עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה יאח, השם זה ראםרימר (אגב, ידעת שכשכותבים רימר זה מתקן לאימא?), אמרתי לך כבר כמה פעמים, מבחינתי יש לך תגוף המושלם.
יש לי אקנה בגב ואני לא לוקח חומרים :(ואלה לא צריכה להיות בעיה לבחור בן 28-29 לתחזק גוף כזה ללא חומרים....
ותאמת הוא לא נראה כמו אחד שלוקח - חד וחלק !
הדבר היחיד שמסגיר זה האקנה בכתפיים ובגב
חשבתי שהמיטת יחיד הסגירה..הדבר היחיד שמסגיר זה האקנה בכתפיים ובגב
זה סופר סאייה 1 או 2?תודה יאח, השם זה ראם
כרגע אני ככה
Streamable
Watch this story by ראם Re'em Ar Supereem on Instagram before it disappears.
הפיזיקס די דומה אבל פאמפ נוזלים זווית ותאורה וכאלה כל כמה שעות נראה טיפה שונה אבל העיקר החיוך
פאק אחי אחד השינויים
כרגע הוא בPCT מהפורוםCycleTelephone
זה מיטה וחציחשבתי שהמיטת יחיד הסגירה..
זה אותו משתמש של פותח הפוסט הזה אם אתה לא יודע.כרגע הוא בPCT מהפורום
חידשת ליאם אתה לא יודע.
לא יודע אם זה רציני או לא אגב היכרות שלי עם הפורום...זה אותו משתמש של פותח הפוסט הזה אם אתה לא יודע.
יש לו אחד שהוא מדבר בחופשיות על סמים, ויש לו את זה שהוא רק מעלה תמונות בלי לדבר על זה
אותו גובה,אותו משקל,אותו סגנון כתיבה ואותם טעויות תחביר.לא יודע אם זה רציני או לא אגב היכרות שלי עם הפורום...
האוץ' (והקרחת)ואלה לא צריכה להיות בעיה לבחור בן 28-29 לתחזק גוף כזה ללא חומרים....
ותאמת הוא לא נראה כמו אחד שלוקח - חד וחלק !
הדבר היחיד שמסגיר זה האקנה בכתפיים ובגב
פעם שוטר תמיד שוטר.אותו גובה,אותו משקל,אותו סגנון כתיבה ואותם טעויות תחביר.
חוץ מזה הוא כבר העלה תמונות מצונזרות מהמשתמש השני שלו.. אני בטוח בוודאות של 100%
לא הבנתי מה יוצא לך מזה?פעם שוטר תמיד שוטר.
בערך מה שיוצא לכל בנאדם שמדבר על בנאדם אחר בלי סיבה מספיק טובה.. (כלום)לא הבנתי מה יוצא לך מזה?
תיהיה בריא את כבר כתבת שאתה מתאמן איזה 6 שנים 2019 לא היה לפני 6 שניםאהה, וזה אני לפני האימונים
בחיים שלי לא אמרתי את זהתיהיה בריא את כבר כתבת שאתה מתאמן איזה 6 שנים 2019 לא היה לפני 6 שנים