עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כשהייתי שותה ליטר וחצי הייתי שותה ליטר מתוך זה בבת אחת. אחרי שעתיים הייתי כבר בשירותים.. אחרי החיטוב אני באמת אנסה לשתות בחצאיםעקרונית אני שותה את החלב שלי בחצאים.
אם היה שבוע שלא שתיתי חלב נגיד בכלל ואז אני חוזר לשתות חלב זה עושה כמה בלאגנים, כשהמערכת רגילה אפשר להכניס 2 ליטר בכיף ואני מאמין שגם יותר, כרגע מתקדם עם ה1-2 חחח
אני בתקופה שהייתי שותה ליטר וחצי חלב ו2 ביצים עשיתי בדיקת דם והיה לי כולסטרול גבוה, אחרי שבועים שירדתי ל750 מ"ל חלב וביצה אחת הכולסטרול מאוד ירד ונהיה תקין.1. עשיתי בדיקות דם הכולסטרול שלי מעולה. (ואני אוכל מלא בשר בקר, 100 גרם גבנ"צ 28%, 5 ביצים ביום לפחות... במאסה גם 2 ליטר חלב)
2. אין בעיה. אם יש לך בעיה תקנה לקטזין.
אני כשהייתי שותה ליטר וחצי הייתי שותה ליטר מתוך זה בבת אחת. אחרי שעתיים הייתי כבר בשירותים.. אחרי החיטוב אני באמת אנסה לשתות בחצאים
אני בתקופה שהייתי שותה ליטר וחצי חלב ו2 ביצים עשיתי בדיקת דם והיה לי כולסטרול גבוה, אחרי שבועים שירדתי ל750 מ"ל חלב וביצה אחת הכולסטרול מאוד ירד ונהיה תקין.
בקשר ללקטזין אני אבדוק מה זה.
תודה לשניכם..
עזוב אותך חלב, שתה שמן זית.
כולסטרול גבוה זאת בעיה?
ממ... כן?
אני חושב שאכילת ביצים ובשר אדום לא משפיע על הכולסטרול והשומנים בדם כמו שחושבים שהם משפיעים לרעה, אבל כולסטרול ברמה מוגזמת זה לא טוב לא?
מה אכלתי בנוסף? שלושת-רבע כיכר לחם שחור, שני גביעי קוטג', כחצי קילו חזה עוף, צלחת(גדולה יחסית של אורז), שיבולת שועל, 3 פירות וזהו נראה לי..ומה אכלת בנוסף?
זה נורא תלוי בשאר הדברים שאתה אוכל.
מה אכלתי בנוסף? שלושת-רבע כיכר לחם שחור, שני גביעי קוטג', כחצי קילו חזה עוף, צלחת(גדולה יחסית של אורז), שיבולת שועל, 3 פירות וזהו נראה לי..