הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 120*21 % 160*1, 130*6== 3 סטים האחרון היה מסוכן מאוד

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
בסרטון האחרון חזרה אחרונה ירדתי לבור בלי לחשוב והתהפכתי שם במקום לזרוק את המוט אחורה ואז המדריך שם צעק עלי ואמר לי לצאת בסוף הסכים שאני אעשה רק עד 100 ק"ג שם, נראה איך זה יעבוד, אולי זה אפילו יהיה טוב בשבילי 🤯

ראיתי אתמול כמה סרטונים על הכיווץ וניסיתי ליישם בחימומים 60,100 זה עבד פיקס בחימומים, במליון חזרות כבר יצאתי מפוקוס עם ה ברייס והכיווץ אבל התחלתי לתפוס שם את העסק עם הכיווץ, אם כי עדיין יש מה לתרגל

את ה120*21 ביצעתי בדקה וחצי, אם הייתי מבצע את זה ב3 דקות אולי הייתי נותן יותר חזרות וכנראה שאולי זה היה נראה יותר טוב
לא ידעתי איך זה יעבוד אבל @elchonon ביקש יפה וזה התוצאה, משער שיש מקום לשיפור כי לקראת הסוף התחיל לכאוב הג ב שם משמע לא עבדתי טוב ברייס כיווץ u name it הייתי יכול למשוך עוד 4-5 חזרות אבל זה היה קשוח הרמתי ידיים שם אחרי ה21 חזרות

120*21
Streamable Video

160*1 - לא הייתי בטוח בעצמי כי בערו לי הרגליים ולא נחתי אחרי המליון חזרות אבל זרם דווקא
160*1

130*6 - -בסט השלישי התהפכתי שם היה צחוקים, תחסכו ממני את ההטפות מוסר וכאלה כי עבדתי במשקל נמוך, יצאתי מיציבות כי נכנסתי לסט 3 מייד אחרי 2 בלי דקה לחשוב רגע להיכנס מחושב, הפאק כולו שלי, המזל שזה תפס אותי ב130 כדי לחייב אותי לשפר עמדות כדי שזה לא ייקרה ב200 וכדומה--

130*6
Streamable

130 #2

#3 שמה התהפכתי כמו ליצן בבור בחזרה האחרונה
Streamable

בלי קשר אשמח לחוות דעת מקצועית ביקורת טכניקה או /ו דברים שכדאי לי לעבוד עליהם לשפר עמדות לעשות שונה או למה דבר כזה או אחר קורה, היום באתי ללמוד כדי להשתפר כי ממש לא באלי להתהפך שוב עם משקל נמוך, זהו חלאס צריך להתאפס שם, לא לעניין בכלל..

אני משער שב90% מהחזרות יש מקום לעוד קצת עומק ,וכמובן עוד דגשים שתתנו לי פה, לא קפצתי לכבד היום לשם שינוי

נערך לאחרונה:
דיי אני פיפי לא ראיתי את הסרטונים ראיתי את האחרון

תגיד לא נראה לך שזה בעייתי שאתה נופל עם 120 קילו, אבל אתה מרוב האגו/טמטום מרים 200+?

אני לא יודע אם אתה טרול או מה. אם לא העתיד שלך בחדר הכושר לא זוהר. אני לא מהאלו שמתעסקים בפציעות אבל אתה פשוט טמבל מספיק שאיתך אני מהמר שכן. אתה תעשה סקואט 300 כי הטסט אמר לך ותעשה מהעמוד שדרה שלך סנדוויץ

זה נשמע מגניב והכל

אבל כדי שאני אתן 220 סקוואט נקי, אני צריך לדעת איך עושים סקוואט נקי במוט ריק, ב100 ב150 ועל זה הדרך

להיכנס מתחת לבוכטה משקל לרדת מספיק ולעלות אני יכול

אבל אני צריך לדעת איך עושים את זה נכון, בלי לקחת סיכונים, שיהיה מושלם

איך אתה רוצה לדעת לעשות סקוואט במוט ריק לפני ששמת משקל מכובד על הגב? תרביץ 220 עם מצלמה פתוחה כשיש שלט זהירות רטוב.

איך אתה רוצה לדעת לעשות סקוואט במוט ריק לפני ששמת משקל מכובד על הגב? תרביץ 220 עם מצלמה פתוחה כשיש שלט זהירות רטוב.
אתה הורג אותי, ואני לא יכול לתת לך מוניטין:lol:

• פותח/ת השרשור
דיי אני פיפי לא ראיתי את הסרטונים ראיתי את האחרון

תגיד לא נראה לך שזה בעייתי שאתה נופל עם 120 קילו, אבל אתה מרוב האגו/טמטום מרים 200+?

אני לא יודע אם אתה טרול או מה. אם לא העתיד שלך בחדר הכושר לא זוהר. אני לא מהאלו שמתעסקים בפציעות אבל אתה פשוט טמבל מספיק שאיתך אני מהמר שכן. אתה תעשה סקואט 300 כי הטסט אמר לך ותעשה מהעמוד שדרה שלך סנדוויץ
ידעתי שתראה רק את האחרון, לא ציפיתי אחרת ממך, האחרון זה אמור להיות 'פרס' למי שראה את כל הסרטונים ועוזר לי לשפר עמדות

הייתי נופל שם גם עם מוט ריק, גם עם משקל, וגם עם משקל גוף, עם 200 בחיים לא הייתי נופל ככה אחורה, קודם כל כי אולי הייתי דואג לספוטר, גם לא בטוח וגם כי ב200 אתה קצת יותר לחוץ ממה יקרה

בכל מקרה זה טוב שנפלתי ב130 כדי ללמוד לגבי ה200 לשפר עמדות שלא יהיה ריזיקות בכלל בנושא
@elchonon
אתה לא רוצה שאני אצטט אותך, לא יודע מה הסיפור שלך אבל סבבה רק דבר אלי

• פותח/ת השרשור
@elchonon תודה יאח, תתייחס לכל סרטון תן נקודות חזקות וחלשות, תתייחס לכיווץ לbrace

ב21*120 עשיתי חזרות לא עד למעלה כי פחדתי לאבד יציבות כמו שקורה לי כל פעם שאני למעלה
ספרתי 21 חזרות ולא חצאי חזרות למרות שמבחינת העומק כולם שם חצאי חזרות מבחינתך

בסרטון האחרון חזרה אחרונה ירדתי לבור בלי לחשוב והתהפכתי שם במקום לזרוק את המוט אחורה ואז המדריך שם צעק עלי ואמר לי לצאת בסוף הסכים שאני אעשה רק עד 100 ק"ג שם, נראה איך זה יעבוד, אולי זה אפילו יהיה טוב בשבילי 🤯

ראיתי אתמול כמה סרטונים על הכיווץ וניסיתי ליישם בחימומים 60,100 זה עבד פיקס בחימומים, במליון חזרות כבר יצאתי מפוקוס עם ה ברייס והכיווץ אבל התחלתי לתפוס שם את העסק עם הכיווץ, אם כי עדיין יש מה לתרגל

את ה120*21 ביצעתי בדקה וחצי, אם הייתי מבצע את זה ב3 דקות אולי הייתי נותן יותר חזרות וכנראה שאולי זה היה נראה יותר טוב
לא ידעתי איך זה יעבוד אבל @elchonon ביקש יפה וזה התוצאה, משער שיש מקום לשיפור כי לקראת הסוף התחיל לכאוב הג ב שם משמע לא עבדתי טוב ברייס כיווץ u name it הייתי יכול למשוך עוד 4-5 חזרות אבל זה היה קשוח הרמתי ידיים שם אחרי ה21 חזרות

120*21
Streamable Video

160*1 - לא הייתי בטוח בעצמי כי בערו לי הרגליים ולא נחתי אחרי המליון חזרות אבל זרם דווקא
160*1

130*6 - -בסט השלישי התהפכתי שם היה צחוקים, תחסכו ממני את ההטפות מוסר וכאלה כי עבדתי במשקל נמוך, יצאתי מיציבות כי נכנסתי לסט 3 מייד אחרי 2 בלי דקה לחשוב רגע להיכנס מחושב, הפאק כולו שלי, המזל שזה תפס אותי ב130 כדי לחייב אותי לשפר עמדות כדי שזה לא ייקרה ב200 וכדומה--

130*6
Streamable

130 #2

#3 שמה התהפכתי כמו ליצן בבור בחזרה האחרונה
Streamable

בלי קשר אשמח לחוות דעת מקצועית ביקורת טכניקה או /ו דברים שכדאי לי לעבוד עליהם לשפר עמדות לעשות שונה או למה דבר כזה או אחר קורה, היום באתי ללמוד כדי להשתפר כי ממש לא באלי להתהפך שוב עם משקל נמוך, זהו חלאס צריך להתאפס שם, לא לעניין בכלל..

אני משער שב90% מהחזרות יש מקום לעוד קצת עומק ,וכמובן עוד דגשים שתתנו לי פה, לא קפצתי לכבד היום לשם שינוי
האיש והאגדה

@elchonon תודה יאח, תתייחס לכל סרטון תן נקודות חזקות וחלשות, תתייחס לכיווץ לbrace

ב21*120 עשיתי חזרות לא עד למעלה כי פחדתי לאבד יציבות כמו שקורה לי כל פעם שאני למעלה
ספרתי 21 חזרות ולא חצאי חזרות למרות שמבחינת העומק כולם שם חצאי חזרות מבחינתך
מצטער לא יכולת אפילו הודעה אחת לא לצטט אותי?

@elchonon תייגתי אחי, אל תגזים - תגיד שאתה לא רוצה לעזור ולהפסיק להתעצבן עלי וזהו
טעות שלי, התכוונתי בתנאי שלא תתייג אותי.
אבל בשביל ההומור אני אכתוב לך את דעתי בשיא הכנות, ואצפה בך מתעלם מזה וממשיך בשלך.

• פותח/ת השרשור
עם המוטוריקה שלך אני מקווה שיש לך 20 ספוטרים בבנץ
בבנץ הורדתי הילוך
קצת חימומים
עשיתי 110*3 ל6 סטים ואז 80 ל10

ב2-3 סטים האחרונים הבאתי ספוטר למרות שלא היה צריך

הבנץ דווקא סבבה באופן יחסי, לתת ברייס טוב, לדאוג להקשתה, לדחוף כתפיים אחורה ולמטה

לנסות עד כמה שאפשר לשלב לג דרייב, לרדת בשליטה ולעלות טוב

בזה דווקא אלחנן השקיע ועזר לי ושיפרתי עמדות שם

יכולתי לכוון לpr אבל עבדתי עבודה שאני אצליח על בטוח

ולמה שמת אותי בתמונת פרופיל שלך, מה נסגר איתך אחי
האיש והאגדה
טוב אולי אני קצת איש בכל זאת

קבצים מצורפים

• supereem_2020.8.27_cuf6ik.jpg
    supereem_2020.8.27_cuf6ik.jpg
    KB 132 · צפיות: 106
בבנץ הורדתי הילוך
קצת חימומים

הבנץ דווקא סבבה באופן יחסי, לתת ברייס טוב, לדאוג להקשתה, לדחוף כתפיים אחורה ולמטה

זה כולה רגליים, מצאתי את זה מצחיק..אם מפריע לך אני אוריד.

בבנץ הורדתי הילוך
קצת חימומים

טוב אולי אני קצת איש בכל זאת
נעליים יפות

כרגע אני רק איש וגם זה לוקה בחסר, אגדה תקראי לי רק אחרי שאני אשפר את הטכניקה ואתן 225 נקי
תקשיב. אתה באמת לא רגיל. קח את זה לאן שאתה רוצה.

ואם ננקוט בעוד קצת רצינות, יש לך כוחות באמת גדולים, גם פיזית וגם נפשית. קצת פסיכופט, אבל גם זה יתרון.
עם מעט עבודה, פתיחת ראש והקשבה לאנשים שאכפת להם ממך (ויש פה כמה וכמה) אתה תגיע באמת רחוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית