הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין ומשקל

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך

Banned

משתמש פעיל
518
104
נק' מוניטין:
146
518
104
כאחד שמתמקד היום על כוח ובכללי יחס משקל וכוח, האם הקריאטין רלוונטי?
לקחתי בעברי, זכור לי שהייתה עלייה של 4-5 קילו נוזלים סה''כ, והתחזקתי, אבל באופן יחסי ל4-5 קילו ההתחזקות לא כזאת גדולה
מה אתם חושבים?

• פותח/ת השרשור
לאימוני כוח קריאטין הכי רלוונטי
אוקיי, אבל זו לא הייתה השאלה
מבחינת יחס משקל, ב4-5 קילו שהקריאטין מוסיף, אני יכול להתחזק פי 3 ואפילו פי 4 ביחס למשקל, אז השאלה היא ביחס למשקל

מבחינת יחס משקל, ב4-5 קילו שהקריאטין מוסיף, אני יכול להתחזק פי 3 ואפילו פי 4 ביחס למשקל, אז השאלה היא ביחס למשקל

זה כולה ספיחת נוזלים וזה הולך כמו שזה בא.
כנראה שבתור מישהו שהוא לא מתאמן מתחיל לא תתחזק פי 4 לא משנה מה תיקח ד״א.

מה זה משנה היחס? זה רק נוזלים וזה משקל קבוע, לעומת זאת קריאטין יאפשר לך להתקדם יותר לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
זה כולה ספיחת נוזלים וזה הולך כמו שזה בא.
כנראה שבתור מישהו שהוא לא מתאמן מתחיל לא תתחזק פי 4 לא משנה מה תיקח ד״א.
אני יודע מה קריאטין עושה..
ממה שזכור לי קריאטין העלה אותי באיזור ה5+- בבנצ' ועליתי 4-5 קילו נוזלים
לדעתי אפשר לעלות 10 ואפילו יותר ביחס ל4-5 קילו (שזה בערך חודשיים עלייה)
מאוד חשוב לי יחס משקל שריר, ואני כרגע נוטה לוותר עליו בעקבות זאת, רציתי לראות דעות (אני מתחרה לפי משקל)

שאלה טובה. אין לי באמת תשובה ואני בספק שמישהו יכול לתת לך אחת מדויקת. אני מציע לך לקרוא אולי מחקרים שנעשו על שימוש בקריאטין ולנסות להסיק לגבי שיפור ביצועים (אם יש כאלה) בתרגילי משקל גוף.

מתחושת הבטן שלי מעלייה של 4 קילו שריר אתה תהיה הרבה יותר חזק מעלייה של 4 קילו נוזלים+שימוש בקריאטין. אם זה לצורך תחרות וזה יגרום לך לעלות קטגוריה אז כנראה זה רק יפגע בך.

הוא שואל לגבי היחס כוח/משקל גוף, אז יותר הגיוני לבדוק שיפור ביצועים במתח נניח, מאשר בנץ'.
עדיין לא מבין מה הקשר היות שיחס משקל-כוח הוא לגמרי סובייקטיבי ותלוי מטלה

עדיין לא מבין מה הקשר היות שיחס משקל-כוח הוא לגמרי סובייקטיבי ותלוי מטלה

לא הבנתי מה הכוונה שלך ב"לגמרי סובייקטיבי", הרי לא סתם יש חלוקה לקטגוריות משקל בתחרויות. פותח האשכול שואל אם העלייה ב4 קילו נוזלים
(כנראה לקטגוריה הבאה) שווה באופן יחסי לשיפור הביצועים של קריאטין.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הכוונה שלך ב"לגמרי סובייקטיבי", הרי לא סתם יש חלוקה לקטגוריות משקל בתחרויות. פותח האשכול שואל אם העלייה ב4 קילו נוזלים
אתה צודק.
אני לא חושב שיהיה שיפור בתרגילי משקל גוף, מנסיון, קריאטין ממש מכביד באופן של מ.ג
תודה על התשובות

אולי סובייקטיבי זו לא המילה הנכונה, אבל בקטע שכוח זו מילה כללית, והיא תלויית מטלה

עלית 4-5 קילו של נוזלים? איך אף אחד לא שם לב לזה אחי זה לא הגיוני בעליל או שאתה שותה ביום חביות של 30 ליטר מים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית