עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רעיון טוב ואף זמין וזול.אני שותה כפית מלח שטוחה עם בערך 300mL מים בדרך לחדכ. פאמפ חלומי. כח מתפרץ .
אני סבור שיש כאן תלות בכמות ההמלחה שהאדם ממליח את החזה והביצים. [ של העוף כמובן ]אם אתה לא חי כל היום רק על חזה עוף וביצים אז אתה תצרוך מספיק נתרן במהלך היום
אני סבור שיש כאן תלות בכמות ההמלחה שהאדם ממליח את החזה והביצים. [ של העוף כמובן ]
שלום רבתקרא שוב מה שרשמתי
שלום רב
קראתי שוב והפנמתי את כוונתך.
יחד עם זאת, זה עדיין תלוי בכמה ממליחים, אם בכלל, את המזונות הנ"ל. 😃
אכן הבנתי דבריך,צהריים טובים,
שוב, במילים אחרות, חוסר בנתרן יהיה רק למי שהתפריט שלו מתבסס רק על חזה עוף וביצים לדוגמה (כמות המלחה ידנית ממוצעת לא תספק את כמות הנתרן הנדרש), אך מי שהתפריט שלו מתבסס על שאר מקורות המזון - כמו גבינה, אוכל מתועש וכדומה יקבל מספיק כמות של נתרן ללא צורך של תיסוף חיצוני.
הפוך, לאדם בריא שמתאמן מחסור במלחים זו בעיה הרבה יותר גדולה מעודף מלחים.אין טעם להתעסק בזה יותר מידי, צריכת יתר נתרן תהיה הרבה יותר מזיקה מחוסר בנתרן.
אם נסתכל על המלחה בלבד אז מומלץ לא לעבור את הכפית מלח ביום, אני אישית מתסף אולי בשליש כפית ושאר הנתרן מגיע ממוצרים כמו קוטג' וכדומה
הפוך, לאדם בריא שמתאמן מחסור במלחים זו בעיה הרבה יותר גדולה מעודף מלחים.
עודף מלחים זה בעייתי למי שיש לחץ דם גבוה רגיש לנתרן
רק באנשים עם לחץ דם רגיש לנתרן, וגם אז לא תמיד.עודף מלחים בין היתר גורם גם ללחץ דם גבוה
רק באנשים עם לחץ דם רגיש לנתרן, וגם אז לא תמיד.
הגוף שלך יודע להתמודד עם עודף נתרן, אבל חלק מהאנשים יכולים להתמודד יותר טוב מאחרים, וזה למה חלק מסלקים פחות ממנו ובאמת לחץ הדם עולה, וחלק יכולים לסלק את כל העודפים ולא תהיה עליה בלחץ הדםלחץ הדם של כולנו רגיש לנתרן, כי נתרן תמיד מושך אליו מים ולכן יש עליה בנפח הדם וכתוצאה מכך בלחץ הדם