הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ומשמרות

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
מה קורה אני עובד בעבודה של משמרות לילות/בקרים/צוהריים לילות ללא שינה לפעמים ולפעמים חצי שינה כשאני חוסר הביתה אני משלים את זה מן הסתם כי אני גמור רוב הזמן בתאכלס אני יושב בעבודה אם לא 100 אחוז מהזמן
לפעמים כשאני עובד לילה אז יוצא לי לפספס ארוחה כי אני צריך לישון חצי לילה (לקום ב3 בבוקר ) ורק אז אני משלים אותה כי אני גם קם מאוחר באותו יום האם זה כלכך נורא ? או שזה בסדר כל עוד זה הסדר יום שלי ל4 ימים.. המשמרות שלי משתנות כל 4 ימים..

בהתחלה הייתי אוכל 2700 קלוריות ראיתי שאהי נשאר סוג של ניטרלי אז העלתי..

מוכרח לציין שכן לא תמיד אני מצליח לפגוע בדיוק בערכים שצריך ויש לי הרבה ימי ציט בוא נגיד פעמיים או 3 בשבוע מה זאת אומרת ? שאני אוכל מבחוץ מקסיקני/מקדולנדס האמת שמקדולנדס הכי נוח לי בגלל הערכים המופיעים על זה
העבודה הזאת היא תובענית זה סוג של מועדפת ולכן אני קורע שם את התחת מבחינת משמרות ושעות ולא תמיד אני מסםיק לאכול כמו שצריך..
כמו לדוגמא היום שהתזונה שלי היית נוראית ואני אתפלא אם עברתי בכלל את ה2000 קלוריות קמתי באיזה 2 היה לי לילה נוראי בעבודה
מה אתם אומרים זה עד כדי כך נורא?
שוקל : 76
מטר 176
בן 22
מתאמן 4 פעמיח בשבוע

שאלה לגבי ביצים
לגבי ביצים מה אתם אומריל סבבה לאכול 3 ביצים מלאות כולל חלמון? או שזה באמת מלא כולסטרול וזה לא בריא ..?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200918-235634_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20200918-235634_MyFitnessPal.jpg
    KB 65.4 · צפיות: 40
  • Screenshot_20200918-235628_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20200918-235628_MyFitnessPal.jpg
    KB 66.8 · צפיות: 45
  • Screenshot_20200918-235618_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20200918-235618_MyFitnessPal.jpg
    KB 71.4 · צפיות: 43
  • Screenshot_20200918-235613_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20200918-235613_MyFitnessPal.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 39
טוב, נתחיל בזה שהזמני / כמות ארוחות לא רלוונטי כל כך במצבך.
פשוט תגיע לערכים לפני שאתה הולך לישון.
ביצים הייתי אומר שעדיף לאכול עם כמה שפחות צהוב.

ואין בסדר / לא בסדר... אם אתה עולה במשקל אז זה טוב, אם לא אז משהו לא טוב.

• פותח/ת השרשור
טוב, נתחיל בזה שהזמני / כמות ארוחות לא רלוונטי כל כך במצבך.
פשוט תגיע לערכים לפני שאתה הולך לישון.
ביצים הייתי אומר שעדיף לאכול עם כמה שפחות צהוב.

ואין בסדר / לא בסדר... אם אתה עולה במשקל אז זה טוב, אם לא אז משהו לא טוב.

זהו שאני שואל בגלל שלפעמים אני הולך לישון כזה 3 שעות ואז מעירים אותי ואז רק שם אני משלים את התזונה היומית שלי ואז ב8 בבוקר אני חוזר לישון קצת באלגן אבל זה סוג של שגרה יומית

זהו שאני שואל בגלל שלפעמים אני הולך לישון כזה 3 שעות ואז מעירים אותי ואז רק שם אני משלים את התזונה היומית שלי ואז ב8 בבוקר אני חוזר לישון קצת באלגן אבל זה סוג של שגרה יומית

תקבע לך שעות, למשל אצלי זה בין 10 בבוקר (ארוחה ראשונה) עד 1 בלילה (ארוחה אחרונה).
פשוט תתאים את זה לשגרה שלך.

היי שאלה,
למה הוא צריך 3 ביצים שלמות אם השומן אצלו קרוב לכפול 1.7 מהמ.ג שלו (כפול מהצריכה המומלצת)?
שלום רב
כתבתי בכללי ששלוש ביצים לא יהוו נזק בתפריט יומי של אדם ברמה הכללית.
לא התייחסתי לתפריט הספציפי ולמטרות הייחודיות של פותח הטראד.

שלום רב
כתבתי בכללי ששלוש ביצים לא יהוו נזק בתפריט יומי של אדם ברמה הכללית.
לא התייחסתי לתפריט הספציפי ולמטרות הייחודיות של פותח הטראד.

הבנתי, אז לפותח השרשור,
אל תוסיף 3 ביצים שלמות כי במילא השומן אצלך כבר עבר ממזמן את ההמלצה.

ופעם הבאה כדאי לענות עניינית לנושא.

• פותח/ת השרשור
תקבע לך שעות, למשל אצלי זה בין 10 בבוקר (ארוחה ראשונה) עד 1 בלילה (ארוחה אחרונה).
פשוט תתאים את זה לשגרה שלך.
גם כוד שאלה שלא הצלחתי להציף..
בגלל שאני לא בתזונה רציפה וזה תמיד משתנה בגלל משמרות ייהיו לילות ללא שינה אז קצת קשה לקבוע מועד משקל ולדעת בדיוק כמה קג עליתי מכיוון שיהיו לילה שלמים ללא שינה ולפעמים ללא לאכול ואז כל היממה אני ישן וכל מיני אי סדר שמפריע
אני שם יותר דגש על התקדמות המשקלים מאשר המשקל בנתיים אני רואה שינוי מזערי במשקל בחודש של אולי חצי קילו פשוט אני עולה במשקלים הץץץ
הבנתי, אז לפותח השרשור,
אל תוסיף 3 ביצים שלמות כי במילא השומן אצלך כבר עבר ממזמן את ההמלצה.

ופעם הבאה כדאי לענות עניינית לנושא.

לגבי השומן בזמן האחרון יש ליחה ברמות על שגורמות לי להקיא כבר אוכל כן הליחה בוודאות יש מצב זה הכמויות?
לפני בערך חצי שנה הייתי אצל תזונאי הוא רשם לי לאכול 250 פחמימה מה שנראה לי קצת לא הגיוני בעליל אם אני מתכנן לעלות במשקל כדי להיות במסה 250 זה ריאלי?

גם כוד שאלה שלא הצלחתי להציף..
בגלל שאני לא בתזונה רציפה וזה תמיד משתנה בגלל משמרות ייהיו לילות ללא שינה אז קצת קשה לקבוע מועד משקל ולדעת בדיוק כמה קג עליתי מכיוון שיהיו לילה שלמים ללא שינה ולפעמים ללא לאכול ואז כל היממה אני ישן וכל מיני אי סדר שמפריע
אני שם יותר דגש על התקדמות המשקלים מאשר המשקל בנתיים אני רואה שינוי מזערי במשקל בחודש של אולי חצי קילו פשוט אני עולה במשקלים הץץץ

לגבי השומן בזמן האחרון יש ליחה ברמות על שגורמות לי להקיא כבר אוכל כן הליחה בוודאות יש מצב זה הכמויות?
לפני בערך חצי שנה הייתי אצל תזונאי הוא רשם לי לאכול 250 פחמימה מה שנראה לי קצת לא הגיוני בעליל אם אני מתכנן לעלות במשקל כדי להיות במסה 250 זה ריאלי?

כל עוד אתה ער אז תאכל, אתה יכול לנסות לעשות סך קלורי שבועי אבל זה כבר משהו שדורש הרבה יותר תכנון.

וזה הגיוני תלוי בשאר המאקרו.

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה ער אז תאכל, אתה יכול לנסות לעשות סך קלורי שבועי אבל זה כבר משהו שדורש הרבה יותר תכנון.

וזה הגיוני תלוי בשאר המאקרו.
לפי התזונאי פחמימה 260 חלבון 188 שומן 102 ברזל 17 סידן 1000

אני חייב לציין שאני לא הכי סומך עליו זה נראה לי קצת לא הגיוני ה250 פחמימה

לפי התזונאי פחמימה 260 חלבון 188 שומן 102 ברזל 17 סידן 1000

אני חייב לציין שאני לא הכי סומך עליו זה נראה לי קצת לא הגיוני ה250 פחמימה

נשמע לי בסדר, אולי שומן הייתי מוריד קצת ומעלה טיפה חלבון/פחמימה אבל זה לא חובה ובסך הכל המאקרו בסדר גמור.

אני בחיטוב על 230 פחמימה, תן לתזונאי קצת קרדיט.

• פותח/ת השרשור
נשמע לי בסדר, אולי שומן הייתי מוריד קצת ומעלה טיפה חלבון/פחמימה אבל זה לא חובה ובסך הכל המאקרו בסדר גמור.

אני בחיטוב על 230 פחמימה, תן לתזונאי קצת קרדיט.
אתה בחיטוב אנע לא בחיטוב אני במסה חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית