הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב ריצה עם אימונים בחד"כ

Soviet Onion

משתמש מתחיל
76
1
נק' מוניטין:
-6
76
1
אני מתאמן ABXXABX, ואם זה משנה משהו אני גם נוסע לחדר כושר באופניים, 20 דקות לכל כיוון (כלומר 40 דקות רכיבה בכל יום שאני מתאמן בו).

השאלה שלי היא איך, מתי וכמה פעמים בשבוע אפשר לשלב ריצות של כמה קילומטרים ככה שלא יצא שאני מעמיס על הרגליים יותר מדי. תודה 😃

אתה הגעתה למצב שבו העמסת יותר מדי על הרגליים? אם לא, תעשה מה שבא לך, ואם יש לך בעיה מבחינת התאוששות אז תעשה שינויים.

• פותח/ת השרשור
אתה הגעתה למצב שבו העמסת יותר מדי על הרגליים? אם לא, תעשה מה שבא לך, ואם יש לך בעיה מבחינת התאוששות אז תעשה שינויים.
לא הגעתי למצב כזה, אבל בכל זאת - זה לא יפגע בי? בנוסף, אני גם מנסה לעלות במסת שריר ורוצה לדעת שהריצות לא יפריעו למטרה הזאת.

לא הגעתי למצב כזה, אבל בכל זאת - זה לא יפגע בי? בנוסף, אני גם מנסה לעלות במסת שריר ורוצה לדעת שהריצות לא יפריעו למטרה הזאת.
אם זה יפגע תדע. אבל אם אתה באופן מכוון תוריד עומסים שלא צריך אז תפגע במטרות שלך
אם אתה רוצה להיות שמרני תתחיל לאט, בריצה 2 פעמים בשבוע מרחקים קצרים עצימות קלה, ומשם תתקדם לאט. תוסיף משבוע לשבוע 10% מרחק, כלומר אם שבוע 1 עשית 10 ק"מ, שבוע הבא אתה עושה במצטבר 11

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית