עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה. האם יש טווח כלשהו לכוון אליו במידה ולא אמצא בדיוק את הכמות הזאת? 400-800? או ש600 זה מינימלי?600 יחידות בינלאומיות (יחב"ל)
לא רואה בזה שום בעיה וכנראה שאצרוך את זה גם אחר כך, פשוט במינון יותר נמוך.אתה עומד לקנות ויטמין די בגלל שבועיים?...
תודה רבה. האם יש טווח כלשהו לכוון אליו במידה ולא אמצא בדיוק את הכמות הזאת? 400-800? או ש600 זה מינימלי?
מצטרף לשאלה במקום לפתוח פוסט, היה לי גם פעם אחרונה שעשיתי בדיקות דם חוסר רציני בויטמין די(5.1 מג לנל) אני די בטוח שזה עלה מאז אבל אני עדיין לוקח כי לא יצא לי לבדוק שוב וכי אני לא נחשף בכלל לשמשמבט מקרוב על ויטמין D - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
מהו מינון ויטמין D שבאמת כדאי לצרוך? | ד
אם אתה טוען שלא תחשף לשמש לחלוטין, במקומך אני הייתי לוקח 10,000 ביום. אם אתה חושש, תקח 5000, שזה על גבול המינימום במצב שלך.
1000 יחב"ל ביום יאזן אותך יחסית מהר.מצטרף לשאלה במקום לפתוח פוסט, היה לי גם פעם אחרונה שעשיתי בדיקות דם חוסר רציני בויטמין די(5.1 מג לנל) אני די בטוח שזה עלה מאז אבל אני עדיין לוקח כי לא יצא לי לבדוק שוב וכי אני לא נחשף בכלל לשמש
2500.כמה זה 62.5UG ביחבל?
אי אפשר לזרוק מספרים בלי לדעת מה הרמה שלו.אם אתה טוען שלא תחשף לשמש לחלוטין, במקומך אני הייתי לוקח 10,000 ביום. אם אתה חושש, תקח 5000, שזה על גבול המינימום במצב שלך.