עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😱😱😱
נו יאללה,להוציא ארנק
30 לא משנה סכום הזמנה?
סניף בנסציונה
בטח צמודים אחד לשניבמכון הגמילה
אברר....בטח צמודים אחד לשני
חלווה או גמילה? 🤣🤣🤣אברר....
צריך גם?
תכלס🤣🤣🤣
שניהם כפרע, זה בא ביחד 😆
אחטא ואשוב....
אבדוק מחר...תכלס
נאכל עכשיו,נתחשבן אחכ
תבררי אם יש ומחיר
אפשרויות:
סתם כמה דברים נפוצים.
- חוסר מים - לשתות יותר.
- חוסר ברזל נפוץ אצל נשים - לעשות בדיקת דם.
- נפילת סוכר - לאכול פחמימה מיד לפני אימון או במהלך אימון, נגיד שוקולד או משקה מתוק או תמרים.
- חוסר מינרל מסויים - להוסיף מלח לתפריט, לאכול יותר פירות וירקות, לנסוף תוסף מולטי וויטמינים.
- חוסר שינה - לישון יותר.
"ספורטאים"
לא מתוך זלזול אבל לא כל אדם שאומר שמתאמן בעצימות באמת מתאמן בעצימות - ורופא צריך להכווין אותך אל איש המקצוע הרלוונטי. כמו שאמרת ישנם הרבה סיבות למה יש סחרחורת באימון - ורופא עלול לדעת יותר טוב למה מאשר פורום.
ועם כמה שאני חושב שיש מקום לשיפור ברופאה כללית בהקשר לספורטאים, להגיד שרופא ידחוף לך אנטיביוטיקה סתם ככה זה דיי מזלזל בידע שיש לרופאים.
ואחרון חביב אם אתה פועל מנקודת ההנחה שהאימון לא בדיוק עצים ועדיין ישנה סחרחורת במאמץ - זאת בעיה שאפילו בחדר כושר יידרש אישור רפואי כדי להכנס בדלת.
חחחח כולם כבר שמו אותי על ערש דווי אלוהים ... כן זה נשמע כמו רעיון טוב , אני אנסה תודהאוף איך אתם אוהבים לסבך את הכל 🤦♂️
@RM55889 אם את בחורה בריאה בד"כ, שותה מספיק מים, אוכלת, ואין לך בעיות בריאותיות של לב / ברזל / חוסר שינה, הייתי ממליצה לך קודם אולי באמת לקחת איזה משו מתוק, כמו שאלחנן הציע. תוך כדי האימון (וכן אין שום בעיה עם לאכול קצת תוך כדי האימון.)
אני די חושבת ש'נפילת הסוכר' גורמת יותר לתחושת עייפות, ולא לסחרחורות.... אבל ניחא.
אם זה לא יעזור, שמיתי לב לנשימות שלך. נשימות, נשימות, נשימות.
לנשום טוב, ולמקום הנכון, ולהחזיק את האוויר אם צריך (סקוואט, דדליפט - להחזיק חזק)
לא בטוחה אם נושמים לסרעפת או לבטן אז אל תתפסו אותי על מילה (אני כבר תרגלתי את הנשימות אז עושה את זה באופן אוטומטי, אבל לא סגורה על זה חחחח אבדוק מחר לאן אני נושמת 🤣)
אפשרויות:
סתם כמה דברים נפוצים.
- חוסר מים - לשתות יותר.
- חוסר ברזל נפוץ אצל נשים - לעשות בדיקת דם.
- נפילת סוכר - לאכול פחמימה מיד לפני אימון או במהלך אימון, נגיד שוקולד או משקה מתוק או תמרים.
- חוסר מינרל מסויים - להוסיף מלח לתפריט, לאכול יותר פירות וירקות, לנסוף תוסף מולטי וויטמינים.
- חוסר שינה - לישון יותר.
מניסיון אישי אני ממליץ להתרחק מפחמימות פשוטות לפני אימון כמו מאש. זה גורם לנפילה חדה יותר בהמשך האימון.
עדיף להיצמד לארוחה גדולה עם כמות יפה של פחמימות מורכבות, עם חלבון ואולי גם קצת שומן, שעתיים~ לפני האימון. אפשר גם פחות, תלוי בהרגשה, העניין הוא שהפחמימות לא יתפרקו מהר מדי כי זה מאוד לא אופטימלי לאימונים שלוקחים יותר מחצי שעה.
חחחח כולם כבר שמו אותי על ערש דווי אלוהים ... כן זה נשמע כמו רעיון טוב , אני אנסה תודה
נשמע כאילו צריך לסדוק לך כמה מיתוסים :>
🤣🤣🤣
מתעעע
למה לא גם וגם?אני האחרון שירחיק אנשים מרופאים.
אבל לדעתי לא כל בעיה דורש רופא, כדאי לבדוק אם כוס מים פותר את הבעיה לפני שבודקים סרטו במוח.
למה לא לאכול תמר לפני שעושים בדיקות?
באמת? סחרחורת מטורפת באימון ברמה של לראות שחור זה לא נשמע משהו שאולי כדאי להתייחס אליו ברצינות? כמובן להתחיל מהדברים הפשוטים של מה שאמרתם אבל עדיין...אוף איך אתם אוהבים לסבך את הכל 🤦♂️
זה מאוד תלוי, יש גם סוגים שונים של כאב ראש, אני מניח שמומחה בתחום יכול להבחין בהבדלים.רופא לא ישלח אדם עם כאב ראש ישר לסיטי כדי לשלול סרטן... הוא קודם יבדוק אם האדם שתה מספיק מים, ואכל / ישן כמו שצריך.
ומנגד, יש משפט שאומר 'לב יודע מרת נפשו'. לפעמים אדם פשוט יודע שזה לא סתם כאב ראש, או לא סתם סחרחורות.... (כממובן במידה ולא מדובר בסתם פרנואיד...) מניחה שזו לא הסיטואציה במקרה שלנו פה...
זה ממש לא בגלל מיתוס. הייתי בעבר אוכל פרי או 2 לפני אימון תמיד, ואחרי התרגיל הראשון הייתי מוצא את עצמי מתקשה לעמוד עם סחרחורת, בלי שום מושג איך אני אמור לעבור את האימון. הייתי מחכה כמה זמן וזה היה משתפר, אבל כל אימון מחדש לא הבנתי מה קורה לי.
אחרי כמה זמן חשבתי שאולי זה בגלל נפילת סוכר (כי ככה זה נשמע). היה לי מוזר שזה קורה לי כי אני צורך סוכר לפני האימון הרי, ואז נפל האסימון שאולי יש נפילת סוכר בדיוק בגלל שאני צורך סוכר לפני האימון.
הפסקתי, והבעיה נעלמה. אז מהניסיון שלי אני ממליץ לאנשים להתרחק מזה.
אני גם מכיר את התחושה של סחרחורות ולראות שחור, ולרוב זה קורה כשאני רעב, או עייף, או גם וגם. ולכן אני ממליץ למנוע את הרעב עם ארוחה גדולה כמה זמן לפני האימון, ושתשמור על רמות סוכר מאוזנות יותר בדם.
אוקיי, רק שים לב שזה לפי הנסיון האישי שלך. זה בקלות יכול להיות סתם דבר פסיכולוגי.....
בכל מקרה, כדאי לציין את זה כשאתה ממליץ
על זה לאנשים, כי זה נורא אינדבידואלי... 😃
מבינה שהכוונות שלך טובות, אבל ככה מתחילים להיווצר מיתוסים שהם לא בהכרח נכונים...
באמת? סחרחורת מטורפת באימון ברמה של לראות שחור זה לא נשמע משהו שאולי כדאי להתייחס אליו ברצינות? כמובן להתחיל מהדברים הפשוטים של מה שאמרתם אבל עדיין...
זה מאוד תלוי, יש גם סוגים שונים של כאב ראש, אני מניח שמומחה בתחום יכול להבחין בהבדלים.
אותי נוירולוגית שלחה ישר ל MRI על כאבי ראש, כנראה כי זה מה שנוירולוגית עושה, לא בודקת אם ישנתי/שתיתי וכו'.
ציינתי בתחילת התגובה שלי שזה מניסיון אישי, ושזה מה שאני ממליץ.
כל דבר שממליצים לא בהכרח יעבוד לכולם. זה לא אומר שזה מיתוס.
במהלך אימונים אינטנסיביים יש לי סחרחורת מטורפת , ברמה שאני מתחילה כבר לראות שחור וצריכה לעצור .מי מה זה יכול לקרות ?
זה ממש לא בגלל מיתוס. הייתי בעבר אוכל פרי או 2 לפני אימון תמיד, ואחרי התרגיל הראשון הייתי מוצא את עצמי מתקשה לעמוד עם סחרחורת,
קצת מטעה לומר 'לפני אימון', מפני שזה יכול להיות שעתיים-שלוש או 15 דקות לפני.
את הפחמימות ה"פשוטות" שציינת אוכלים סמוך לאימון, ולא על בטן ריקה, אז לא להסתמך עליהן כמקור אנרגיה לאימון מלא, אלא כמקור לאנרגיה זמינה ובעיקר מהירה.
פחמימה מורכבת היא מבורכת כארוחה, אך פחות לטווח הקצר של לפני אימון דווקא בגלל הפירוק האיטי שלה. (גם זה לא בדיוק שחור ולבן)
להבדיל מפרי למשל, האנרגיה לא זמינה מיד אחרי האוכל, והעיכול האיטי עלול לגרום לך אי נוחות בבטן, ומכאן ההמלצה לפחמימה פשוטה "לפני אימון'.
עדיף להיצמד לארוחה גדולה עם כמות יפה של פחמימות מורכבות, עם חלבון ואולי גם קצת שומן, שעתיים~ לפני האימון.
הגיוני, אבל גם הגיוני שלא 😃 מה שאני אומר שזה לא חייב להיות או-או אפשר להתחיל בפתרונות הפשוטים ובמקביל אם זה לא מקל אז להתחיל בבדיקות.הסחרחורת נוצרת לה בזמן מאמץ מוגבר - זה מאוד הגיוני שזה בגלל סיבה פשוטה....
נוירוגל זה אח של דובי גל? 🙄😁אבל לא תלך ישר לנוירוגל נכון? חחחח
הגיוני, אבל גם הגיוני שלא 😃 מה שאני אומר שזה לא חייב להיות או-או אפשר להתחיל בפתרונות הפשוטים ובמקביל אם זה לא מקל אז להתחיל בבדיקות.
נוירוגל זה אח של דובי גל? 🙄😁
אני לא אלך כי צריך הפניה מרופא משפחה, שאגב נפנף אותי בפעם הראשונה בלי שום כלום בטענה ש"זה כנראה פסיכולוגי" עד שחזרתי והתעקשתי אז הוא בחוסר רצון הפנה אותי.
אבל נגיד בזמן שאני מחכה ל MRI ניסיתי להתעניין בנושא בעצמי ואולי לעלות על פתרון כרגע ללא הצלחה, אבל כל הכוונה שלי שוב זה לא חייב להיות או זה או זה, אפשר במקביל לבדוק רפואית ולחפש פתרונות לבד