הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 120*21 % 160*1, 130*6== 3 סטים האחרון היה מסוכן מאוד

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
בסרטון האחרון חזרה אחרונה ירדתי לבור בלי לחשוב והתהפכתי שם במקום לזרוק את המוט אחורה ואז המדריך שם צעק עלי ואמר לי לצאת בסוף הסכים שאני אעשה רק עד 100 ק"ג שם, נראה איך זה יעבוד, אולי זה אפילו יהיה טוב בשבילי 🤯

ראיתי אתמול כמה סרטונים על הכיווץ וניסיתי ליישם בחימומים 60,100 זה עבד פיקס בחימומים, במליון חזרות כבר יצאתי מפוקוס עם ה ברייס והכיווץ אבל התחלתי לתפוס שם את העסק עם הכיווץ, אם כי עדיין יש מה לתרגל

את ה120*21 ביצעתי בדקה וחצי, אם הייתי מבצע את זה ב3 דקות אולי הייתי נותן יותר חזרות וכנראה שאולי זה היה נראה יותר טוב
לא ידעתי איך זה יעבוד אבל @elchonon ביקש יפה וזה התוצאה, משער שיש מקום לשיפור כי לקראת הסוף התחיל לכאוב הג ב שם משמע לא עבדתי טוב ברייס כיווץ u name it הייתי יכול למשוך עוד 4-5 חזרות אבל זה היה קשוח הרמתי ידיים שם אחרי ה21 חזרות

120*21
Streamable Video

160*1 - לא הייתי בטוח בעצמי כי בערו לי הרגליים ולא נחתי אחרי המליון חזרות אבל זרם דווקא
160*1

130*6 - -בסט השלישי התהפכתי שם היה צחוקים, תחסכו ממני את ההטפות מוסר וכאלה כי עבדתי במשקל נמוך, יצאתי מיציבות כי נכנסתי לסט 3 מייד אחרי 2 בלי דקה לחשוב רגע להיכנס מחושב, הפאק כולו שלי, המזל שזה תפס אותי ב130 כדי לחייב אותי לשפר עמדות כדי שזה לא ייקרה ב200 וכדומה--

130*6
Streamable

130 #2

#3 שמה התהפכתי כמו ליצן בבור בחזרה האחרונה
Streamable

בלי קשר אשמח לחוות דעת מקצועית ביקורת טכניקה או /ו דברים שכדאי לי לעבוד עליהם לשפר עמדות לעשות שונה או למה דבר כזה או אחר קורה, היום באתי ללמוד כדי להשתפר כי ממש לא באלי להתהפך שוב עם משקל נמוך, זהו חלאס צריך להתאפס שם, לא לעניין בכלל..

אני משער שב90% מהחזרות יש מקום לעוד קצת עומק ,וכמובן עוד דגשים שתתנו לי פה, לא קפצתי לכבד היום לשם שינוי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היה צפוי שזה יסתיים בתקלה ויש לך מזל שלא עבר שם מישהו. לא מבין איך לא העיפו אותך מהמכון, זה רשלנות שלהם.
הייתי צריך לזרוק את המוט ולקפוץ קדימה אבל כל מה שהיה לי בראש כמו מטומטם היה: אסור להוריד ידיים מהמוט בגלל שפעם היה לי תאקל שהייתי מוריד יד מהמוט כדי לייצב את עצמי

נכנסתי לחזרה הזאת בלי מוח וזה התוצאה.. צללתי פשוט למטה..

שאני עושה סקואט שם אנשים כבר יודעים לשמור מרחק בכל מקרה לא היה הרבה אנשים

הבעיה העיקרית (כמובן שיש עוד)

ובחייאת,תשכור מאמן שיעבוד איתך על זה
בפורום זה נחמד, אבל אתה צריך עבודה אישית יותר ושיוציא ממך את המיטב

שמה התהפכתי כמו ליצן בבור בחזרה האחרונה
Streamable
אתחיל במחמאה,
סחטיין שיש לך אומץ להעלות כשל מצולם

ולעניין,אתה נס רפואי לדעתי

כמו שציינתי וציינו רבים לפני,מאמן
יאללה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הבעיה העיקרית (כמובן שיש עוד)

ובחייאת,תשכור מאמן שיעבוד איתך על זה
בפורום זה נחמד, אבל אתה צריך עבודה אישית יותר ושיוציא ממך את המיטב

אתחיל במחמאה,
סחטיין שיש לך אומץ להעלות כשל מצולם

ולעניין,אתה נס רפואי לדעתי

כמו שציינתי וציינו רבים לפני,מאמן
יאללה בהצלחה
אם לא היה לי בראש שאסור לעזוב את המוט לא משנה מה הייתי יכול לזרוק את המוט אחורה בפעם הראשונה כמו שצריך אבל יצאתי ליצן

לגבי אומץ וכאלה, גם אם אני אעלה חזרות מושלמות אני אקבל ביקורות שליליות לרוב, ככה זה פורום, היום באתי להשתפר, לא קפצתי במשקלים, אבל קפצתי לחזרות חלקם בלי לחשוב יותר מדי, ועדיין קיבלתי מוניטין שלילי מאלחנן למרות שהוא הבטיח לתת חיובי אם אתן אימון בלי להשתגע במשקלים

מבחינתי הנפילה הזאת הייתה קריאת השקמה להיכנס לכל חזרה מחושב ולא קמיקזה

הדרך להצלחה עוברת בכשל, כולם נכשלים, אין לי מה להתבייש בזה במיוחד שזה משקל נמוך יחסית

מההתחלה. ותוריד את הגישה המתנשאת, בוא תעזור.
סבבה, למרות שנתתי לך 10 צ'אנסים אחרונים, הנה הצ'אנס הבאמת אחרון:sarcastic:(לא ברצינות, כי אני יודע שתתעלם, אבל לפחות לאנשים אחרים שנכנסים לכאן ורוצים להבין איך לעשות סקוואט נכון).

תלמד טכניקה ותקבל תוכנית ממאמן.

כמה פשוט, וכמה נפלא.
The truth will set you free
upload_2020-8-27_19-35-52.jpeg

אם לא היה לי בראש שאסור לעזוב את המוט לא משנה מה הייתי יכול לזרוק את המוט אחורה בפעם הראשונה כמו שצריך אבל יצאתי ליצן

לגבי אומץ וכאלה, גם אם אני אעלה חזרות מושלמות אני אקבל ביקורות שליליות לרוב, ככה זה פורום, היום באתי להשתפר, לא קפצתי במשקלים, אבל קפצתי לחזרות חלקם בלי לחשוב יותר מדי, ועדיין קיבלתי מוניטין שלילי מאלחנן למרות שהוא הבטיח לתת חיובי אם אתן אימון בלי להשתגע במשקלים

הדרך להצלחה עוברת בכשל, כולם נכשלים, אין לי מה להתבייש בזה במיוחד שזה משקל נמוך יחסית

אחי הכל בסדר בסך הכל החלקת, אימון הבא 220 סקוואט.

• פותח/ת השרשור
סבבה, למרות שנתתי לך 10 צ'אנסים אחרונים, הנה הצ'אנס הבאמת אחרון

תלמד טכניקה ותקבל תוכנית ממאמן.

המטרה שלי להשתפר בכיווץ והאנראק לפחות מהאימון האחרון, מה אני עושה בסדר, איפה הפאקים שלי, בהנחה וכרגע עוד אין לי גישה למאמן
והדרך ללמוד טכניקה עוברת בgrind קצת במשקלים נמוכים במקום 200+ כל רגע

הבאתי לך חיובי,שתרגיש טוב

קיבלת טיפים מעל ומעבר
מקווה שתחכים מזה

המטרה שלי להשתפר בכיווץ והאנראק לפחות מהאימון האחרון, מה אני עושה בסדר, איפה הפאקים שלי, בהנחה וכרגע עוד אין לי גישה למאמן
והדרך ללמוד טכניקה עוברת בgrind קצת במשקלים נמוכים במקום 200+ כל רגע
אתה לא מבין כמה המצב חמור, אפילו המאמן שצועק עליך לא מצליח להחדיר את זה בך, אתה חסר תקנה.
אחי הכל בסדר בסך הכל החלקת, אימון הבא 220 סקוואט.
אתה מזכיר לי את התגובות שלי לניב גמליאל. משום מה נהניתי מהשטויות שלו.
אולי אני צריך קצת מהחומר שלך כרגע, איפה אתה נמצא?

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבין כמה המצב חמור, אפילו המאמן שצועק עליך לא מצליח להחדיר את זה בך, אתה חסר תקנה.
תשכח לרגע שאני reemar ושאתה שונא אותי והתייאשת וכל זה

ובוא תקיף איתי נקודה נקודה, דבר אלי.

אתה משתמש בסמים?????

אל תדליק אותו
אתה לא מבין כמה המצב חמור, אפילו המאמן שצועק עליך לא מצליח להחדיר את זה בך,
אתה חסר תקנה.

אתה מזכיר לי את התגובות שלי לניב גמליאל. משום מה נהניתי מהשטויות שלו.

אני לא מדליק אף אחד, כולכם מלכלכים עליו ולדעתי הדרך היחידה שלו להוכיח את עצמו זה אימון הבא לתת 220 סקוואט נקי.

אינני מבין כלום והצעותיי לא באחריותי

תשכח לרגע שאני reemar ושאתה שונא אותי והתייאשת וכל זה

ובוא תקיף איתי נקודה נקודה, דבר אלי.
בתנאי שאתה יותר לא מצטט אותי אפילו פעם אחת יותר בפורום, סבבה?
אתה משתמש בסמים?????
לכל אחד יש את נקודת השבירה שלו.
אני לא מדליק אף אחד, כולכם מלכלכים עליו ולדעתי הדרך היחידה שלו להוכיח את עצמו זה אימון הבא לתת 220 סקוואט נקי.
צודק, 100%

• פותח/ת השרשור
זה נשמע מגניב והכל

אבל כדי שאני אתן 220 סקוואט נקי, אני צריך לדעת איך עושים סקוואט נקי במוט ריק, ב100 ב150 ועל זה הדרך

להיכנס מתחת לבוכטה משקל לרדת מספיק ולעלות אני יכול

אבל אני צריך לדעת איך עושים את זה נכון, בלי לקחת סיכונים, שיהיה מושלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית