הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליחה להוריד אחוזי שומן נמוכים

אלישבע

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בת 37
תמיד הייתי רזה מאוד עם תיאבון בריא ולא השמנתי מעולם
השמנתי בעקבות כדור שלקחתי ועליתי ממידה 34 ל38
במשקל זה רק כמה קילואים אבל במידות זה 2 מידות (שוקלת בערך 56 והגובה שלי 164)
מדובר על אחוזי שומן ממש נמוכים
הדיאטניות הרגילות אומרות שאסור להן לתת לי לרדת יותר כי זה מסוכן מה שלא נכון תמיד הייתי מידה 34 והייתי מאוד בריאה
אני מחפשת תוכנית-תפריט-סוג דיאטה שהכי יתאים לסיפור שלי כדי להוריד כמה זמן שזה אמור לקחת הכי מהר שאפשר
ואח"כ לחזור לאכול רגיל כי אין לי נטיה להשמנה
לא צריכה שינוי הרגלים וכו כי ההשמנה לא קרתה מאכילה לא נכונה
ניסיתי כבר כמה דיאטות כדי להוריד את השומנים האלה וזה לא יורד
כנראה צריך משהו יותר מדוייק..
אשמח להכוונה והאם אפשר לעשות זאת בלי אימונים רק ע"י תזונה

אם כרגע את במשקל X, ותרדי במשקל אבל תחזרי אחר כך לאכול כמו שאכלת לפני כן, אין סיבה שלא תחזרי למשקל X.
קשה להגיד מה הסיבה שאת שוקלת כמה שאת שוקלת כשכל החיים אכלת מה שמתחשק לך ונשארת במשקל נמוך יותר, אבל כרגע כדי לשנות את המצב דרוש שינוי בגישה ובחשיבה שלך. לאמץ תפיסת חיים חדשה לתזונה. הגוף שלך הוא לא אותו דבר כמו פעם.

את עדיין צעירה, אבל בכל זאת הגוף אומר לך שהוא שונה בגלל מה שלא יהיה. אלו החיים.

לרדת במשקל זה פשוט אך לא כזה קל, ולשמור על זה, זה פשוט אבל לא כזה קל. מדובר במינוס קלורי בסך הכל, ואחר כך ניטרלי.
כל כך קל לשבש את המושג הפשוט הזה עם הרעבות ואכילה מבולבלת וחסרת תוכנית, לכן אני ממליץ לך לפנות ליעוץ כאן של מייק והתזונאים שלו.

את לא צריכה אימונים כדי לרדת במשקל, אבל זה עושה את התהליך הרבה יותר קל, ונותן לך גוף יותר משורטט כשאת מורידה את השומן ומגלה מסת שריר עדינה שבנית עם האימונים. אבל בהחלט לא חובה להתאמן כדי לרדת במשקל.

כמו בכל תחום, יש אנשים שלומדים את הנושא ויכולים לעזור לך, יש טובים יותר, ויש טובים פחות.
ביעוץ כאן הרבה אנשים ממליצים ומספרים שזה עבד להם, אני ממליץ לך לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית