עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שכתוב על האריזה
לא כתוב תמיד ערך תזונתי
הכוונה שלי זה אם באמת יש הבדל בין דגי הסלמון?
כי סלמון זה סלמון זה כמו מושט (היום הרוב חיים בבריכות דגים)
עוד טענה שדורשת ראיות.כל סלמונים של היום הם סלמונים שגודלו בבריכה. קיבלו לאכול אוכל כמו דוגלי. שבעיקר עשוי צלופחים טחונים אשר מוסיפים לזה כל מיני אנטיביוטיקה ותרופות למיניהם.
הסלמון שנמכר היום נראה הרבה יותר שומני והרבה יותר חולני לעומת הסלמון שחי בטבע.
לצערינו כמעט כל מה שנמכר היום הוא תעשייתי הוא רעיל וכבר לא כל כך בריא
Why Farmed Salmon Are a Toxic 'Junk Food'
ראיות בוידאו:
והאמת לא צריך " ראיות" שסלמון בבריכות או כל דג אחר שכזה לא בריא כמו בטבע.
לא צריך ראיות שסוכר, עישון, וחציית כביש בלי להביט לצדדים מסוכנת. יש היגיון בריא.
תראה מה מראים בסרטון. לי זה מספיק.אני לא יודע אם שמת לב, זה שוב סרטון מיוטיוב.
אתה חייב ראיות אמיתיות
סרטון זה לא מידע אמין כי הם יכולים להמציא מה שבא להם.תראה מה מראים בסרטון. לי זה מספיק.
מחיפוש קליל במירשתת:
Farmed Salmon More Toxic Than Wild Salmon, Study Finds
ו
Is Farmed Salmon Bad for You?
ולקינוח
Is farmed salmon 'the most toxic food in the world'?
אתה לא יכול להגביל את עצמך להאמין אך אך ורק למספר דברים שנחקרו באמצעות מדעניים מאוד ספציפיים שמפרסמים את התוצאות שלהם באתרים מסוימים.סרטון זה לא מידע אמין כי הם יכולים להמציא מה שבא להם.
ממה שפרסמת פה רק אחד מהם מעניין אותי כי רק הוא מקור מדעי יחסית, והוא אומר שאחוז רעלנים שנמצאים במים גבוה יותר בסלמון מחוות, אבל הוא לא אומר שזה משהו שאין לסלמון חופשי, אלא רק פחות. בטח שלא מדובר על אנטיביוטיקות ושטויות שזרקת פה
אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה, והוא יכול לטעון מה שהוא רוצה, והאנשים בסירטונים יכולים לטעון מה שהם רוצים, אבל זה המצאות וסיפורים אם זה לא מגובה במידע אמיתי.אתה לא יכול להגביל את עצמך להאמין אך אך ורק למספר דברים שנחקרו באמצעות מדעניים מאוד ספציפיים שמפרסמים את התוצאות שלהם באתרים מסוימים.
על הרבה דברים שנכונים איך מחקר על זה. למיטב ידיעתי אין מחקר על איזה חברות של בגדים שורדים יותר זמן, אבל אתה מאמין לחבר או לנסיון שלך כדי לקנות חברה שאתה חושב טובה יותר מהשניה.
הבחור צירף מקורות שאומרים שהסלמון בבריכות רעיל. זה מידע שנמסר על ידי אנשים שחושבים כך, אם יש לך ראיה שהם משקרים או הוכחה הפוכה, למה שלא תשתף?
לבנתיים הבחור הציג טענות, אבל אתה לא מציג מידע סותר.
אתה לא יכול להגביל את עצמך להאמין אך אך ורק למספר דברים שנחקרו באמצעות מדעניים מאוד ספציפיים שמפרסמים את התוצאות שלהם באתרים מסוימים.
על הרבה דברים שנכונים איך מחקר על זה. למיטב ידיעתי אין מחקר על איזה חברות של בגדים שורדים יותר זמן, אבל אתה מאמין לחבר או לנסיון שלך כדי לקנות חברה שאתה חושב טובה יותר מהשניה.
הבחור צירף מקורות שאומרים שהסלמון בבריכות רעיל. זה מידע שנמסר על ידי אנשים שחושבים כך, אם יש לך ראיה שהם משקרים או הוכחה הפוכה, למה שלא תשתף?
לבנתיים הבחור הציג טענות, אבל אתה לא מציג מידע סותר.
ההוכחה ניתנה.חובת ההוכחה על מי שיוצא בהצהרה, לא על מי שלא מסכים איתה.
איך אתה משווה בגדים למחקרים מדעיים?
מה לא אמיתי?אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה, והוא יכול לטעון מה שהוא רוצה, והאנשים בסירטונים יכולים לטעון מה שהם רוצים, אבל זה המצאות וסיפורים אם זה לא מגובה במידע אמיתי.
אתה יכול לטעון שאין מחקרים וזה לא נכון, אבל ברגע שהוא טוען שמשהו שרעיל, צריך לדעת באיזה רעל מדובר ובאיזה כמויות, אחרת זה סתם ניחושים לא מושכלים. באותה מידה אני יכול לטעון שסלמון מחוות מלא באבקת פיות טובה וזה יהיה ניחוש עם רמת אמינות זהה
הוכחה תהיה משהו שאפשר לאמת.ההוכחה ניתנה.
@kotzer רוצה הוכחה מקהילה ספציפית שלא חקרה או התעינינה בנושא.
אז כדי להתווכח עם הנתונים שהוצגו, שיביא טיעון הפוך
The researchers analyzed the concentrations of 14 organochlorine toxins in salmon from each collection site, using gas chromatographic high-resolution spectrometry. The toxins they studied were polychlorinated biphenyls (PCBs), dioxins, toxaphene, dieldrin, hexachlorobenzene (HCB), lindane, heptachlor epoxide, cis-nonachlor, trans-nonachlor, gamma-chlordane, alpha-chlordane, Mirex, endrin and total DDT. Many of these toxins, including PCBs, dioxins and toxaphene, are each "reasonably anticipated to be a human carcinogen," according to a recent report by the U.S. Department of Health and Human Services.
Farmed Salmon More Toxic Than Wild Salmon, Study FindsWhen samples from all over the world were grouped, the researchers found farm-raised Atlantic salmon had significantly higher levels of 13 toxins when compared with wild Pacific salmon. Breaking it down by region, the researchers found levels of all 14 toxins were significantly elevated in both European and North American farm-raised salmon when compared with wild Pacific salmon. Levels of only 6 toxins were significantly elevated in South American farm-raised salmon. Levels of two toxins (HCB and lindane) were actually significantly lower in farm-raised South American salmon than in wild salmon species.
הוא לא אומר שזה משהו שאין לסלמון חופשי, אלא רק פחות.
אתה לא יכול לזרוק זאב לכלוב תרנגולות ולומר שזה לא אחריות שלך.לא להתקוטט חברים.
בסה"כ תרמתי את דעתי לדיון, מי שירצה ויבדוק ויקבל את הטיעון סבבה, מי שלא וסקפטי, גם סבבה.
בסופו של יום אדם יבחר לעצמו במה למלא את הצלחת. כך או כך שיהיה בתיאבון והרבה בריאות לכל גולשי הפורום המחכים הזה.
לא ברור מה הסיבה, יכול להיות המחסור בתזונה מגוונת, או ספציפית מרכיב תזונה כלשהו, או משהו שקשור לקרבה לחוף. בכל מקרה לא מפרטים יותר מדיקצת מדאיג, בהתחשב בעובדה שבריכות דגים אמורות להיות מבוקרות/נשלטות יותר?
"אדוני לא שמת ערכים תזונתיים על הסלמון שאתה מספק, בוא איתי לתחנה בבקשה"תמיד כתוב, זה חייב בחוק. גם על אריזות הווקום השקופות זה מצוין.
יש סוגי סלמון כן, לא יותר מדי, אני חושב שמשייכים אותם למקור הים ממנו הם מגיעים, וההבדלים ביניהם הם לכאן ולכאן