הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
גם אני שואל את עצמי, קיבלתי טירלול רציני מהפוסט אני לא מאמין לאף אחד פה יותר 🤣🤣🤒
@שיר1 @אני=]

הַסְגַּבְרָה (באנגלית: Mansplaining; הלחם בסיסים של המילים הסברה וגבר) היא מצב שבו גבר מנסה להסביר לאישה דבר מה באופן מתנשא, ובייחוד בנושא שבו היא מתמצאת יותר ממנו. כך למשל גבר עשוי להסביר לאישה סוגיות הנוגעות באופן בלעדי לחוויותיהן של נשים, או למשל גבר חסר השכלה מתאימה עשוי להסביר לאישה עניינים מתחום המומחיות המקצועית שלה.

המושג הסגברה שונה מהתייחסות למופעים אחרים של התנשאות בכך שהוא מתייחס בפרט למקרים עם הקשר מגדרי. מקרים אלה נטועים בהנחה ס#סיסטית שהמצב הנורמלי הוא שגבר יהיה בעל ידע רב יותר ובעל יכולת הבנה גבוהה יותר מאישה.

עם עליית הפופולריות של המילה, חלק מהמבקרים התלוננו על שימוש שגוי או תדיר מדי במילה, או טענו שנעשה בה שימוש מתלהם כדי להכפיש טענות של יריב מבלי להתמודד עימו ישירות.

לא יודע תייגתי אותה ורציתי לאלתר משהו ולא רציתי לכתוב מה קורה ואז הגבתי לך ושכחתע להוריד את התיוג מפה לשם לגבי שיר או שזה בכלל אני/אנה לא מבדיל ביניהם, בגלל ה בובי בובי שהוא דוחף בכל חור חשבת את זה?

אני לא המשורר/ג'וקר, אני פחות נהנה מה טרדות מיניות האלה אח יקר No H0m0
לא יודע תייגתי אותה ורציתי לאלתר משהו ולא רציתי לכתוב מה קורה ואז הגבתי לך ושכחתע להוריד את התיוג מפה לשם לגבי שיר או שזה בכלל אני/אנה לא מבדיל ביניהם, בגלל ה בובי בובי שהוא דוחף בכל חור חשבת את זה?

אני לא המשורר/ג'וקר, אני פחות נהנה מה טרדות מיניות האלה אח יקר No H0m0

תשמע לגבי החלק הראשון, זו התגובה הכי מסובכת שנכתבה כאן. יותר קשה מהחלק קריאה בפסיכומטרי.

לגבי החלק השני צחקתי בקול בסלון עלאק no homo
אני על הרצפה

תשמע לגבי החלק הראשון, זו התגובה הכי מסובכת שנכתבה כאן. יותר קשה מהחלק קריאה בפסיכומטרי.

לגבי החלק השני צחקתי בקול בסלון עלאק no homo
אני על הרצפה
אני חושב יותר מהר ממה שאני כותב ומעביר נושאים אבל לא מבטא את זה על הטקסט באותו קצב ואז זה קורה... מאותה סיבה שכתב של רופאים הוא לא קריא, אם תרצה..

לגבי זה שאתה על הרצפה, זה לא כמה פעמים אתה מצליח או נכשל, זה כמה פעמים אתה נכשל ולא מוותר וקם מהרצפה ונלחם, אח יקר.

אני חושב יותר מהר ממה שאני כותב ומעביר נושאים אבל לא מבטא את זה על הטקסט באותו קצב ואז זה קורה... מאותה סיבה שכתב של רופאים הוא לא קריא, אם תרצה..

זו הסיבה שחשבת שאתה רופא / וטרינר ורצית להזריק לאוגרים !
עכשיו הפאזל מתחבר לי

להשיג אוגרים, לתת להם נסורת, לתת להם מספיק אוכל אם הם משיגים חומרים, בנתיים אין את החומרים אבל הכל בדרך, זה יעבוד..

תפתח לאחד האוגרים משתמש פה, תעלה תמונות שלו לפורום אחרי הסייקל ותטען ״אני אוגר טבעי, מה לשפר?״

תפתח לאחד האוגרים משתמש פה, תעלה תמונות שלו לפורום אחרי הסייקל ותטען ״אני אוגר טבעי, מה לשפר?״
לגבי סארמים, תסתכל בreddit שאנשים מדברים על עצמם בתור, "נתתי לעכבר המעבדה שלי לנסות..."

מעניין יהיה לעשות פוסט כזה עם חיה אמיתית ותמונות שלה של לפני אחרי

הבעיה שלארגונים של הבעלי חיים יש מלא מלא תמיכה וכסף ויכולים להיכנס בי חזק על זה

לגבי סארמים, תסתכל בreddit שאנשים מדברים על עצמם בתור, "נתתי לעכבר המעבדה שלי לנסות..."

מעניין יהיה לעשות פוסט כזה עם חיה אמיתית ותמונות שלה של לפני אחרי

הבעיה שלארגונים של הבעלי חיים יש מלא מלא תמיכה וכסף ויכולים להיכנס בי חזק על זה

כן יהיה חייב לעשות את זה בחשאיות שהבני זונות לא יגיעו אליך ואל האוגר
אני כבר מדמיין כתבה בידיעות אחרונות ״אוגרים מוטנטים ברחו ממעבדה פיראטית ומטילים אימה ברחבי הארץ, לכן הסגר נמשך עד שהם ימותו ויפסיקו לזלול ילדים בפארקים״

כן יהיה חייב לעשות את זה בחשאיות שהבני זונות לא יגיעו אליך ואל האוגר
אני כבר מדמיין כתבה בידיעות אחרונות ״אוגרים מוטנטים ברחו ממעבדה פיראטית ומטילים אימה ברחבי הארץ, לכן הסגר נמשך עד שהם ימותו ויפסיקו לזלול ילדים בפארקים״
בתכלס זה עד שאסתר של הטרן ייגמר אלא אם כן ננצח את השיטה

אגב במעבר חד, מישהו יודע מה קרה לג'ו לינדר? מעלה סטורים מבית חולים לאחרונה, הוא בסדר? הוא אח יקר מקווה שייצא מזה מהר
אתה ממשיך בהפללה עצמית..
בנתיים לא עשיתי שום דבר לא חוקי, לכאורה 🙄

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201002-151001927.jpg
    Screenshot_20201002-151001927.jpg
    KB 172.6 · צפיות: 44
עלק אני מכיר מישהו שמכיר מישהו, במקרה.. במקרה אתה איתו במכון... טוב עחי
יש לי חבר משותף איתו שנינו גרים באותו אזור בערך לא אמור להיות מפתיע

ואני רואה אותו במכון שלי מטורף אה?
יפה שעלית גם שהמידמיש הזה לא איתי במכון

חח הדביל הכי גדול בפורום הזה מסכים איתך לא משהו להיות גאה בו

אני מקווה שאתה מאמין לשטויות שאתה אומר לעצמך
אני אומר לך עכשיו שאין לי בעיה לצלם את המכון מבפנים סרטון מיוחד בשביל הפורום
כמובן שאני מוכן להגיד כבר עכשיו מי המאמנים שמה
אתה עדיין חושב שמישהו פה חוץ מהדביל הזה מאמין לך שאני לא איתך במכון?

הדביל היחידי פה זה אתה ועצם זה שאתה פותח את הג'ורה שלך כל הזמן מראה איזה מין בן אדם אתה... ילד מסכן בן 15 ממורמר בלי גוף מאחורי מקלדת, מצטער על האמת הכואבת
כמה זמן באן נקבל על הספאם הזה ? 🤣🤣🤣
אנחנו 'טבעיים' אז יש לנו חסינות

כל הטבעיים האמיתיים פה כמו מישמיש היחידים שייצאו מכאן עם באן, תזכור מה אמרתי חבר חג שמח

הדביל היחידי פה זה אתה ועצם זה שאתה פותח את הג'ורה שלך כל הזמן מראה איזה מין בן אדם אתה... ילד מסכן בן 15 ממורמר בלי גוף מאחורי מקלדת, מצטער על האמת הכואבת
@nlr666 אני ילד בן 15 ממורמר בלי גוף?

תפתח דיון חדש עם סקר מי דביל אני או אתה מוכן לשים כסף ש90% יצביעו לך
אולי כמה יעשו לי מחוסר נעימות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית