עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את זה הבנתי שהם כולם טובים, אבל העניין שיש 3 חלקים ליד האחורית וכל תרגיל כזה או אחר מאמן חלק מהם , תקן אותי אם אני טועה?אם אתה חושב שיש דרך אידאלית לאמן את היד האחורית אז אתה טועה.
כל התרגילים טובים בידיוק באותה מידה לפיתוח היד האחורית, אבל כדאי להחליף אותם כל כמה זמן כדי למנוע שימוש יתר ולמנוע פציעה
זה לא באמת נכון, אולי אתה יכול לשים מעט יותר דגש על ראש אחד ולא אחר, אבל בסוף כולם עובדים כי יש להם חיבור אחדאת זה הבנתי שהם כולם טובים, אבל העניין שיש 3 חלקים ליד האחורית וכל תרגיל כזה או אחר מאמן חלק מהם , תקן אותי אם אני טועה?
אז אתה פשוט אומר להמשיך ככה: מקבילים>ג'קסונים>פשיטת מרפקים עם חבל.זה לא באמת נכון, אולי אתה יכול לשים מעט יותר דגש על ראש אחד ולא אחר, אבל בסוף כולם עובדים כי יש להם חיבור אחד
כן, רק שכל חודש-חודשיים מומלץ כן להחליף את התרגילים.אז אתה פשוט אומר להמשיך ככה: מקבילים>ג'קסונים>פשיטת מרפקים עם חבל.
ויהיה טוב?
העניין הוא שחוץ ממקבילים אני לא באמת מכיר תרגילים מורכבים ליד אחורית(חוץ מכאלה שאני כן עושה בנץ פרס ודומיו).כן, רק שכל חודש-חודשיים מומלץ כן להחליף את התרגילים.
תכלס אם אתה עושה תרגילים מורכבים אז גם תרגיל או 2 יספיקו
מורכבים הכוונה תרגילי פלג גוף עליון כמו בנצ' ומיליטרי, אין באמת תרגילים מורכבים ליד האחורית, זה די ניגודי.העניין הוא שחוץ ממקבילים אני לא באמת מכיר תרגילים מורכבים ליד אחורית(חוץ מכאלה שאני כן עושה בנץ פרס ודומיו).
הייתי בטוח שג׳קסונים גם נחשב כמורכב אבל גיליתי שהוא פשוט וריאציה קלה יותר של מקבילים..
מיליטרי זה הבסיס להכל מסתבר 😛מורכבים הכוונה תרגילי פלג גוף עליון כמו בנצ' ומיליטרי, אין באמת תרגילים מורכבים ליד האחורית, זה די ניגודי.