הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהי התקדמות ממוצעת בהיקפים בתקופת מסה?

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
אני מניח שמאמני כושר ידעו לענות על השאלה הזאת. אני מדבר כמובן על היקף זרוע, קו פטמות קו טבור וכו'. רק רוצה לקבל סדר גודל מבחינת מספרים.

שמע העקשנות שלך לא בשבילי חבר,
תעשה מה שאתה חושב, אם זה מה שנראה לך אז תלך על זה ותעדכן אם צדקת.
מישהו פה נשמע רעב ועצבני 🙄
אחלה התקדמות אגב.

אתה טוען שפה אין התפלגות פעמון. אולי אתה צודק, אבל תחושה שלי שזה לא ששלפת פה אמירה שמבוססת על יותר מהבטן שלך.

למדוד את זה אולי קשה, אולי קשה מאוד, אולי על גבול הבלתי אפשרי. וכנראה שאין למישהו אינטרס מספיק כדי לעשות את זה. ולמי שיש אינטרס אין את הכלים חח.
אבל סתם להניח שההתפלגות לא נורמלית ולהגיד את זה בנחרצות שכזו.. 🙄

אחלה התקדמות אגב.

אתה טוען שפה אין התפלגות פעמון. אולי אתה צודק, אבל תחושה שלי שזה לא ששלפת פה אמירה שמבוססת על יותר מהבטן שלך.

למדוד את זה אולי קשה, אולי קשה מאוד, אולי על גבול הבלתי אפשרי. וכנראה שאין למישהו אינטרס מספיק כדי לעשות את זה. ולמי שיש אינטרס אין את הכלים חח.

אנחנו מצילים אותו מהחישובים האובססיביים המפגרים האלו, הערסוואתים במכון עם היקף 40 חטובים לא מתעניינים בחרא הזה, מתאמנים ומגלים.

אחלה התקדמות אגב.

חחחחחח שלא תדעי כמה שאני רעב.

תודה,
פשוט מעצבן שאנשים שואלים שאלה, מקבלים יותר מתשובה אחת ובגלל שהתשובה לא מוצאת חן בעניהם
הם מתחילים להתווכח בהישענות על דברים מטומטמים.

אנחנו מצילים אותו מהחישובים האובססיביים המפגרים האלו, הערסוואתים במכון עם היקף 40 חטובים לא מתעניינים בחרא הזה, מתאמנים ומגלים.
מה אתה יודע. יש כאלו למשל שאירובי כל כך משעמם אותם, שהם מחשבים בראש תוך כדי כמה זה 257 בחזקת 6. שלא ימותו בדרך (כן כן. זו הייתי אני 🥷 but not anymore. היום יש אינטרוולים, ובימים שחייבת להחלים יש פודקאסטים או סתם ייאוש מהשעמום אחרי 5 דקות)

קצת חומר לא חשוב למחשבה תמיד כדאי שיהיה מוכן לעת צרה 🤣

מה אתה יודע. יש כאלו למשל שאירובי כל כך משעמם אותם, שהם מחשבים בראש תוך כדי כמה זה 257 בחזקת 6. שלא ימותו בדרך (כן כן. זו הייתי אני 🥷 but not anymore. היום יש אינטרוולים, ובימים שחייבת להחלים יש פודקאסטים או סתם ייאוש מהשעמום אחרי 5 דקות)

קצת חומר לא חשוב למחשבה תמיד כדאי שיהיה מוכן לעת צרה 🤣

חח מדהים. אין בעיה לשעשע את עצמך באירובי, אבל נמאס לי כבר מכל החנונים האלו שיושבים ומחשבים פילוגים ומנסים לנתח כל פיפס מסריח. בסדר תתעניין בטכניקה, תזונה וכו' וגם זה בלי להיות חולה נפש. אני פשוט מתחבר לטיפוסים שמשקשקים את השייק חלבון בסוף האימון ושלום על ישראל, תאכל חלבון ותן בראש ויהיה בסדר. שונא שונא שעושים מזה מדע טילים.

עוד אחשוב שראית אותה איכשהו

אבל ברצינות,
הייתי בייעוץ עם מייק בזמנו,וכחלק מהשאלות קיטבג שלי אז צצה לה שאלת ההיקפים
נחשי מה הייתה התשובה?
שונא שונא שעושים מזה מדע טילים
+1
פשוט מעצבן
לוקח את זה כרייג' לאימון

תגובות שהייתי מצפה לקבל בפורום כושר ופיתוח גוף בכספ, לא כאן. וואלה מאכזב.

שאלות שהייתי מצפה לראות בתפוז בלוגים,
תפסיק כבר לנסות להקטין את התשובות שקיבלת כי הן לא עונות לך על הציפייה.

שאלת שאלה וקיבלת תשובה, יותר מזה? לך לתזונאי קליני / מאמן כושר הכי מוכשר שיש
ואני רוצה לשמוע מה התשובה שלהם תהיה.

כל אחד שיגיד לך מס' מסויים שהוא מעריך שתעלה בהיקפים זה נטו חירטוט וזריקת מספר באוויר בתקווה לפגוע באיזור.

תגובות שהייתי מצפה לקבל בפורום כושר ופיתוח גוף בכספ, לא כאן. וואלה מאכזב.
זורם איתך,מה ציפית לשמוע?
סתם מספרים באוויר?

שואל באמת

ותעלה פוסט כזה בFXP וצלם לנו את התגובות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית