הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החשיבות של נתרן בתזונה שלנו

Alina187

משתמש מתחיל
48
10
נק' מוניטין:
10
48
10

בסרטון,סטן מדבר על החשיבות של הנתרן בתזונה שלנו
בסרטון הוא ממליץ לצרוך רבע כפית של מלח במים לפני אימון שלמעשה נותן מענה כמו של Pre-workout או כדורי מלח
מישהו שבמקרה הקשיב להמלצתו וניסה ?האם אכן הייתה השפעה במהלך האימון?

מימ של יהודים לעשות כסף, אין באבקות חלבון שום חלבון.
אחרי שהזמנתי 8 ק"ג חלבון קולגן
2.5 ק"ג חלבון סויה
ו5 ק"ג טוטאל בלנד פרוטין

אתה אומר לי את זה?

לא יכולת להגיד קודם?

הזמנתי כל הזמנה בנפרד עד 250₪ ועוד כל מיני דברים נצרכים לתקופה הקרובה/רחוקה כמו ויטמין c אומגה 3

קשוח הקטע של ה250₪ וזהו אחרת מכס
אבל ממש נחמד 28 אחוז הנחה ועוד 10 אחוז קופון ועוד 10 אחוז משתמשים חדשים

אחרי שהזמנתי 8 ק"ג חלבון קולגן
2.5 ק"ג חלבון סויה
ו5 ק"ג טוטאל בלנד פרוטין

אתה אומר לי את זה?

לא יכולת להגיד קודם?

הזמנתי כל הזמנה בנפרד עד 250₪ ועוד כל מיני דברים נצרכים לתקופה הקרובה/רחוקה כמו ויטמין c אומגה 3

קשוח הקטע של ה250₪ וזהו אחרת מכס
אבל ממש נחמד 28 אחוז הנחה ועוד 10 אחוז קופון ועוד 10 אחוז משתמשים חדשים
טבעוני? אני תמיד מזמין סויה ואי אפשר לשתות אותו בשייקר זה נהיה עיסה, מה לגבי החלבונים האחרים?

טבעוני? אני תמיד מזמין סויה ואי אפשר לשתות אותו בשייקר זה נהיה עיסה, מה לגבי החלבונים האחרים?
אני שם סקופ מהרגיל שיש לו טעם של Strawberry Cream ומוסיף אליו סקופ של קולגן או סויה וזה עובר חלק

קולגן לבד עובר חלק אין לו טעם

שייקר קפיץ ומים לא עושה לי בעיות

אני שם סקופ מהרגיל שיש לו טעם של Strawberry Cream ומוסיף אליו סקופ של קולגן או סויה וזה עובר חלק

קולגן לבד עובר חלק אין לו טעם

שייקר קפיץ ומים לא עושה לי בעיות
wtf.. יש הרבה תלונות על הSOY ISOLATE מבחינת ערבוב, בלתי אפשרי לשתייה

עריכה: קבל ביטול, מסתבר שהם עשו מתכון חדש לSOY ISOLATE כי קיבלתי שק חדש שבוע שעבר, והוא מתערבב ממש ממש טוב כמו מי גבינה לעומת הקודם שפשוט אי אפשר היה לשתות.
מבחינת טעם גם הוניל וגם השוקולד ממש שונים ופחות טוב מהישן, אבל מעדיף את הגרסה הזו (בנוסף מאוד זול)

נערך לאחרונה:
wtf.. יש הרבה תלונות על הSOY ISOLATE מבחינת ערבוב, בלתי אפשרי לשתייה

עריכה: קבל ביטול, מסתבר שהם עשו מתכון חדש לSOY ISOLATE כי קיבלתי שק חדש שבוע שעבר, והוא מתערבב ממש ממש טוב כמו מי גבינה לעומת הקודם שפשוט אי אפשר היה לשתות.
מבחינת טעם גם הוניל וגם השוקולד ממש שונים ופחות טוב מהישן, אבל מעדיף את הגרסה הזו (בנוסף מאוד זול)
אם זה חלבון שהוא לא whey או total blend תביא בלי טעם, עדיף..

אם זה חלבון שהוא לא whey או total blend תביא בלי טעם, עדיף..
מבחינת מחיר כן (הבדל של 20 ש''ח+-) אבל הטעם קרטון אחי, מה אתה מוסיף לטעם? ומה זה קולגן?
עד עכשיו הייתי עושה 'פנקייק' של חלבון סויה + חלב סויה + שיבולת שועל + אוכמניות, אבל בא לי לגוון

מבחינת מחיר כן (הבדל של 20 ש''ח+-) אבל הטעם קרטון אחי, מה אתה מוסיף לטעם? ומה זה קולגן?
עד עכשיו הייתי עושה 'פנקייק' של חלבון סויה + חלב סויה + שיבולת שועל + אוכמניות, אבל בא לי לגוון
אמרתי.. שייק אצלי זה 2 סקופים
סקופ מבוסס whey עם טעם וסקופ נוסף של קולגן או סויה ללא טעם
ואז אין פאקים של טעם ויש הרבה חלבון ביחס למחיר

אמרתי.. שייק אצלי זה 2 סקופים
סקופ מבוסס whey עם טעם וסקופ נוסף של קולגן או סויה ללא טעם
ואז אין פאקים של טעם ויש הרבה חלבון ביחס למחיר
אהה, אני פשוט טבעוני, שאלתי לגבי קולגן מה ההבדל בינו לסויה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית