עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם בשביל מתאמן מתחיל, לעבוד בתרגילי משקולות בסיסיים יכול פתח את הגוף באותה רמה כמו תרגילי קליסטניקס (משקל גוף) יחסית בסיסיים?
הבנת אותי בערך. בכל מקרה השאלה היא האם משקולות יותר אפקטיביות גם בהתחלה או שרק בהמשךזו שאלה נורא כללית,
אתה שואל פה על השוואה למשל בין בנץ' פרס לשכיבות סמיכה למתאמן מתחיל?
בתור מתאמן מתחיל כמעט כל מה שתעשה יעבוד.
כןעם משקולות יש פוטנציאל גדול יותר להתקדם.
אתה בן 14?
בכללי משקולות עדיף כי תוכל לבנות התקדמות ליניארית לאורך זמן, מה שיהיה לך קשה לבצע למשל בשכיבות סמיכה.
בכל מקרה אתה בן 14 אז זה לא רלוונטי כי אני בספק שאתה בגיל להירשם למכון כושר.
אני בגיל. אני שואל כי אני בהתלבטות אם ללכת לכיוון של פיתוח גוף או קליסטניקס וחשבתי שאולי אפשר לקבל משני העולמןת במכהבכללי משקולות עדיף כי תוכל לבנות התקדמות ליניארית לאורך זמן, מה שיהיה לך קשה לבצע למשל בשכיבות סמיכה.
בכל מקרה אתה בן 14 אז זה לא רלוונטי כי אני בספק שאתה בגיל להירשם למכון כושר.
אני בגיל. אני שואל כי אני בהתלבטות אם ללכת לכיוון של פיתוח גוף או קליסטניקס וחשבתי שאולי אפשר לקבל משני העולמןת במכה
גם בגיל 14 זה עדיין צעיר? אני יודע שבגילאים הרבה יותר צעירים עדיף באמת לעבוד משקל גוף ושזה אפילו יכול להועיל לעצמות, לשרירים וכו', אבל זה עדיין תקף גם בגיל 14? ומה לגבי 15,16?בגילך אין לך מה לחשוב על פיתוח גוף כי יש לך עוד הרבה לגדול בלי שום קשר לאימונים.
הייתי ממליץ כרגע לבנות בסיס חזק, להתאמן בבית / סטריט, להתמקד במתח, מקבילים, סקוואט, שכיבות סמיכה
ופחות בלהרים משקולות, כבר היו פה כמה דיונים על הנושא של אימוני משקולות בגיל צעיר.
גם בגיל 14 זה עדיין צעיר? אני יודע שבגילאים הרבה יותר צעירים עדיף באמת לעבוד משקל גוף ושזה אפילו יכול להועיל לעצמות, לשרירים וכו', אבל זה עדיין תקף גם בגיל 14? ומה לגבי 15,16?
דרך אגב, לעבוד רק דברים מאוד בסיסיים כמו מתח, מקבילים, סקוואט, שכיבות סמיכה, או גם לעבור לתרגילים יותר מתקדמים בסטריט יכול להיות אחלה?
דווקא מבחינת רגליים זאת לא הבעיה שלי. אני לא מחפש רגל מפותחת במיוחד (גם לא רוצה צ'יקן לגס מוזנחות), אלא יותר יכולות אתלטיות ככה שבמקרה שלי פיסטול סקוואט, כפיפת ברך נורדיות, pylometrics וכו' יספקו את המטרה שלי.לדעתי עדיף להתחיל בסטריט ואחר כך אם אתה מרגיש שזה לא מספיק לך תעבור לחדר כושר. החיסרון של זה - רגליים.