עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלבון זה לא אבקה בכלל?😆
בשביל מי אתה עובד?מימ של יהודים לעשות כסף, אין באבקות חלבון שום חלבון.
בשביל מי אתה עובד?
בשביל היהודים שמוכרים בשר ועוף?
אחרי שהזמנתי 8 ק"ג חלבון קולגןמימ של יהודים לעשות כסף, אין באבקות חלבון שום חלבון.
טבעוני? אני תמיד מזמין סויה ואי אפשר לשתות אותו בשייקר זה נהיה עיסה, מה לגבי החלבונים האחרים?אחרי שהזמנתי 8 ק"ג חלבון קולגן
2.5 ק"ג חלבון סויה
ו5 ק"ג טוטאל בלנד פרוטין
אתה אומר לי את זה?
לא יכולת להגיד קודם?
הזמנתי כל הזמנה בנפרד עד 250₪ ועוד כל מיני דברים נצרכים לתקופה הקרובה/רחוקה כמו ויטמין c אומגה 3
קשוח הקטע של ה250₪ וזהו אחרת מכס
אבל ממש נחמד 28 אחוז הנחה ועוד 10 אחוז קופון ועוד 10 אחוז משתמשים חדשים
אני שם סקופ מהרגיל שיש לו טעם של Strawberry Cream ומוסיף אליו סקופ של קולגן או סויה וזה עובר חלקטבעוני? אני תמיד מזמין סויה ואי אפשר לשתות אותו בשייקר זה נהיה עיסה, מה לגבי החלבונים האחרים?
wtf.. יש הרבה תלונות על הSOY ISOLATE מבחינת ערבוב, בלתי אפשרי לשתייהאני שם סקופ מהרגיל שיש לו טעם של Strawberry Cream ומוסיף אליו סקופ של קולגן או סויה וזה עובר חלק
קולגן לבד עובר חלק אין לו טעם
שייקר קפיץ ומים לא עושה לי בעיות
אם זה חלבון שהוא לא whey או total blend תביא בלי טעם, עדיף..wtf.. יש הרבה תלונות על הSOY ISOLATE מבחינת ערבוב, בלתי אפשרי לשתייה
עריכה: קבל ביטול, מסתבר שהם עשו מתכון חדש לSOY ISOLATE כי קיבלתי שק חדש שבוע שעבר, והוא מתערבב ממש ממש טוב כמו מי גבינה לעומת הקודם שפשוט אי אפשר היה לשתות.
מבחינת טעם גם הוניל וגם השוקולד ממש שונים ופחות טוב מהישן, אבל מעדיף את הגרסה הזו (בנוסף מאוד זול)
מבחינת מחיר כן (הבדל של 20 ש''ח+-) אבל הטעם קרטון אחי, מה אתה מוסיף לטעם? ומה זה קולגן?אם זה חלבון שהוא לא whey או total blend תביא בלי טעם, עדיף..
אמרתי.. שייק אצלי זה 2 סקופיםמבחינת מחיר כן (הבדל של 20 ש''ח+-) אבל הטעם קרטון אחי, מה אתה מוסיף לטעם? ומה זה קולגן?
עד עכשיו הייתי עושה 'פנקייק' של חלבון סויה + חלב סויה + שיבולת שועל + אוכמניות, אבל בא לי לגוון
אהה, אני פשוט טבעוני, שאלתי לגבי קולגן מה ההבדל בינו לסויהאמרתי.. שייק אצלי זה 2 סקופים
סקופ מבוסס whey עם טעם וסקופ נוסף של קולגן או סויה ללא טעם
ואז אין פאקים של טעם ויש הרבה חלבון ביחס למחיר
קולגן זה כמו קריאטין כמו חול עובר חלק מבחינת טעם והכלאהה, אני פשוט טבעוני, שאלתי לגבי קולגן מה ההבדל בינו לסויה
קולוגן זה מבעלי חייםאהה, אני פשוט טבעוני, שאלתי לגבי קולגן מה ההבדל בינו לסויה
נשמע מזיק בטירוף.
ניסיתי עכשיו לפני אימון, אעדכן בערב אם אני מת