הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור רוטינת אימון יד אחורית

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהלן חבר'ה,
רציתי הצעת ייעול לרוטינת אימונים שלי ליד אחורית,
כרגע הרוטינה היא כזאת מקבילים>ג'קסונים>פשיטת מרפקים עם חבל.
הבנתי כרגע שג'קסונים קצת מיותר ומחפש להחליף אותו עם תרגיל שישלים לי את האימון כמו שצריך.
הצעות?

אם אתה חושב שיש דרך אידאלית לאמן את היד האחורית אז אתה טועה.
כל התרגילים טובים בידיוק באותה מידה לפיתוח היד האחורית, אבל כדאי להחליף אותם כל כמה זמן כדי למנוע שימוש יתר ולמנוע פציעה

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שיש דרך אידאלית לאמן את היד האחורית אז אתה טועה.
כל התרגילים טובים בידיוק באותה מידה לפיתוח היד האחורית, אבל כדאי להחליף אותם כל כמה זמן כדי למנוע שימוש יתר ולמנוע פציעה
את זה הבנתי שהם כולם טובים, אבל העניין שיש 3 חלקים ליד האחורית וכל תרגיל כזה או אחר מאמן חלק מהם , תקן אותי אם אני טועה?

את זה הבנתי שהם כולם טובים, אבל העניין שיש 3 חלקים ליד האחורית וכל תרגיל כזה או אחר מאמן חלק מהם , תקן אותי אם אני טועה?
זה לא באמת נכון, אולי אתה יכול לשים מעט יותר דגש על ראש אחד ולא אחר, אבל בסוף כולם עובדים כי יש להם חיבור אחד

• פותח/ת השרשור
זה לא באמת נכון, אולי אתה יכול לשים מעט יותר דגש על ראש אחד ולא אחר, אבל בסוף כולם עובדים כי יש להם חיבור אחד
אז אתה פשוט אומר להמשיך ככה: מקבילים>ג'קסונים>פשיטת מרפקים עם חבל.
ויהיה טוב?

אז אתה פשוט אומר להמשיך ככה: מקבילים>ג'קסונים>פשיטת מרפקים עם חבל.
ויהיה טוב?
כן, רק שכל חודש-חודשיים מומלץ כן להחליף את התרגילים.
תכלס אם אתה עושה תרגילים מורכבים אז גם תרגיל או 2 יספיקו

• פותח/ת השרשור
כן, רק שכל חודש-חודשיים מומלץ כן להחליף את התרגילים.
תכלס אם אתה עושה תרגילים מורכבים אז גם תרגיל או 2 יספיקו
העניין הוא שחוץ ממקבילים אני לא באמת מכיר תרגילים מורכבים ליד אחורית(חוץ מכאלה שאני כן עושה בנץ פרס ודומיו).
הייתי בטוח שג׳קסונים גם נחשב כמורכב אבל גיליתי שהוא פשוט וריאציה קלה יותר של מקבילים..

העניין הוא שחוץ ממקבילים אני לא באמת מכיר תרגילים מורכבים ליד אחורית(חוץ מכאלה שאני כן עושה בנץ פרס ודומיו).
הייתי בטוח שג׳קסונים גם נחשב כמורכב אבל גיליתי שהוא פשוט וריאציה קלה יותר של מקבילים..
מורכבים הכוונה תרגילי פלג גוף עליון כמו בנצ' ומיליטרי, אין באמת תרגילים מורכבים ליד האחורית, זה די ניגודי.

אני רק אוסיף דבר קטן שהוא אולי לא פופולרי כאן כל כך. אם אתה מחפש תרגיל מבודד לפינאלה ספציפית אחרי המורכבים שלך, כשהמטרה שלך למקסם היפרטרופיה, עזוב אותך ממה נחשב תרגיל טוב יותר או פחות, תיצמד לתנועה שמתחברת לך טוב, שאתה מרגיש את השריר עובד והוא לא "נעלם" לך בתשישות כללית או בשרירים משתלטים או סתם ככה. תרגיל שאתה מסוגל להפיק בו מקסימום תודעת מוח-שריר.
מצאת אחד כזה? יופי. עכשיו תעבוד איתו במקסימום ריכוז למקד את העבודה ולהרוג את השריר הספציפי, עם כמה שיותר חזרות קשות. זהו.

אני מסכים ולא מסכים עם מה שקוצר אמר
באימון שלך תתמקד במורכבים כמו שהוא אמר(מיליטרי, בנץ,,)
ותבודד את היד האחרוית בשני תרגילים
אחד על הראש הארוך (כל התרגילים שמערבים כפיפת מרפק- כמו פשיטות מעל הראש)
ואחד על הראש המידיאלי (פשיטת מרפקים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית