הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 120*21 % 160*1, 130*6== 3 סטים האחרון היה מסוכן מאוד

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
בסרטון האחרון חזרה אחרונה ירדתי לבור בלי לחשוב והתהפכתי שם במקום לזרוק את המוט אחורה ואז המדריך שם צעק עלי ואמר לי לצאת בסוף הסכים שאני אעשה רק עד 100 ק"ג שם, נראה איך זה יעבוד, אולי זה אפילו יהיה טוב בשבילי 🤯

ראיתי אתמול כמה סרטונים על הכיווץ וניסיתי ליישם בחימומים 60,100 זה עבד פיקס בחימומים, במליון חזרות כבר יצאתי מפוקוס עם ה ברייס והכיווץ אבל התחלתי לתפוס שם את העסק עם הכיווץ, אם כי עדיין יש מה לתרגל

את ה120*21 ביצעתי בדקה וחצי, אם הייתי מבצע את זה ב3 דקות אולי הייתי נותן יותר חזרות וכנראה שאולי זה היה נראה יותר טוב
לא ידעתי איך זה יעבוד אבל @elchonon ביקש יפה וזה התוצאה, משער שיש מקום לשיפור כי לקראת הסוף התחיל לכאוב הג ב שם משמע לא עבדתי טוב ברייס כיווץ u name it הייתי יכול למשוך עוד 4-5 חזרות אבל זה היה קשוח הרמתי ידיים שם אחרי ה21 חזרות

120*21
Streamable Video

160*1 - לא הייתי בטוח בעצמי כי בערו לי הרגליים ולא נחתי אחרי המליון חזרות אבל זרם דווקא
160*1

130*6 - -בסט השלישי התהפכתי שם היה צחוקים, תחסכו ממני את ההטפות מוסר וכאלה כי עבדתי במשקל נמוך, יצאתי מיציבות כי נכנסתי לסט 3 מייד אחרי 2 בלי דקה לחשוב רגע להיכנס מחושב, הפאק כולו שלי, המזל שזה תפס אותי ב130 כדי לחייב אותי לשפר עמדות כדי שזה לא ייקרה ב200 וכדומה--

130*6
Streamable

130 #2

#3 שמה התהפכתי כמו ליצן בבור בחזרה האחרונה
Streamable

בלי קשר אשמח לחוות דעת מקצועית ביקורת טכניקה או /ו דברים שכדאי לי לעבוד עליהם לשפר עמדות לעשות שונה או למה דבר כזה או אחר קורה, היום באתי ללמוד כדי להשתפר כי ממש לא באלי להתהפך שוב עם משקל נמוך, זהו חלאס צריך להתאפס שם, לא לעניין בכלל..

אני משער שב90% מהחזרות יש מקום לעוד קצת עומק ,וכמובן עוד דגשים שתתנו לי פה, לא קפצתי לכבד היום לשם שינוי

נערך לאחרונה:
כרגע זה נראה רחוק מתחת לאדמה
פעם מנצח די מפורסם ששמע אותי מנגן בחלילית אמר לי שאם אני אמשיך ככה - אני עוד אגיע רחוק.
-"כמה רחוק?" - שאלתי. הוא ענה:
-"תלוי כמה חזק יבעטו אותך".

@elchonon
אם הבנתי אותך נכון, ואשמח שתתקן אותי בכל נקודה באם הבנתי את דבריך שגוי, פשוט כתבתי פה איך המוח שלי הבין כל אחד מהדברים שכתבת:

-להוסיף תרגולים בלואו בר

-להוציא את המוט מהראק עם 2 רגליים, להוציא אותו בזהירות בלי תנועות חדות וכל הזמן להרגיש את השיווי משקל במקום לקפוץ שם על ההתחלה

-לדחוף מרפקים קדימה ולתת להם לדחוף את הלאטס אחורה ולתוך עצמם כדי לעזור לכיווץ, משהו עם הבית שחי, הקיו הזה שיניבגופט הביא פה לפני כמה ימים, לדחוף את השולדר בליידס לתוך עצמם ע"י זה

-ברייסינג, לקחת אוויר לריאות? התכוונת כאילו למלא גם את הריאות וגם את הבטן אני משער, משם לסגור פה ולתת לאוויר למלא את כולי בכל הכוח כאילו אני דופק ח##ון אבל שומר את הפה סגור שהאוויר לא ייצא

-הרמת המוט מהראק, היא מתבצעת עם 2 הרגליים באותו קו או שאפשר שכל רגל במקום אחר? בהוצאת הראק אני צריך להיות באותו פוזיציה ברגליים כמו בסקוואט עצמו? ואז 2-3 צעדים אחורה ומשם שוב סקוואט רק בלי האנראק?

-להיות יעיל עם הצעדים לאחור כדי לא לאבד כיווץ יציבות וכו על פארש

קח שוב אוויר לריאות, תנעל ותכווץ את הבטן בשיא העוצמה, ותנסה לדחוף את האוויר מהבטן לבחוץ אבל תחסום את האוויר לצאת עם פה סגור, כמו שאנשים מפוצצים את האוזניים בטיסה. או כמו שעושים אנשים בעצירות ומחרבנים.
-שוב לגבי זה.. לוקחים לריאות את האוויר וגם לבטן? אשמח שתרחיב בנושא בכמה מילים פשוטות

-התנועה של דחיפת ברכיים קדימה ולצדדים והיפ הינג במותן צריכה לקרות בו זמנית כמו שחבר שלך ריי ווילימס אומר שהוא break from the knee משער שהוא מתכוון לזה

-לרדת לאט ובשליטה בלי לשחרר את הכיווץ כך שאם אחליט להיות סטטי בשלב מסוים בתנועה, אשאר ביציבות. אין מצב שמאבד שליטה ואם צריך אז לרדת לאט לאט כדי לשלוט בזה

מהבור, להתפוצץ ולשבור את התקרה, תוך כדי שהמשקל מאוזן על אמצע כף הרגל, ולדחוף את הרצפה חזק עם כל כף הרגל (כל 3 הנקודות) עקב וקדימה ימין קדימה שמאל ברגל

-הברך נעולה איפה שהיא קדימה ובחוץ ולא קורסת פנימה או אחורה כי אם היא תלך אחורה לפני הזמן יהיה בבת אחת מלא עומס על הגב שיכול לגרום לי ליפול אם זה יתפוס אותי לא מוכן וגם הקוואדס יעבוד פחות בתרגיל הזה והרי התרגיל הזה בשבילו

--האם הישבן יעלה ראשון, או שהגב ישאר באותה מנח ורק הברכיים יעשות את העבודה, זה תלוי בנוחות שתרגיש אחרי שתיישם את כל הכללים שאמרתי.
-בהתאם לסעיף קודם

-לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ולא להשתגע במשקלים, המטרה כרגע היא לא לצבור כוח אלא ללמד את הגוף והמוח איך לעבוד נכון, משמה להשיג כוח יהיה יותר פשוט

אלחנן, אם באחד מהסעיפים הבנתי אותך לא נכון אשמח שתתקן אותי, תודה
חוץ מזה בלי להיות קטנוני אמרת שאם אני אעשה את ה120 להרבה חזרות אתה תתן מוניטין חיובי בלי קשר לכלום.. אבל עזוב אותך מוניטין, זה לא חשוב העיקר שאתה עוזר
לגבי הכיווץ מהבטן ראיתי אתמול את הסרטון של ריי והוא אומר שהוא מתרכז לכווץ את הגב ומשם הכל מסתדר במקום הקטע עם הבטן

אשמח שתסביר לי אותו למה הוא התכוון שם
הוא אמר לך שהוא לא מרשה לך יותר מ-80kg ל-5 חזרות. די להתווכח.

אני מוסיף לך אתגר:
אם המשקלים קלים לך - תן ירידה איטית רצח.
וגם אפילו עצירה של שנייה למטה.
עלייה - עדיין תעשה מהר.

תסתכל על זה כעל אימון לסבלנות שלך, ולשליטה.
תעשה מזה שיעור על איפוק וריסון עצמי.
5x80kg. זה מה שיש לך. אסור לך יותר.

אני אומר - קל את זה פרויקט.
אימון הבא תצלם את כל 10 הסטים.
נראה אותך מחזיק ככה שלושה שבועות.

נערך לאחרונה:
אני קורא הרבה תגובות פה של חבר׳ה ותיקים שאומרים שהרמה בפורום ירדה וכדומה, ואז אני רואה את כמות המשתמשים שמנסה לעזור פה פעם אחר פעם לבחור שמתעקש לא להקשיב, ממשיך לסכן את עצמו והסובבים אותו ובאופן כללי פשוט מבזבז לכולם את הזמן.
ריספקט לכל מי שעדין מאמין בבחור הזה.

זה לא קשור, אבל הייתי חייב להוציא את זה.

• פותח/ת השרשור
@reemar
איפה הסרטונים של 10x5x80kg?
עשיתי קצת לאנגים בדמבלים לג פרס לג אקסטנשן ותאומים
תרגול טכניקה במוט ריק היי באר ו לואו באר

אימון רגליים אחרון לא הרשו לי לשים משקל על המוט בסקוואטים בכלל, יש דיבור על שיתנו לי מאה אבל בנתיים לא מרשים לי כלום

אפילו שאני שם משקל בשביל פרס צועקים עלי למה אני שם משקל ולא אני אומר להם שזה פרס ולא סקוואטים אז הם נרגעים

נראה לי הם חיכו בנרות לרגע הזה כדי לעשות לי מגבלות חדשות, בכל מקרה, הכל לטובה

• פותח/ת השרשור
מקווה שבקרוב יתנו לך 80. 😭
בהצלחה!
בנתיים הם מסתכלים עלי עקום גם שאני שם רק מוט ריק
אז לוקח 2 דמבלים ועושה לאנגים למרות שאין לי מושג איך עושים אבל לא נראה לי שאפשר לפשל שם יותר מדי

אם זה יימשך ככה ב2-3 שבועות הקרובים אני אנסה למצוא לעצמי מכון אחר בו אוכל לעשות סקוואטים

עשיתי קצת לאנגים לג פרס לג אקסטנשן ותאומים
תרגול טכניקה במוט ריק היי באר ו לואו באר

אימון רגליים אחרון לא הרשו לי לשים משקל על המוט בסקוואטים בכלל, יש דיבור על שיתנו לי מאה אבל בנתיים לא מרשים לי כלום
בנתיים הם מסתכלים עלי עקום גם שאני שם רק מוט ריק
אז לוקח 2 דמבלים ועושה לאנגים למרות שאין לי מושג איך עושים אבל לא נראה לי שאפשר לפשל שם יותר מדי

אם זה יימשך ככה ב2-3 שבועות הקרובים אני אנסה למצוא לעצמי מכון אחר בו אוכל לעשות סקוואטים
לא הייתי ככ בטוח אם הייתי אתה

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ככ בטוח אם הייתי אתה

לשמור על הטורסו כמה שיותר ישר, לרדת כמה שיותר לפני שעולים, ולדחוף את הברך כמה שיותר החוצה כל הזמן

מעבר לכך אני עם דמבלים בידיים ולא מוט על הגב אז אין שם יותר מדי מקום לטעות

שעולים לנסות להפעיל כמה שיותר כוח מהרגל שמקדימה אלא אם כן זה לאנגים אחוריים ואז זה קצת שונה ולהרגיש את הישבן+קוואדס פועל טוב בתנועה, גם ההמסטרינג מקבלים שם מתיחה טובה מהרגל שמאחורה

בגדול התנועה די מוכרת לי כי כל פעם שאני עולה מדרגות אני פה ושם משתעשע ו'מתרגל' את זה

לבנתיים עדכון פיזיקס קצר סתם כי אין לי סקוואטים להראות כי חלים עלי מגבלות

קבצים מצורפים

• IMG_20200902_190746_929.jpg
    IMG_20200902_190746_929.jpg
    KB 135 · צפיות: 73
@elchonon כמה עולה שם מנוי? והאם יש להם סניף בירושלים?
אני לא יודע, הגעתי רק לתחרות.
מה לי ולשער בנימין:sarcastic:

היה שם תחרות סיבולת, 87.5 ק"ג דדליפט אם אני זוכר נכון, עשיתי 80 סטים. זה היה מטורף, לא התכוננתי לזה. ואז גם בנץ' סקוואט מתח ומקבילים.
פשוט רציתי לראות מה אני מסוגל לעשות בתחום לא שלי מול מתאמנים חזקים על התחום שהתכוננו כמו שצריך, והם לא איכזבו, בחורים חזקים תמיר ושי.

אני לא יודע, הגעתי רק לתחרות.
מה לי ולשער בנימין:sarcastic:

היה שם תחרות סיבולת, 87.5 ק"ג דדליפט אם אני זוכר נכון, עשיתי 80 סטים. זה היה מטורף, לא התכוננתי לזה. ואז גם בנץ' סקוואט מתח ומקבילים.
פשוט רציתי לראות מה אני מסוגל לעשות בתחום לא שלי מול מתאמנים חזקים על התחום שהתכוננו כמו שצריך, והם לא איכזבו, בחורים חזקים תמיר ושי.
פשוט הגעת למכון כלשהו שאתה לא רשום אליו ועקצת מהם חצי אלפייה ואימון חינם על חשבונם, איזה אח חחחח
לך תתחרה מול החברה בקרוספיט, יש להם הרבה תחרויות והם אוהבים את הרעיון של מליון סטים דדליפט סקוואט ושמה זה גם על זמן, אתה לוקח אותם בהליכה

פשוט הגעת למכון כלשהו שאתה לא רשום אליו ועקצת מהם חצי אלפייה ואימון חינם על חשבונם, איזה אח חחחח
לך תתחרה מול החברה בקרוספיט, יש להם הרבה תחרויות והם אוהבים את הרעיון של מליון סטים דדליפט סקוואט ושמה זה גם על זמן, אתה לוקח אותם בהליכה
איזה אימון? זה היה קריעת תחת שלא יכולתי לזוז אחרי זה שבוע.
זה טעות שלא התכוננתי לזה:confused001:
אקפוץ לכל תחרות אם זה נשמע כיף ושיש לי סיכוי לנצח.
מה שכן, היה שם חטיפי חלבון חינם, חסכתי שבוע של שימוש באבקה שלי.

אחלה תחרות.

לפחות תמיר היה נראה שגם הוא בקושי יכל לזוז מזה, הכי כיף תחרות צמודה:lol:
תמיר תותח בלי ספק, כבוד
אתה יודע מתי ואם יש להם תחרות נוספת? מת להשתתף, והפעם בלי רחמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית