הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחד שהתחיל בסקוואט

Daniel557

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
לפני כמה אימונים עשיתי סקוואט וסט אחרון קרה שאיבדתי קצת שיווי משקל בגלל הסחת דעת ודי נפלתי עם המוט למזלי לא קרה כלום
מאז ממש קשה לי לעשות סקוואט לא כי המשקל קשה לי פשוט איך שאני מוציא את המוט מהראק אז מרגיש כאילו הרגליים כזה מסוחררות ומאבדות שיווי משקל ואני מפחד רצח
זה עוד לא נפתר איך פותרים את זה?
חשבתי אולי ללכת לעשות בדיקות דם כי זה נובע ממחסור ממשהו אבל זה ניראה לי יותר הגיוני שהגוף בטראומה וזה התגובה

קרה לי בעבר . העלתי משקל בסקוואט ובום טראח נפלתי עם המוט קדימה בעליה . למזלי היו אנשים טובים לעזור לי ומוטות ביטחון בצדדים ככה שהנפילה לא היתה 100%. מה שכן היה 100% זה הטראומה (כן כן) ,מנפילה נוספת,מפציעה.. ממבטים וכולי..אותם סימפטומים.. רגליים רועדות וירד לי הביטחון בתרגיל. הפיתרון עבורי היה . אימון 1 הוצאה מהראק וחזרה בלי ביצוע של התרגיל..רק "להרגיש" . אימון 2 . משקל של לפני אימון הנפילה. אימון 3 כבר שכחתי שזה קרה. תצבור לעצמך את הביטחון וקח את הזמן אל תכפה את זה.. סקוואט טוב זה כמו חלוץ טוב - לא מתפקד בלי ביטחון .

• פותח/ת השרשור
קרה לי בעבר . העלתי משקל בסקוואט ובום טראח נפלתי עם המוט קדימה בעליה . למזלי היו אנשים טובים לעזור לי ומוטות ביטחון בצדדים ככה שהנפילה לא היתה 100%. מה שכן היה 100% זה הטראומה (כן כן) ,מנפילה נוספת,מפציעה.. ממבטים וכולי..אותם סימפטומים.. רגליים רועדות וירד לי הביטחון בתרגיל. הפיתרון עבורי היה . אימון 1 הוצאה מהראק וחזרה בלי ביצוע של התרגיל..רק "להרגיש" . אימון 2 . משקל של לפני אימון הנפילה. אימון 3 כבר שכחתי שזה קרה. תצבור לעצמך את הביטחון וקח את הזמן אל תכפה את זה.. סקוואט טוב זה כמו חלוץ טוב - לא מתפקד בלי ביטחון .
לגמרי
יש לי גם קטע כזה עכשיו שאני כאילו עושה כמה שיותר מהר כי אני מפחד ליפול ואז כשאני מחזיר אני מחזיר בפזיזות כי אני מרגיש שאני מתחיל לרעוד

@CycleTelephohe תרגיע אותו מאמי, מלך ההתאבדויות בסקוואט.
מי שמאמין לא מפחד
אתה עובד בפחות משקל רואה שעובד והפחד נעלם ועדיין כל פעם שאני שם יותר מפי 1.5 מהמשקל גוף שלי אני אף פעם לא יהיה פזיז שם, זה מפחיד, אי אפשר לברוח מזה

אתה עובד בפחות משקל רואה שעובד והפחד נעלם ועדיין כל פעם שאני שם יותר מפי 1.5 מהמשקל גוף שלי אני אף פעם לא יהיה פזיז שם, זה מפחיד, אי אפשר לברוח מזה

אחי אתה תמיד פזיז, זה הסמל שלך.

אחי אתה תמיד פזיז, זה הסמל שלך.
ממש לא.. אם היה שם על המוט במקום 130, נגיד 160 או 180 או יותר אז אין מצב בעולם שהייתי נופל ככה אחרונה, אין מצב שהייתי לוקח חזרה בלי לחשוב.. ליפול קדימה אם מפיל את החזה אולי וגם זה לא..

בפועל מעכשיו בגלל ההגבלות, גם עם מוט ריק אני אתייחס ברצינות כאילו יש שם לפחות 200 ק"ג

להגביל אותי מלעשות סקוואטים זה חתיכת עונש במיוחד בשבילי

ממש לא.. אם היה שם על המוט במקום 130, נגיד 160 או 180 או יותר אז אין מצב בעולם שהייתי נופל ככה אחרונה, אין מצב שהייתי לוקח חזרה בלי לחשוב.. ליפול קדימה אם מפיל את החזה אולי וגם זה לא..

בפועל מעכשיו בגלל ההגבלות, גם עם מוט ריק אני אתייחס ברצינות כאילו יש שם לפחות 200 ק"ג

להגביל אותי מלעשות סקוואטים זה חתיכת עונש במיוחד בשבילי
הנחישות שלך מרשימה במיוחד.

@elchonon התחלתי לראות את הסרט שנלר666 שלח לי על סקוואטים לואו בר תרגלתי קצת ותפסתי את הרעיון של היפ דרייב
ואז הבנתי למה בעצם בסקוואטים שלך הרבה פעמים האגן עולה קודם ורק אז החזה, בגלל שאתה בחור חזק ונותן הרבה כוח ועוצמה מההיפ דרייב

@elchonon התחלתי לראות את הסרט שנלר666 שלח לי על סקוואטים לואו בר תרגלתי קצת ותפסתי את הרעיון של היפ דרייב
ואז הבנתי למה בעצם בסקוואטים שלך הרבה פעמים האגן עולה קודם ורק אז החזה, בגלל שאתה בחור חזק ונותן הרבה כוח ועוצמה מההיפ דרייב

אני חושב שאלחנן ויתר עליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית