הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תחלופה לארוחת הבוקר בתפריט שלי

yanov10

משתמש מתחיל
203
9
נק' מוניטין:
9
203
9
מטרה: חיטוב
מעוניין להחליף את ארוחת הבוקר בתפריט הזה באותם ערכים (ארוחה 1)
אשמח לעזרתכם

ארוחה 1
2 פרוסות לחם מלא
מנת חלבון שליש אבוקדו / כפית שמן זית / 10 אגוזי מלך / 7 שקדים / כף טחינה ביתית / כפית טחינה גולמית
ירקות ללא הגבלה
ארוחה 2
פרי
יוגורט 1.5% טבעי
10 חצאי אגוזי מלך /7 שקדים
ארוחה 3
8 כפות פחמימה לאחר בישולמאורז/ בטטה/ 2 מנות חלבון
ירקות בכל הצבעים ללא הגבלה
ארוחה 4
פרי חצי
מנת חלבון
ארוחה 5
2 פרוסות לחם מלא מנת חלבון ירקות בכל הצבעים
ארוחה 6
מנת חלבון
שליש אבוקדו / כפית שמן זית / 10 אגוזי מלך / 7 שקדים / כף טחינה ביתית / כפית טחינה גולמית
ירקות בכל הצבעים ללא הגבלה

הכי טוב זה שתיכנס ל foodsdictionary או לאפליקציה myfitnesspal תחפש את המאכלים שאתה רוצה לאכול בארוחת בוקר, תראה את הערכים שלהם ותרכיב לפי זה, כי אתה יודע הכי טוב מה אתה מעדיף לאכול. חוץ מזה שלא ברור מה וכמה זה "מנת חלבון".

אתה יכול להחליף את זה עם שיבולת שועל, אבקת חלבון, ואגוזים. ופרי 'זול' - קצת אוכמניות קפואות או תותים, או אפרסק קטן.

אגב, לא הבנתי באיזה עולם כל אלה שווים אחד לשני:
שליש אבוקדו / כפית שמן זית / 10 אגוזי מלך / 7 שקדים / כף טחינה ביתית / כפית טחינה גולמית.
יש פה הבדלים רציניים.

אני אוכל בבוקר 40 ג' שיבולת שועל עם סקופ אבקת חלבון ו2 קוביות שוקולד מריר. יוצא ג320 קלוריות. נראה לי שזה קרוב לארוחה 1 שלך. ולי אישית זה מאוד טעים.

בוא נתחיל מזה: מה זה מנת חלבון?
שליש אבוקדו? יש אבוקדו ששוקל 250 גרם ויש אבוקדו קטן של 120 גרם
מה שאני מציע לך לעשות זה להתחיל לשקול את האוכל ולעקוב אחרי הקלוריות שלך עם MyFitnessPal

אני אוכל בבוקר 40 ג' שיבולת שועל עם סקופ אבקת חלבון ו2 קוביות שוקולד מריר. יוצא ג320 קלוריות. נראה לי שזה קרוב לארוחה 1 שלך. ולי אישית זה מאוד טעים.
רק אני מעמיס בבוקר? 😲
120 שיבולת עם 2 ביצים ופחית טונה

רק אני מעמיס בבוקר? 😲
120 שיבולת עם 2 ביצים ופחית טונה
לפני חיטוב ארוחת בוקר היה כוס-כוס וחצי שיבולת שועל עם דבש וצימוקים, ליטר מיץ ירקות, ו6 ביצים.
כרגע צום לסירוגין, אז אין ארוחת בוקר.
אבל ארוחה ראשונה שלי היום היה כוס וחצי שיבולת שועל, דבש וצימוקים וחזה עוף, וסלט.

אז יש לך מתחרה:79nb:

ואיך לכל הרוחות זה מתחבר ביחד? ._____.
זורק הכל לקערה ולמיקרוגל (את הטונה אחרי)
לפני חיטוב ארוחת בוקר היה כוס-כוס וחצי שיבולת שועל עם דבש וצימוקים, ליטר מיץ ירקות, ו6 ביצים.
כרגע צום לסירוגין, אז אין ארוחת בוקר.
אבל ארוחה ראשונה שלי היום היה כוס וחצי שיבולת שועל, דבש וצימוקים וחזה עוף, וסלט.

אז יש לך מתחרה:79nb:
חחחחח מתחרה לא קטן, אבל אתה לא שוקל את השיבולת?

כנראה אני שרוט מדי, אני חותך את החזה עוף למנות ואז מבשל אותם אחד אחד
האמת שאני סופר הכל בערך, כי אין לי עצבים להתעסקות יתר.
אני מודע שאני גולש בספירה, אבל אני פשוט מוריד קלוריות לחיטוב ומעלה לניטרלי בהתאם לספירה שלי, אז זה עובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית