הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צריכה גבוהה במיוחד של קזאין\סידן

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
אני מאוד נהנה מדייסות קזאין עם אבקת בוטנים טחונים.
האם יש בעיה לצרוך כמות גדולה במיוחד (100-150 גרם) של החלבון הזה ביום, בהתחשב בזה שהחלבון מאוד עשיר בסידן?
אני גם אוכל כל יום פחית של סרדינים בשביל האומגה 3 ולפעמים מוסיף לדייסה חלב מועשר\רגיל, מה שיכול להגיע ביום ל2500-3000 מ''ג סידן.

אני לא אתייחס לנושאים ומטפלים אחרים, אלא רק למחקר סין.
דבר ראשן זה לא היה מחקר התערבות, כלומר הוא לא ניסה לשנות את התפריט שלהם, והוא בדק הרבה מחוזות בסין, לא רק עניים.
ועכברים זה לא משמעותי מאוד לבני אדם, במיוחד אם יש לך מחקרים בבני אדם. לדוגמא הוא טוען שחלבון מן החי מעלה סרטן, אבל יש לך חלבונות מן החי שמורידים סרטן, הוא התעלם מזה
המחוזות בסין היו המקומות בלי הסרטן. הוא היה גם באזור עני לא בסין עם הרבה סרטן, אבל אני לא זוכר הכל כרגע.
רק כשהבין שאולי מזון מן החי גורם למצב הוא הלך לסין לאיפה שזה היה נמוך.
אבל לא אתווכח, כי אני באמת לא מומחה לאיך מחקר צריך להתנהל.

המחוזות בסין היו המקומות בלי הסרטן. הוא היה גם באזור עני לא בסין עם הרבה סרטן, אבל אני לא זוכר הכל כרגע.
רק כשהבין שאולי מזון מן החי גורם למצב הוא הלך לסין לאיפה שזה היה נמוך.
אבל לא אתווכח, כי אני באמת לא מומחה לאיך מחקר צריך להתנהל.
אז אני רק אומר לך את זה, שלא משנה כמה החוקר היה בעל שם לפני מחקר כזה, ולא משנה אם אתה מסכים עם האג'נדה שלו, כל עוד המחקר מלא בכל כך הרבה טעויות והטעיות מכוונות, אי אפשר לקחת את המחקר ברצינות ואסור להסתמך עליו, אחרת אתה סתם מסכן את עצמך בידע לא נכון, כי אם תבסס אפילו חלק מהאג'נדה האישית שלך על מידע שקרי, אתה תטעה בכל ההחלטות הבאות שלך לגבי לאיזה מידע להאמין

אז ממזון - לא מגביר אבנים.
מתוסף - כן.

בגדול כן- יש מכל מיני סוגי תוספי סידן,כאלה שמתאימים עם אוכל וכאלה שבלי אבל אם לוקחים תוסף סידן לא עם הארוחה זה מגביר את הסיכון. זה תלוי ברגישות של האדם בעצם ליצרת אבנים.הכוונה שהיא שאנשים שמטופלים כבר עם אבנים בכליות\מצבים בהם רמת הסידן מוגברת
כן צריכים להמנע מתוספי סידן אבל לא מהתזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית