הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקלים ועצימות באימונים בשל הסגר

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
אני עושה AB סטנדרטי (A - חזה כתפיים יד אחורית , B - גב רגליים יד קדמית) עכשיו בגלל הסגר אין מכונים ויש לי אחלה פיתרון מכון בבניין של החבר הקטע שיש שם משקולות חופשיות עד 20 קג.
בכל התרגילים בתוכנית אני מסתדר עם המשקלים (בחלקם עוד יש לי לאן להתקדם כי אני רק בהתחלה והמשקלים שלי לא בשיא) אבל יש לי שתי בעיות :
סקווט וחזה במוט - במכון אני עושה 25 כל צד + המוט עושה 8-6 חזרות
השאלה אם יש דרך להשיג עצימות והיפוטרפיה כמעט כמו במכון ? אולי דרך לעלות את מס החזרות או הסטים/איכשהו לחבר משקולות ביחד ?
והשאלה אם זה שאני עושה 20 קילו כל צד עם משקולות חופשיות (כשבמכון אני עושה 25 כל צד פלוס המוט) זה עדיין ״בסדר״ ביחס לאנשים שאין להם בכלל איך להתאמן/מתאמנים על משקל גוף.

זה מצוין, תעבוד בחזרות יותר גבוהות ואם צריך תוסיף סטים. כמו כן, אתה יכול להוסיף תרגילי משקל גוף מאתגרים כמו מקבילים, שכיבות שמיכה בשיפוע חיובי וarcher pushups.

• פותח/ת השרשור
זה מצוין, תעבוד בחזרות יותר גבוהות ואם צריך תוסיף סטים. כמו כן, אתה יכול להוסיף תרגילי משקל גוף מאתגרים כמו מקבילים, שכיבות שמיכה בשיפוע חיובי וarcher pushups.

נגיד לעבוד 12-15 חזרות במקום 6-8?
לגבי התזונה שלי היא בקפידה ואני במאזן חיובי וסופר את הקלוריות (ממשיך כרגיל) אוכל להתקדם ולפתח מסת שריר אפילו שהאימונים לא כמו במכון רגיל?

נגיד לעבוד 12-15 חזרות במקום 6-8?
לגבי התזונה שלי היא בקפידה ואני במאזן חיובי וסופר את הקלוריות (ממשיך כרגיל) אוכל להתקדם ולפתח מסת שריר אפילו שהאימונים לא כמו במכון רגיל?

כן תשתדל לעבוד לכשל אם אין לך את המשקלים, תשלב טמפו.

תעבוד לאט חזרות איכותיות, תנסה להגיע למצב שבו השריר עובד הכי קשה לעצור שם לשניה או שתיים ומשם לדחוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית