הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההבדל בין שני התרגילים הללו?

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
מתח & צ'ין אפס.
חוץ מהאחיזה;),
אילו שרירים עובדים כאן שלא עובדים כאן?
האם אתם ממליצים לבצע את שני התרגילים בתקופה הזו?.
מבחינת חזה אני מסודר, הכתפיים לא כל כך. חשבתי על לאלתר פלטות ולעשות הרחקות לצדדים ולהסתמך על העבודה של שריר הכתף במתח/צ'ין אפס ואפילו בשכבות סמיכה שהשריר עובד בו.
תודה ולילה טוב.

אותם שרירים, בצ'ין אפס יש קצת יותר דגש לבייספס ופחות דגש לאמה אבל בשניהם השרירים העיקרים שעובדים הם שרירי הגב.
Login • Instagram

הכתפיים בקושי עובדות במתח, תעשה הרחקות ומקבילים, מקבילים יעזור לך גם לחזה וגם לכתפיים וליד אחורית

אתה יכול להוסיף כפיפת מרפקים עם פלטות לא?
ותעבוד גם רגליים

מתח & צ'ין אפס.
חוץ מהאחיזה;),
אילו שרירים עובדים כאן שלא עובדים כאן?
האם אתם ממליצים לבצע את שני התרגילים בתקופה הזו?.
מבחינת חזה אני מסודר, הכתפיים לא כל כך. חשבתי על לאלתר פלטות ולעשות הרחקות לצדדים ולהסתמך על העבודה של שריר הכתף במתח/צ'ין אפס ואפילו בשכבות סמיכה שהשריר עובד בו.
תודה ולילה טוב.

לדעתי מיותר לעשות את שניהם באותו אימון, אבל כן אפשר לעשות החלפות ביניהם בין אימונים בהתאם לתכנית. אני מעדיף צ'ין אפס.
פתרון קל לדעתי בשביל הרחקות לצדדים זה לקנות גומיה פשוטה ולעבוד בעזרתה.

בצ'ין אפס יש קצת יותר דגש לבייספס

ההבדל בעבודת הבייספס הוא די גדול.

גם בלי משקל אפשר לתת דגש יפה לכתפיים
תרים ידיים לצדדים כמו לטרל רייז
כאשר הידיים למעלה והגוף שלך בצורה של צלב תשאיר אותם הידיים למעלה עד שאתה מתחיל לרעוד כולך וגם אז תנסה לשרוד עוד דקה 2, טיפ טיפה משקל מצדי להחזיק בקבוק מים ליטר וחצי בכל יד מזרז שם הליכים

גם בלי משקל אפשר לתת דגש יפה לכתפיים
תרים ידיים לצדדים כמו לטרל רייז
כאשר הידיים למעלה והגוף שלך בצורה של צלב תשאיר אותם הידיים למעלה עד שאתה מתחיל לרעוד כולך וגם אז תנסה לשרוד עוד דקה 2, טיפ טיפה משקל מצדי להחזיק בקבוק מים ליטר וחצי בכל יד מזרז שם הליכים

אני במצב דומה,
יש לי דאמבל מתברג מהבחינה הזו אני מסודר. הבעיה שלי היא שיש הרבה חלקים לכתף שאני אישית לא יודע על מה כל דבר עובד, אני עושה תכנית אימון לפלג גוף עליון קצת דומה עם יותר נפח, הבעיה גם שלי היא העבודה המועטה על הכתפיים..

אני במצב דומה,
יש לי דאמבל מתברג מהבחינה הזו אני מסודר. הבעיה שלי היא שיש הרבה חלקים לכתף שאני אישית לא יודע על מה כל דבר עובד, אני עושה תכנית אימון לפלג גוף עליון קצת דומה עם יותר נפח, הבעיה גם שלי היא העבודה המועטה על הכתפיים..
יש לך 2 ראשים בכתפיים ת'ראש אמצעי וראש אחורי, עבודה על חזה סוגרת לך את הפינה של ראש קדמי לגמרי כבר וזהו

ההבדל בעבודת הבייספס הוא די גדול.
לדעתי זה לא באמת כזה מעניין.

אני חושב שיותר פרקטי לבחור וריאציה שמרגישה כמה שיותר "נוחה וזורמת", ואז אפשר לעבוד בה כמו שצריך מבלי להתעסק עם תחושות מוזרות שיכולות להגביל אותך, כמו: "מעצבן בשורש כף היד", "מציק בכתף", וכו'...

ואז אם אחרי זה אנחנו חושבים שיש מקום להוסיף עוד נפח לבייספס - אז אפשר לפנות לתרגילים מבודדים.

-----

*אלא אם אנחנו מדברים בקונטקסט של סגר, ואנחנו לא מוצאים תרגיל לבייספס שמרגיש טוב, ואז יש על מה לדבר.

לדעתי זה לא באמת כזה מעניין.

אני חושב שיותר פרקטי לבחור וריאציה שמרגישה כמה שיותר "נוחה וזורמת", ואז אפשר לעבוד בה כמו שצריך מבלי להתעסק עם תחושות מוזרות שיכולות להגביל אותך, כמו: "מעצבן בשורש כף היד", "מציק בכתף", וכו'...

ואז אם אחרי זה אנחנו חושבים שיש מקום להוסיף עוד נפח לבייספס - אז אפשר לפנות לתרגילים מבודדים.

-----

*אלא אם אנחנו מדברים בקונטקסט של סגר, ואנחנו לא מוצאים תרגיל לבייספס שמרגיש טוב, ואז יש על מה לדבר.

מסכים שעדיף לעשות מה שנוח. ציינתי כי חשוב לדעת את זה כדי לתכנן כמו שצריך כשמחשבים כמה עבודה הולכת לבייספס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית