הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ' פרס סקוואט וחתירה

• פותח/ת השרשור RNT
  • פורסם בתאריך

RNT

משתמש מתחיל
61
11
נק' מוניטין:
11
61
11
סקוואט:

יש לי טיפה כאב בברך ימין בסקוואט מה אני עושה לא נכון? איך אני יכול לשפר את הטכניקה?

בנץ':

@orazriel וואלה ניסיתי לעשות את מה שאמרת ושהוצאתי את המוט לא הרגשתי כאב בכלל והלך חלק, אבל בסוף כל סט היה לי כאב ביד הקדמית רק של יד שמאל וואלה הוא היה כאב חזק.
מה אני יכול לעשות?

חתירה:

הטכניקה טובה?

יש לי טיפה כאב בברך ימין בסקוואט מה אני עושה לא נכון? איך אני יכול לשפר את הטכניקה?
נראה כאילו זכית בלוטו של פרופורציות גרועות לסקוואט, אבל נראה שאתה מצליח להתמודד עם זה לא רע אז כל הכבוד.
הטכניקה טובה, רואים שדרוש לך עוד ניסיון, אבל לא הייתי משנה משהו בשלב הזה.
לגבי הכאב בברך, לא בהכרח אתה עושה משהו לא נכון בטכניקה, אבל בגלל הפרופורציות הגרועות יכול להיות שפשוט התוכנית שלך היא יותר מדי עומס לברכיים, גם אם תיאורטית היא לא אמורה

אבל בסוף כל סט היה לי כאב ביד הקדמית רק של יד שמאל וואלה הוא היה כאב חזק.
תנסה לתת למשקל להישען יותר על הגב מאשר על כפות הידיים, זה אמור לסדר את העניין, אם יש צורך תשנה מעט את האחיזה.
גם שימוש ברצועות שורש כף יד זה לא רעיון רע

תנסה שהאגן יהיה לפחות בגובה של הכתפיים, אם לא טיפה יותר נמוך, אבל שלא יהיה גבוה יותר מהכתפיים

הבנץ' נראה הרבה יותר טוב, קוצר נתן לך כמה עצות טובות פה ששוות ניסיון.

מבחינת סקוואט כן נראה שהמבנה שלך קצת מקשה על הירידה אבל לאט לאט אני מאמין שתצליח לבצע בדיוק את הסקוואט שמתאים לך.

החתירה לעומת זו לא משהו, כמו שנאמר האגן לא יכול להיות יותר גבוה מהכתפיים, חוץ מזה שתשתדל שהידיים יגיעו בעלייה כמה שיותר קרוב לאגן
ולא לבית החזה.

בהצלחה חבר, כיף לראות שאתה מנסה ליישם את כל העצות ולא מתייאש.

בסקוואט זה נראה כאילו התנועה שלך באה מהברכיים ולא מהאגן
וגם בסקוואט ובבנץ נראה כאילו אתה לא יציב מספיק,
למה הרגל שלך בצורה הזאת בבנץ?
אתה עושה לג דרייב?
הבנץ' נראה הרבה יותר טוב, קוצר נתן לך כמה עצות טובות פה ששוות ניסיון.

מבחינת סקוואט כן נראה שהמבנה שלך קצת מקשה על הירידה אבל לאט לאט אני מאמין שתצליח לבצע בדיוק את הסקוואט שמתאים לך.

החתירה לעומת זו לא משהו, כמו שנאמר האגן לא יכול להיות יותר גבוה מהכתפיים, חוץ מזה שתשתדל שהידיים יגיעו בעלייה כמה שיותר קרוב לאגן
ולא לבית החזה.

בהצלחה חבר, כיף לראות שאתה מנסה ליישם את כל העצות ולא מתייאש.

כמו שהוא אמר
תנסה להיות עם גב כמה שיותר מקביל לרצפה, בסיום החתירה המוט צריך להגיע לאזור הפופיק , להחזיק חצי שנייה ולהוריד את המוט לכיוון האצבעות ברגליים , לבצע כמו פשיטת כתף

• פותח/ת השרשור
בסקוואט זה נראה כאילו התנועה שלך באה מהברכיים ולא מהאגן
וגם בסקוואט ובבנץ נראה כאילו אתה לא יציב מספיק,
למה הרגל שלך בצורה הזאת בבנץ?
אתה עושה לג דרייב?

כמו שהוא אמר
תנסה להיות עם גב כמה שיותר מקביל לרצפה, בסיום החתירה המוט צריך להגיע לאזור הפופיק , להחזיק חצי שנייה ולהוריד את המוט לכיוון האצבעות ברגליים , לבצע כמו פשיטת כתף

אמרו לי פעם לגבי זה שהתנועה באה מהברכיים ולא מהאגן
ואני מנסה כמה שיותר שהתנועה תבוא מהאגן אין לי מושג מה אני לא עושה נכון.

אני מנסה לקחת את הרגליים כמה שיותר אחורה והצידה עד לגבול שהכפות רגליים נשארות על הרצפה
ראיתי סרטון על זה אבל האמת שאתה מעלה את זה אני לא בטוח שזה כל כך נכון לי לעשות את זה לקחת את הרגליים הצידה ככה

ולגבי הלג דרייב אני תמיד מנסה לדחוף את הרגליים כיאלו שאני בא לדחוף את הספה לכיוון שלי
אני כן מרגיש שזה עוזר לי
ובאותו סט אני זוכר שידעתי שמישהו יגיד לי משהו על הלג דרייב
כי התרכזתי בזה שסוף סוף לא היה לי כאב.

לגבי החתירה היום אני אוריד טיפה משקל ואנסה ליישם את זה.

בסקוואט אם אתה מנסה לעשות LB יש מצב שאתה שם את המוט גבוה מידי, חוץ מזה כדאי להוריד קצת את הראש במהלך הסקוואט ולא להסתכל ממש מולך.

בבנץ' תשתדל שהאמה שלך תהיה יותר ישרה (מרפק מתחת לכף היד). יש מצב שאתה לוקח את המרפקים לכיוון הרגליים באופן אוטומטי כדי לא לעקם את כף היד, והפתרון זה לתפוס נכון את המוט (בולדוג גריפ) גם בבנץ' וגם בפרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית