עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני משתף מכל הלב
קודם כל חוסר הבטחון אל מול הענקים במכונים.
הייתי בעברי הרחוק זה כייף לא נורמלי
ועוד במיוחד עם הידע והכלים שיש לי היום.
פחד ומבוכה זו האמת
זמן יש
כסף יש
אתה חי בהזיה שלמישהו רנדומלי במכון אכפת ממך אפילו קצת, אני עושה פרצופים של חולה לפעמים בהרחקות לצדדים או כל מיני תרגילים שאני מנסה לסחוט עד המיץ האחרון, אלף זין. שם מוזיקה של צרחות על הכי חזק מי ששומע שיבושם לו יש לי שירים טובים. אנשים בזמן אימון חושבים על הסט הבא או זמן לסדר בראש עניינים אישיים, או תקועים בטריפ עם המוזיקה. אתה הדבר האחרון שמעניין אותם בחדכ. בגלל שאני מבין כמה חשוב זה להתחמם, לפעמים אני מתחמם עם משקלים ממש ממש מצחיקים בשביל להזרים דם, גם אם מישהו יחשוב למה אני מרים את המשקל המביך הזה, נניח...אני יודע למה. זה כל מה שמשנה. חוץ מזה תתבייש בעצמך שאתה בן אדם בוגר עם ילדים ואתה מתבייש לצאת מהחדר לחדר כושר, משהו שילדים בני 15 עושים בלי יותר מידי מחשבה לצחוקים עם חברים (כן..זה בילוי שלהם) אשכרה אבא לילדים מפחד ללכת לחדכ..אגב אני חושב שלא היית בחדכ הרבה זמן כי אתה תהיה בין הענקיים שם לפי הגב הזה, גם אם זה לא בדיוק pure muscle.
בכל מקרה מביך אותי לקרוא את זה, זה כנראה תירוץ שאתה לא שם לב אליו, אתה מפחד להיכנס לחדכ לקבל איזו מכת נוסטלגיה.
זמן יש, כסף יש, אבל מה שעוצר אותך זה מה דודו לוי עלול לחשוב עליך? אם אתה לא נרשם לחדכ אני דואג לסדר לך באן.
אגב, ההתנהגות הזו רק מפילה עוד יותר את הטסט.
דודו לוי נשמע בחור מאיים
למה מכניס אותו לסרטים?הבחור על 6 טסט מה אתה מכניס אותו לסרטים
למה מכניס אותו לסרטים?
אה חשבתי יש לו קופון ליס פלאנטיפחד ללכת לחדכ..
לא מעת אנשים מרגישים לא נוח ללכת לחדר כושר. לא רואה עם זה בעיה.
הוא כןpure muscle
רוברטו האחד והיחיד@Whale זה רוברט?
לא אחיאבל יש את המבטים וכו
תראה
אולי אף אחד לא מתעניין כמה אתה מרים
אבל יש את המבטים וכו
זה לא כמו אז שלא היו רשתות חברתיות
גם אז המראה החיצוני היה מדבר
אבל היום זה נוראי
לא אחי
אל תיתן לזה להפריע לך
לא בחיים ובטח לא בחדכ
לא רוצה להתחיל לספר לך איזה מבטים אני מקבל בעבודה (או בכלל בחיים)
לדוגמא בחול כייף רצח להתאמן
אפילו ששם הם הרי אדם
אבל כולם אדיבים ובאמת כל אחד בעולם שלו.
פה בארץ ...