הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות גדולה של חלב

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
יש כאן אנשים ששותים כמויות מאוד גדולות של חלב.. מה אתם עושים עם 2 הבעיות הבאות:
1. כולסטרול גבוה.
2. בעיות עיכול.

תודה,

1. הגוף מייצר בעצמו כולסטרול ומאזן את זה כנ"ל לגבי מיתוס הביצה
2. למי שעושה בעיות עיכול לא מגזים - לי אישית חלב לא עושה בעיות עיכול אפשר לפרק חופשי

1. מקווים למות מוקדם
2. בהנחה ויש לך באמת בעיות הסתגלות לחלב - לקטזין

(ויותר ברצינות לגבי 1, כדאי שתריץ חיפוש בפורום כי טחנו את זה אינספור פעמים)

עקרונית אני שותה את החלב שלי בחצאים.
אם היה שבוע שלא שתיתי חלב נגיד בכלל ואז אני חוזר לשתות חלב זה עושה כמה בלאגנים, כשהמערכת רגילה אפשר להכניס 2 ליטר בכיף ואני מאמין שגם יותר, כרגע מתקדם עם ה1-2 חחח

1. עשיתי בדיקות דם הכולסטרול שלי מעולה. (ואני אוכל מלא בשר בקר, 100 גרם גבנ"צ 28%, 5 ביצים ביום לפחות... במאסה גם 2 ליטר חלב)
2. אין בעיה. אם יש לך בעיה תקנה לקטזין.

• פותח/ת השרשור
עקרונית אני שותה את החלב שלי בחצאים.
אם היה שבוע שלא שתיתי חלב נגיד בכלל ואז אני חוזר לשתות חלב זה עושה כמה בלאגנים, כשהמערכת רגילה אפשר להכניס 2 ליטר בכיף ואני מאמין שגם יותר, כרגע מתקדם עם ה1-2 חחח
אני כשהייתי שותה ליטר וחצי הייתי שותה ליטר מתוך זה בבת אחת. אחרי שעתיים הייתי כבר בשירותים.. אחרי החיטוב אני באמת אנסה לשתות בחצאים

1. עשיתי בדיקות דם הכולסטרול שלי מעולה. (ואני אוכל מלא בשר בקר, 100 גרם גבנ"צ 28%, 5 ביצים ביום לפחות... במאסה גם 2 ליטר חלב)
2. אין בעיה. אם יש לך בעיה תקנה לקטזין.
אני בתקופה שהייתי שותה ליטר וחצי חלב ו2 ביצים עשיתי בדיקת דם והיה לי כולסטרול גבוה, אחרי שבועים שירדתי ל750 מ"ל חלב וביצה אחת הכולסטרול מאוד ירד ונהיה תקין.
בקשר ללקטזין אני אבדוק מה זה.
תודה לשניכם..

אני כשהייתי שותה ליטר וחצי הייתי שותה ליטר מתוך זה בבת אחת. אחרי שעתיים הייתי כבר בשירותים.. אחרי החיטוב אני באמת אנסה לשתות בחצאים

אני בתקופה שהייתי שותה ליטר וחצי חלב ו2 ביצים עשיתי בדיקת דם והיה לי כולסטרול גבוה, אחרי שבועים שירדתי ל750 מ"ל חלב וביצה אחת הכולסטרול מאוד ירד ונהיה תקין.
בקשר ללקטזין אני אבדוק מה זה.
תודה לשניכם..

ומה אכלת בנוסף?
זה נורא תלוי בשאר הדברים שאתה אוכל.

הבעיה היחידה שלי בשתיית חלב זה שאחרי 800 מ"ל חלב אני כבר מרגיש מלא והעוד 200 מ"ל נידחפים בכוח אם 2 שקיות אוריאו :\

כולסטרול גבוה זאת בעיה?​

ממ... כן?

אני חושב שאכילת ביצים ובשר אדום לא משפיע על הכולסטרול והשומנים בדם כמו שחושבים שהם משפיעים לרעה, אבל כולסטרול ברמה מוגזמת זה לא טוב לא?

ממ... כן?

אני חושב שאכילת ביצים ובשר אדום לא משפיע על הכולסטרול והשומנים בדם כמו שחושבים שהם משפיעים לרעה, אבל כולסטרול ברמה מוגזמת זה לא טוב לא?

איזה כולסטרול? באוכל? בדם? על מה אתה מדבר ומה לא טוב?

• פותח/ת השרשור
ומה אכלת בנוסף?
זה נורא תלוי בשאר הדברים שאתה אוכל.
מה אכלתי בנוסף? שלושת-רבע כיכר לחם שחור, שני גביעי קוטג', כחצי קילו חזה עוף, צלחת(גדולה יחסית של אורז), שיבולת שועל, 3 פירות וזהו נראה לי..

קודם כל הLDL הקטן שהוא היחיד ש"בעייתי" מושפע אך ורק מצריכה של פחמימות, וגם הוא אינדיקציה גרועה לניבוי חולי. זה פשוט אומר שאם תהיה דלקתי וחולה מכל מיני דברים אחרים, רמות גבוהות מהLDL הספציפי הזה יכול להחמיר את זה. אם כבר זה נראה כאילו ככל שיהיה לך יותר כולסטרול כללי (וsLDL נמוך) אתה תהיה יותר בריא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית