800 מג טרן לפני שאני נוגע בקלן
מסוכן מיותר ותוכל להגיע להישגים עם תזונה ותוכנית מסודרת

עם שאלה כזאת כנראה שאתה לא באמת יודע מה זה קלן ואיך הוא עובד, ולכן ממליץ בשלב הזה להתרחק ממנו, לא להתקרב לפני שתצבור עוד הרבה יותר ידע בנושא

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לציין מג חומר פעיל ולא כדור. בכל מקרה כל גוף מקבל את זה אחרת ואף אחד לא יכול לדעת. בכללי קלן לא ישרוף לך אלפי קלוריות אם זאת השאלה יותר לכיוון המאות הראשונות. (תלוי במינון ובגוף שלך). בכל מקרה מדובר בחומר מסוכן שאם אתה לא על במות אין סיבה להשתמש דווקא בו.

הוא שורף כ300 קלוריות גם מהיום הראשון שאני על 40 מק"ג? או רק מתחילת השבוע השני?

הוא שורף כ300 קלוריות גם מהיום הראשון שאני על 40 מק"ג? או רק מתחילת השבוע השני?
תחקור מה החומר הזה עושה ללב שלך במקום כמה קלוריות הוא שורף לך. גם אם הוא שורף 500 קלוריות, לא עדיף לעשות שעה אירובי במקום? או לאכול ארוחה קטנה פחות? עם שאלות כאלה אני מניח שאתה לא מתחת ל10 אחוז שומן שאתה צריך להתעסק עם חומר כזה.

חבר אני אישית מעדיף להריץ 800 מג טרן לפני שאני נוגע בקלן
מסוכן מיותר ותוכל להגיע להישגים עם תזונה ותוכנית מסודרת
ניסת טרן ? אתה יודע מזה 800 מ"ג? או סתם כותב ככה באוויר

• פותח/ת השרשור
הכמות קלוריות לא מדויקת משתנה בין בן אדם לבן אדם אי אפשר לדייק. מדובר בכמה מאות בודדים

הייתי שמח לדעת אם על ההתחלה של הסייקל כשאני ב40 מק"ג, אני עדיין שורף כמה מאיות, ואם לא אז מתי זה מתחיל

תודה

הייתי שמח לדעת אם על ההתחלה של הסייקל כשאני ב40 מק"ג, אני עדיין שורף כמה מאיות, ואם לא אז מתי זה מתחיל

תודה
אל תקח קלן, קלן וויני כל אלה
זה לחברה עם מסת שריר מכובדת שהגיעו לפחות מ13 אחוז שומן ורוצים לגרד עוד טיפה

זה ממש לא בשביל בנאדם שמן טיפוסי שמחפש קיצורי דרך, סתם מתכון לצרות ועוד בעיות, תרד מהרעיון.

@kotzer נתתם לו צבע מיוחד של מנוי וכאלה ואז הוא בא לקבל אישור לקחת קלן, קחו עליו אחריות, אחרי הכל הוא משלם לכם

• פותח/ת השרשור
אל תקח קלן, קלן וויני כל אלה
זה לחברה עם מסת שריר מכובדת שהגיעו לפחות מ13 אחוז שומן ורוצים לגרד עוד טיפה

זה ממש לא בשביל בנאדם שמן טיפוסי שמחפש קיצורי דרך, סתם מתכון לצרות ועוד בעיות, תרד מהרעיון.

@kotzer נתתם לו צבע מיוחד של מנוי וכאלה ואז הוא בא לקבל אישור לקחת קלן, קחו עליו אחריות, אחרי הכל הוא משלם לכם

מה שונה הבריאות שלי משלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית