הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט נמוך

• פותח/ת השרשור f23ecd
  • פורסם בתאריך

f23ecd

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
יש לי טסט נמוך 10.2 הלכתי לרופאה אמרה שהכל תקין ושלחה אותי לאורולוג שרק הביא לי כדורים לא זוכר את השם אבל אותו רעיון של וויאגרה.
מה אפשר לעשות? מרגיש שזה מפריע לי בחדר כושר ובנוסף לא יודע אם זה קשור יש לי קושי לקום בבוקר ועייפות כללית לאורך היום ושינה לא טובה.
מצרף את תוצאות הבדיקה.
upload_2020-8-30_22-4-9.png

upload_2020-8-30_22-4-18.png

זה פר רופא ורופאים רבים אומרים אם זה בטווח אז אתה תקין..
צודק
תלוי רופא באמת
קטע,פעם אמרתי לרופאה סתם כבדיחה איך מקבלים מרשם לטסט וכו
אמרה לי שאם ארצה,תשלח אותי למומחה שיבדוק ושכנראה שיאשרו לי
רק ציינה שזה לוקח המון זמן
לא באמת צריך את זה,גם הסחבת לבדיקות מייגעת

בארץ מתחת ל9 מטפלים
אבל הסבירות לקבל די נמוכה
מי שאני מכיר היו בין 0-3 (כמעט מרוקנים)

אני מכיר אותו
הוא לא אחוז שומן גבוה מידי (לאחרונה טיפה עלה במשקל) (אבל אחוז השומן זה לא הסיבה פה)
היה זמן שהינו מתאמנים ביחד בזמן שאני עליתי די טוב שריר הוא בקושי עלה (הוא התחיל כשחיף)
היה לו תפריט טוב פי 2 חלבון ירקות פחימומת שומנים הכל כמו שצריך
הכרתי 2 פאוורליפטרים מאוד חזקים עם טסט נמוך.
לפעמים זה פשוט קורה.
במקרה כזה הוא צריך ללכת שוב לרופא, ממה שיצא לי לראות, לשמוע ולקרוא זה לא כל כך פשוט לקבל מרשם לטסטסטרון בארץ. לא מזמן הייתה כתבה בחדשות של ערוץ 12 על כך שקופות החולים לא מעוניינות לחלק מרשמים אפילו שהתרופה על פניו נמצאת בסל התרופות.
באופן לא מפתיע הכל סובב סביב כסף, לאף אחד לא באמת אכפת.
אני לא חושב שזה רק סובב סביב כסף, זה תרופה, וכמו כל תרופה, זה בא עם מחיר. חבל להיות כבול לטסט חיצוני כל החיים.

סיפרתי בעבר שהטסט של אחי הקטן היה ברצפה, ההתפתחות שלו נעצרה, בגיל 17 הוא היה בלי שערות בגוף, מעט שמן בלי חשק מיני בכלל. הלכו לתת לו trt. התעקשתי בפני ההורים שלי שיחכו, כי מדובר בטיפול לכל החיים וחבל.
במקרה שלו בגלל אוטיזם קל, הוא היה על הרבה תרופות "מיותרות", תרופה להירדם, נגד חרדות ומה לא. הצעתי שאולי זה הגורם.
הפניתי אותם למטפל טבעי אלטרנטיבי שאני מכיר וסומך עליו. שיפרנו את התזונה במעט, התחלנו עם תוספי תזונה וצמחים.
היום, פחות משנה אחרי, הטסט בנורמה, והוא עובר מה שהרבה נערים עברו מוקדם בחיים בגיל 17 מבחינת חשק מיני.
אם לא הייתי מתערב, הוא היה נשאר כבול לעוד סוגי תרופות רבים. הוא רגוע יותר, נרדם בקלות, וברוך ה' לא זקוק לכל התרופות המיותרות שלקח. לא כל בעיה דורשת טיפול קונבנציונלי. כי כל טיפול קונבנציונלי גובה מחיר, וכמעט תמיד מוביל לבעיה נוספת. זה רק כשאין ברירה.

המלצתי זה לפנות למטפל טבעי טוב ועם נסיון, כי עם תזונה מתאימה ותוספי תזונה מתאימים, אפשר לטפל בבעיה.

הייתי ממליץ גם לבדוק את בלוטת התריס, יכול להיות קשר לפעמים.

אני חושב שרפואה קונבנציונלית יודעת לאבחן בצורה הכי מדויקת שיש. אבל הטיפולים שלה למרות שעובדים לא שווים את זה. לא מספרים לך כלום לפני טיפול. הם לא יודעים שיש דרכים אחרות לטיפול, ולא מספרים לך מה הפרוגנוזה של המחלה ושל הטיפול.
זה רק, אה... כולסטרול גבוה? הנה תרופה. אין הכוונה לדרך אחרת. לא מספרים לך על האימפוטנציה מהטיפול שלהם, כי יש להם תרופה גם לזה כשזה יקרה. וכן הלאה.

כמה כאלה אתה מכיר שנלחמו ויצאו עם משהו?

באופן אישי? אפס.
כתבתי שזה קשה מאוד, לא ממהרים בארץ לתת מרשם לטסט. אם רק היו פה קליניקות פרטיות לפוריות הגבר...
אני לא חושב שזה רק סובב סביב כסף, זה תרופה, וכמו כל תרופה, זה בא עם מחיר. חבל להיות כבול לטסט חיצוני כל החיים.

לגביי הכסף, זה לא שהבאתי את הנתון הזה מהתחת. זה מה שכל הרופאים שהשתתפו בכתבה אמרו. היה שם רופא של מכבי, של כללית ושל קופ״ח נוספת.
בנוסף האנשים שהשתתפו בכתבה, אלו אנשים שסבלו ועדין סובלים מהתופעות לוואי שנים. הם לא בקצה הנמוך של הנורמה, אלא מתחת.
בכל מקרה זה מה שהיה בכתבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית