הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת קלוריות על ארוחות מסוימות

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
רציתי לדעת איך אתם עושים פה הערכות קלוריות לארוחות שאין עליהם ערך מדויק כמו לדוגמא ארוחת שישי/חג שיש בה סלטים, קצת חלה, חצילים,מנה ראשונה של דג, מנה בשרית ועוד איזה פרוסת עוגה - הערכה של 1500 יכולה להיות פרקטית?

ולדוגמא מאכלי גאנק בחוץ כמו מסבחה/המבורגר/מלבי/כנאפה/שווארמה/סודוך/מאפים וכל מיני כאלה
רציתי לדעת כי לדוגמא במקום לעשות ציט בארוחת שישי/במסעדה/גאנק בחוץ אפשר אותו יום להכניס קלוריות מסוימות שרובם מחלבון (כדי להגיע לחלבון יומי) ואז להתפנק מבלי לעבור בהגזמה את הניטראלי או אם במסה אז את החיובי

בארוחת שישי אני מגביל את עצמי בידיוק כמו כל ארוחה, דג זה מקור חלבון פצצה, ואפשר תוספת של סלט כף טחינה ועוד מקור פחמימה.
אני מוותר על כל הלחם חצילים וכו׳..
זה מה שנותן לי תוצאה טובה יותר, אלא אם כן אתה מגדיר את זה כציט שלך

• פותח/ת השרשור
בארוחת שישי אני מגביל את עצמי בידיוק כמו כל ארוחה, דג זה מקור חלבון פצצה, ואפשר תוספת של סלט כף טחינה ועוד מקור פחמימה.
אני מוותר על כל הלחם חצילים וכו׳..
זה מה שנותן לי תוצאה טובה יותר, אלא אם כן אתה מגדיר את זה כציט שלך

ואם לדוגמא אני אוכל באותו יום כמו שאמרתי - קצת קלוריות שרובם מחלבון ואז מוסיף שהארוחת שישי היא 1500 ומגיע לסך היומי שלי זה לא יכול לעבוד כהערכה של 1500?

ואם לדוגמא אני אוכל באותו יום כמו שאמרתי - קצת קלוריות שרובם מחלבון ואז מוסיף שהארוחת שישי היא 1500 ומגיע לסך היומי שלי זה לא יכול לעבוד כהערכה של 1500?
אם הבנתי נכון, אתה פשוט ממעיט באוכל במשך היום של שישי, ומשלים הכל בארוחת ערב בשישי? אם כן אז זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי נכון, אתה פשוט ממעיט באוכל במשך היום של שישי, ומשלים הכל בארוחת ערב בשישי? אם כן אז זה בסדר גמור

בדיוק, בגלל זה שאלתי כמה אפשר לקחת ריזיקה על ארוחת שישי ? נגיד 1500 קל זה יכולה להיות אחלה ריזיקה לא?
לגבי שאר המאכלים שרשמתי יש לך הערכת מצב?

בדיוק, בגלל זה שאלתי כמה אפשר לקחת ריזיקה על ארוחת שישי ? נגיד 1500 קל זה יכולה להיות אחלה ריזיקה לא?
לגבי שאר המאכלים שרשמתי יש לך הערכת מצב?
אני פחות מאמין בלנחש אני רגיל לספור, תהפוך את זה להרגל קבוע זה עדיף לדעתי, לזרוק לך מספרים אין לי מושג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית