הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב העליון אחרי תאומים בסמית'

• פותח/ת השרשור ShaiO
  • פורסם בתאריך

ShaiO

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
אני עכשיו כמה דקות אחרי האימון רגליים, בתרגיל האחרון עשיתי תאומים בסמית' שזה תרגיל שאני עושה קבוע ללא כאבים. לא יוגע אם זה משנה, אבל השתמשתי במגבת שמישהו אחר שם לריפוד (אני רגיל למוט) וכשהתחלתי להוריד את המוט, הרגשתי פופ חזק וכואב בגב העליון מתחת למפרקת. הרגשתי שמשהו נדחס שם (אולי החוליות?) כרגע אני ממש מוגבל בתנועה ויש כאבים כשאני מכווץ את שרירי הגב ועושה פעולות מסויימות. כאב חד כמו דקירה כזאת
אם מישהו אולי יודע מה יכול להיות שקרה זה יעזור כי אני חושב שזה רציני ומתכנן ללכת לרופא

אני עכשיו כמה דקות אחרי האימון רגליים, בתרגיל האחרון עשיתי תאומים בסמית' שזה תרגיל שאני עושה קבוע ללא כאבים. לא יוגע אם זה משנה, אבל השתמשתי במגבת שמישהו אחר שם לריפוד (אני רגיל למוט) וכשהתחלתי להוריד את המוט, הרגשתי פופ חזק וכואב בגב העליון מתחת למפרקת. הרגשתי שמשהו נדחס שם (אולי החוליות?) כרגע אני ממש מוגבל בתנועה ויש כאבים כשאני מכווץ את שרירי הגב ועושה פעולות מסויימות. כאב חד כמו דקירה כזאת
אם מישהו אולי יודע מה יכול להיות שקרה זה יעזור כי אני חושב שזה רציני ומתכנן ללכת לרופא
מה שווה כל הבלבולי שכל שיגידו לך פה. תעמיד פנים שהפוסט הזה לא קיים ולך לרופא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית