הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדיאטה הגמישה שלי

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
היי לכולם.
אני בן 16, צורך כ2,500 קלוריות, בתהליך של מסה, בפלוס של 300 קלוריות.
אני "אוכל לפי ערכים", כמובן שהם משתנים מיום ליום. מקפיד כל יום על בין 1-8.2.3 חלבון על כל משקל גוף, נשקל כמעט כל יום בבוקר. קצת קשה לי עם המעקב אחר המשקל, לא מבין גם איך הוא תורם לי, מה לעשות עם הממוצעים האלו.
לרוב, הארוחה שמפוצצת חלבון אצלי היא הצהריים, מדי פעם אוכל 300 גרם חזה עוף, בערך 62 גרם חלבון ומדי פעם מגזים ואוכל 500-700 גרם חזה עוף טחון, אמא שלי מכינה מזה קציצות, כמובן שאני מוסיף את השיבולת שועל והביצה שהיא שמה בבלילה, משם לתנור והקציצות מוכנות. הארוחה הזו בקלות יכולה לתת לי 100 גרם חלבון, אך מצד שני קרוב ל1000 קלוריות. אני יכול לדפוק את הארוחת צהריים הזו ולאחר מכן 5 אצבעות קינדר (כל אחד 70 קלוריות).
משתמש כל יום בMYFITNESSPAL, הייתי רוצה שתעבירו את דעתכם על יום ממוצע אצלי.

בוקר:
פתיבר 52 גרם
100 1 אחוז גרם חלב
קינדר 13 גרם (אצבע אחת)
אבטיח 400 גרם
קינדר 26 גרם
10 פריכיות (כל אחת 17 קלוריות)
חלב 3 אחוז 100 גרם
מגהול 23 גרם

צהריים:
שיבולת שועל 100 גרם
ביצה L
חזה עוף טחון 590 גרם

ארוחת ערב:
לחם חיטה מלאה 100 גרם
יוגורט 1.5 א.שומן

192 גרם חלבון
262 פחמימה
71 שומן

זה נחשב יום טיפה חריג, לא קורה הרבה שאני צורך חלבון, בדרך כלל ביום של חזה עוף אני נותן 130 בערך, שוקל 70 קילו.
אני לא מחשיב ירקות וקולה זירו למרות שהתחלתי לאכול סלט בצהריים.
רוב המזון שאכלתי באותו היום נכתב בבוקר כי אני לא מייחס לכך חשיבות, צריך את האפליקציה רק לסידור הקלוריות, לכן למשל התמר והפריכיות אכלתי אחה"צ.

המשקל עוזר לך לראות שאתה שומר על מגמה, בסופו של דבר ירידה לינארית ומאוזנת במ.ג תעיד על הליך חיטוב מוצלח, ולהפך במסה.

אתה לא חייב להישקל כל יום, יכול פעמיים בשבוע.

המאקרו בסדר.

• פותח/ת השרשור
המשקל עוזר לך לראות שאתה שומר על מגמה, בסופו של דבר ירידה לינארית ומאוזנת במ.ג תעיד על הליך חיטוב מוצלח, ולהפך במסה.

אתה לא חייב להישקל כל יום, יכול פעמיים בשבוע.

המאקרו בסדר.

פעמיים בשבוע זה בסדר? חייב ימים קבועים? את נתוני המשקל אני כותב בפתקים בטלפון, שומר ומה אני מסיק מהם?
המאקרו הכוונה ל"תפריט" היומי?

פעמיים בשבוע זה בסדר? חייב ימים קבועים? את נתוני המשקל אני כותב בפתקים בטלפון, שומר ומה אני מסיק מהם?
המאקרו הכוונה ל"תפריט" היומי?

כן פעמיים בשבוע בימים קבועים בבוקר שאתה קם אחרי ריקון צרכים.

את נתוני המשקל אתה יכול להזין באפליקציה ולראות שאתה שומר על המגמה.

לצורך העניין הנה הגרף שלי שמלווה אותי מתקופה המסה לחיטוב (תוכל לראות את השינוי מגמה בנק׳ שיא)

קבצים מצורפים

• B30CAB41-B0FB-496E-A09A-78B2FA7388B5.png
    B30CAB41-B0FB-496E-A09A-78B2FA7388B5.png
    KB 41.4 · צפיות: 50
  • פותח/ת השרשור
כן פעמיים בשבוע בימים קבועים בבוקר שאתה קם אחרי ריקון צרכים.

את נתוני המשקל אתה יכול להזין באפליקציה ולראות שאתה שומר על המגמה.

לצורך העניין הנה הגרף שלי שמלווה אותי מתקופה המסה לחיטוב (תוכל לראות את השינוי מגמה בנק׳ שיא)

הבנתי. אני אבחר את יום שני ויום שישי. מה שם האפליקציה?
ויום שני חלף, האם להתחיל ביום שישי? הכוונה, להזין בינתיים בשישי ושבוע הבא אמלא את יום שני ושישי.

הבנתי. אני אבחר את יום שני ויום שישי. מה שם האפליקציה?
ויום שני חלף, האם להתחיל ביום שישי? הכוונה, להזין בינתיים בשישי ושבוע הבא אמלא את יום שני ושישי.

כן זה לא באמת משנה, הירידה צריכה להיראות גם בשקילה של שני וגם של שישי.

MyFitnessPal

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית